Şimdi Ara

Paycell Card aldım! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
13
Favori
60.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayatgezi

kod nereye gönderildi? sms mi geldi mail mi? bana gelmemiş kullanmayacak olan varsa hediye kabul ederim :)
    bana sms olarak geldi, ne olduğunu merak ettiğimden kullandım saçma bi sweet verdi oyun içinde, bende bişi vercek sanıyorum mesajda 60 tl değerinde falan yazmışlar bide
  • 2000 kisilik kampanya yapmislar komedi bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    kampanya başlığıyla içeriği farklı
    100 TL diyor başlıkta içeriğe baksan 250 yazıyor

• Daha önce hesap doğrulatarak limit yükselten var mı ? Ben bugun yaptım da ne zorlukla butun bayiiler böyle bir işlem yok diyor . Ama henüz onaylanmadı .
  • Medvedev M kullanıcısına yanıt
    ben yaptırdım, yapamamıştı çoğu bayi

• Müslüm_32 kullanıcısına yanıt
    Bende oradan alayım demiştim ama bu yorumu okuyunca töbe gitmem daha. Opet zaten yeterince puan ve hediye vs. veriyor, hiç gereği yok :)
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    100 tl fatura odedim 20 tl geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

içinde para görürse ayda 1 TL, görmezse almıyor
    peki 5 ay para yuklemedin. sonrasında yukledin harcama yapıcan. 5 aylık toplu kesim yapıyor mu? yoksa yine sadece 1 tl o ay için mi kesiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Enpara da bütün eftler ücretsiz sanırım. Yeni düzenleme ile bankaların bu komisyonları düşürüldü, daha doğrusu öyle bir karar alındı da, işlermi bilmem. 1000 liraya kadar olanlar 1 lira olacak dendi dün haberlerde. Bugün yine bir eft yaptım 2,40 kesti. Bazı hesaplarda bu ücret 6 liraya kadar çıkabiliyor. Bence de bankadan kaynaklı. Ayrıca 40 liramda paycelle aktarılmadı, bankaya soruyorum paycele sor diyor, paycele soruyorum bankaya sor diyor, kaynadı gitti arada :)
    eft ucretleri için bir aralık var aslında. yani 1-6 tl arası gibi 1000 liraya kadar örneğin. ama banka 1 tlde yapabilir 6 tlde. o yuzden bankalar bence yine tavan fiyata yakın bir ucret alacaklardır bence. örneğin garanti benden hala 7.75 alınacak gösteriyor. kullanmıyorum tabii o ayrı.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Bende bütün eftler 2,40, ziraat tarım kartı. Fakat paycelle para aktarmak istediğimde %2 kesiyor. 1000 lira olarak denedim mesela 1,040 alıyor, 10 lira deniyorum 10 lira 20 kuruş kesiyor. Bende kullanmam, zaten kartı kullanmakta pek mantıklı değil şu durumda.
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    iyi bari

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Bakiyesi olmayan kartlardan hizmet ücreti alınmaz.
    borç birikmesi yok yani

• Yeni bir kampanya çıkmış ama kampanya detaylarında çelişki var. Bir yerde tek seferde 100 lira harcamaya 20 lira hediye diyor, başka yerde toplam 250 lira harcamaya 20 lira hediye diyor. Hangi doğru anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye deki suriyeliler paycell i kullanabiliyor mu paycell ile birbirlerine para gönderebiliyor mu

suriyeliler banka hesabı açamıyor diye biliyorum. bunlar nasıl para transferi yapıyorlar
  • wa$abi kullanıcısına yanıt
    kimliğe falan gerek yok 750 TL ye kadar içine para atıp kullanabilir

• Paycell nakit çeken kart ile banka hesabına para gönderiminde limit var mı? Forumda biri yıllık 300 tl yazmıştı ama paycell'in sitesinde para gönderim limitiyle ilgili net bir şey bulamadım.

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 5000 TL hesaba gönderme yapmışımdır

• Hocam sizin onaylıydı hesabınız sanırım. Onaysız (750 tl yükleme limiti olan) hesaplarda gönderim limiti var mıdır acaba?

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    olduğu kadarını gönderebiliyorsundur sanmıyorum limit olduğunu, denemedim tabi

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Tek seferde 100 tl harcamak yetiyor.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.