Şimdi Ara

Paycell Card aldım! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.128
Cevap
13
Favori
60.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    300 paycell puan hediye kampanya detaylarında okudum
    paycell.com.tr
    Paycell | Paycell Hediye Dünyam Hoş Geldin Kampanyası!
    https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-hediye-dunyam-hos-geldin-kampanyasi/?in_app=true

Paycell Card aldım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastpayci -- 15 Kasım 2019; 22:28:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fastpayci F kullanıcısına yanıt
    ilginç valla turkcellin işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her kupondan 1 ay içerisinde 1 tane alınabilmesi kötü olmuş biraz, bırak puanımızca istediğimiz kadar alalım
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    bi şeyi özgür bırakmaz zaten allahın aptalları illa bir kısıt koyacaklar. puanım var bırak hepsiyle market alayım işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

bi şeyi özgür bırakmaz zaten allahın aptalları illa bir kısıt koyacaklar. puanım var bırak hepsiyle market alayım işte.
    hiç sorma hocam ya karfur dan aldım 1 tane sonra tekrar almaya kalkınca gördüm bende alamadığımı
  • 15 GB hediyesini alan var mı acaba ?

• var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

var
    Kaç saat içinde tanımlandı hocam acaba ben birine 50 kuruş gönderdim oda bana gönderdi. Youtube da izlemiştim halen daha gelmedi neredeyse 24 saat olucak

• işi saglama aldım hocam paycell kart ıle market alısverısı yaptım 15 saat sonra tanımalandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

işi saglama aldım hocam paycell kart ıle market alısverısı yaptım 15 saat sonra tanımalandı.
    Anladım hocam sağolun

• sende sagol
  • Paycell Kartlar ücretsiz yenileniyor!

Kartı neden değiştiriyoruz?
    Paycell Kart yenilendi! Paycell Nakit Çeken Kart ile artık kartınıza yüklediğiniz bakiyenizi banka ATM’leri ve PTTmatiklerden nakit olarak çekebilirsiniz. Aynı zamanda Paycell uygulaması üzerinden banka hesap bilgilerinizi eklemeniz halinde, Paycell Nakit Çeken Kart’ınız ile banka hesabınıza bakiyenizi aktarabilirsiniz.

Detaylı Bilgi

Kartı neden değiştiriyoruz?
    Paycell Kart yenilendi! Paycell Nakit Çeken Kart ile artık kartınıza yüklediğiniz bakiyenizi banka ATM’leri ve PTTmatiklerden nakit olarak çekebilirsiniz. Aynı zamanda Paycell uygulaması üzerinden banka hesap bilgilerinizi eklemeniz halinde, Paycell Nakit Çeken Kart’ınız ile banka hesabınıza bakiyenizi aktarabilirsiniz.

Kartı nasıl yenileyeceğiz?

Telefonunuza göndereceğimiz SMS’te yer alan 6 haneli kod ile birlikte 16 Aralık 2019 tarihine kadar tüm Turkcell Mağazaları’ndan Nakit Çeken Kart’ınızı ücretsiz olarak alabilirsiniz. Her bir kartınız için ayrı bir SMS ile değişim kodu gönderilecektir. SMS ile gönderilen kodun size ulaşmaması halinde Turkcell Mağazaları’na giderek kart değişim işlemi yapmak istediğinizi bildirmeniz durumunda size SMS ile gönderilecek kodu kullanarak Nakit Çeken Kart’ınızı alabilirsiniz.
    Size SMS ile gönderilen kodu ve kart değişim talebinizi Turkcell Mağaza çalışanlarına iletmeniz yeterli olacaklardır.

Ücreti ne kadar?

Nakit Çeken Kart’ınızı ücretsiz olarak tüm Turkcell Mağazaları’ndan alabilirsiniz.

Eski bakiye ne olacak?

Yeni kart almanız durumunda eski kartınızdaki bakiye Nakit Paycell Kart’ınıza otomatik olarak aktarılacaktır.

Kartı değiştirmezsem ne olur?

16 Aralık tarihine Yeni kart almamanız durumunda eski kartınız kapatılacak, içindeki bakiye sizin adınıza yeni oluşturulacak olan sanal kartınıza aktarılacaktır. 16 Aralık 2019 tarihinden sonra fiziksel kart değişimi yapmak istediğiniz takdirde Turkcell Mağazaları’na giderek kart değişim talebinizi söylemeniz halinde, işlem anında size SMS ile gönderilecek olan kodu kullanarak Nakit Çeken Kartınızı ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

Yeni kart almamanız durumunda eski kartınız kapatılacak, içindeki bakiye sizin adınıza yeni oluşturulacak olan sanal kartınıza aktarılacaktır. Sanal kartınızı görüntüleyebilmek için;tıklayın. Daha sonra fiziksel kart değişimi yapmak istediğiniz takdirde eski kartınız ile birlikte Turkcell Mağazaları’na gitmeniz halinde kart değişim talebiniz ve işlem anında size SMS ile gönderilecek olan kodu kullanarak Nakit Çeken Kartınızı ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

Kaç adet kartımı değiştirebilirim?

Sahip olduğunuz eski Paycell Kartların tamamını Nakit Çeken Kart ile ücretsiz değiştirebilirsiniz.

Puanlarım ne olacak?

Paycell Puan kazanımları müşteri bazında gerçekleşen işlemlerdir. Kartınızı değiştirmeniz halinde puanlarınızı Paycell App’te bulunan Hediye Dünyam alanında görüntülenmeye devam edebilirsiniz.

Kartımı nereden alabilirim?

Tüm Turkcell Mağazaları’ndan Nakit Çeken Kart’ınızı alabilirsiniz.

SMS’le gelen kodu kaybettim ne yapabilirim?

SMS ile gönderilen kodunuzu kaybetmeniz halinde Turkcell Mağazaları’ndan sağlayacağınız kart değişim işlemi anında size gönderilecek SMS ile gönderilecek kodu kullanarak Nakit Çeken Kart’ınızı alabilirsiniz.

paycell.com.tr
    Paycell | Paycell Kartlar yenileniyor!
    https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-kartlar-yenileniyor

• asabi kullanıcısına yanıt
    kartımı yeniledim bugün, kartların kullanım tarihi de epey uzun tutulmuş 2028 de bitiyor
    3 defa her 50 yüklemeye 1000 puan ekstra veriyormuş bu da güzel
    yalnız bugün yenilemeden önce 276 TL harcama yaptım, umarım kart değişti diye bi karışıklık olmaz da 276 TL nin karşılığı olan puanı alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 25 Kasım 2019; 20:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

kartımı yeniledim bugün, kartların kullanım tarihi de epey uzun tutulmuş 2028 de bitiyor
    3 defa her 50 yüklemeye 1000 puan ekstra veriyormuş bu da güzel
    yalnız bugün yenilemeden önce 276 TL harcama yaptım, umarım kart değişti diye bi karışıklık olmaz da 276 TL nin karşılığı olan puanı alırım
    puanlar müşteri bazlı kartın değişmesi puan kaybına yol açmaz yazmışlar bende yarın değiştiririm bakalım
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    mecvut puanlar geçti de, henüz puanlar gelmeden kartı değiştirdiğim için bir sorun olabilir diye düşündüm, iki gün içinde anlarız
    puanlar geldi sıkıntı olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 27 Kasım 2019; 12:25:17 >
  • kartınızı nakit çeken karta geçirmeden önce bilmeniz gerekenler
    -nakit çeken karttan banka hesabınıza para göndermek ücretsiz gözüküyor şu anda ilerde değişir mi bilmem, bu haliyle çok iyi
    -nakit çeken karta kredi kartı ile yükleme yapılamıyor, yani kredi kartı ile 1000 TL yüklerim, banka hesabıma atar nakit çekerim diyorsanız yapamazsınız
    -sanal karta kredi kartı ile yükleme yapılabiliyor
    -sanal karta yükleme yaparım oradan nakit çeken kartıma aktarırım diye düşünüyorsanız aktarılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 27 Kasım 2019; 12:30:1 >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    kartin uzerinde turuncu nakit ceken kart yazisi var mi?
    eger varsa degistirmeyecegim

• yok yazmıyor

• Çip veya temassız özelliği gelmiş olabilir mi? Niçin böyle bir değişikliğe gidildiğini çok merak ettim

• Paycell kart almayı düşünüyorum.

Aylık kullanım ücreti veya başka türden bir ek ücret alıyorlar mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.