Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.890
Cevap
132
Favori
217.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • limonen arkadasim kullanici adi admin sifre superonline olarak modem arayuzune girebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yazıyorum girmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ahmed0147 A kullanıcısına yanıt
    Şifre kısmına wifi şifresi girersen kabul eder. Bende senin gibi girememiştim ve modem altında yazan wifi şifresini girince olmuştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ARKADAŞLAR Turkcell bizi duymuş galiba 160 tl 10mbs 25e yükseltmişler valla şuan tadından yenmiyor :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: recnut919191

sonucu bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. eğer oluyorsa bende başvuru yapabilirim.

Alıntıları Göster
    oluyor tek cihaz bağlı gözüküyor o da ap. zamanında dark marka access point almiştim hem kablosuz sinyali yakalayıp çoğaltıyor hemde dağıtıyor. huawei modemdede sadece tek onun ismi çıkıyor.

Mesela dark yazan access point ve 1 pc 1 telefon bağlı.
    Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 24 Mayıs 2019; 0:55:26 >

• 3 ay evvel superbox aldım modem biraz büyük acaba su yeni çıkan modem ile değiştirirler mi daha ufakmiş diye duydum var mı bi bilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmed0147 -- 24 Mayıs 2019; 1:23:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmed0147

20/10 yapmışlar 25 degil
    usta ben arada test ediyorum 20-25 arası geliyor nadiren 25

• XII.Nicksiz kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, aynı şekilde upload da sıkıntı. Sahur saatlerinde 50/25 dl ul alırdım. Şimdi ul 6,7 de kalıyor. Ama dl hala aynı.

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

arkdaslar selam bu aralar sanki upload tarafında bir sıkıntı var. Herzaman değil ama ara ara Mail atarken bile sıkıntı çekiyorum. Outlook Gönder/Al yaparken takılı kalıyor. Speedtest yaparken upload takılı kalıyor sonra tekrar düzeliyor. Bu sorunu yaşıyan var mı? 279 tl lik sinirsiz paket kullaniyorum
    musteri hızmetleri turkiye genelinde sıkıntı oldugunu 2 gunluk calısma ongorduklerını bıldırmıstı tarafıma

Orijinalden alıntı: Limonen

oluyor tek cihaz bağlı gözüküyor o da ap. zamanında dark marka access point almiştim hem kablosuz sinyali yakalayıp çoğaltıyor hemde dağıtıyor. huawei modemdede sadece tek onun ismi çıkıyor.

Mesela dark yazan access point ve 1 pc 1 telefon bağlı.
    Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

Alıntıları Göster
    acaba mac adreslerinden mi kontrol edecekler yoksa alt iplendirmeleri görebilecekler mi?

mac adreslerinden ise evet sorunu çözmüş gibisiniz. Ama iç iplendirmeleri görebiliyorlarsa gene anlayabilirler. tv 3 telefon yazıcı laptop derken sayı çıkıyor.

aslında ihtiyacım var sırf bu soru işaretleri kafama takılıyor. sonra caymaya kalksan dünya para isteyecekler. sizleri takip ediyorum.

• Çok kısa ve net bir kaç sorum var

1- buradaki 10 mb internet 99 tl sınırsız mı yoksa kotalı mı? Bir kota ibaresi okumadım şartlarda.

2- Bu superbox'ı alıp istediğimiz yerde kullanabiliyor muyuz powerbank ile? Geziyorum sürekli o yüzden soruyorum.

3- 2 kişiden fazla bağlanılamıyor olayı gerçek mi? Gerçekse çok saçma...

• mrregya kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var hocam, en azından 20 olursa sabit 20 görürüm. Böyle olunca çok oynak oluyor hızlar.

Orijinalden alıntı: recnut919191

acaba mac adreslerinden mi kontrol edecekler yoksa alt iplendirmeleri görebilecekler mi?

mac adreslerinden ise evet sorunu çözmüş gibisiniz. Ama iç iplendirmeleri görebiliyorlarsa gene anlayabilirler. tv 3 telefon yazıcı laptop derken sayı çıkıyor.

aslında ihtiyacım var sırf bu soru işaretleri kafama takılıyor. sonra caymaya kalksan dünya para isteyecekler. sizleri takip ediyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam turkcellsitesinde buna ilişkin fiyat varsa tamam ama ortada birşey yok benim yaptığımdan başka çare yok sanırım dediğin gibi olursa ne kadar fiyat biçerlerse vericez. Ama şu an güncel faturam aynı fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerminator N kullanıcısına yanıt
    1000gb download 500gb upload kotası var. Bağlanma kişi limiti 4. en fazla 2 farklı lokasyonda kullanabilirsiniz. Ama 4 kişi ve 2 farklı lokasyon olayı kesin değil müşteri hizmetlerinde uygulanacak diyende var hayır uygulanmayacak diyende.

Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.