Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
712.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki betalara göre neredeyse hiç hata yok denebilir ama yine de uzun süreli kullanımda can sıkabiliyor beta sürüm olduğu için. Özellikle şarj konusu baya sıkıntılıydı, bazı uygulamalarda da hatalar vardı. Sıfırladım döndüm 11'e. Tam sürüm çıkmasını dört gözle bekliyorum hemen indireceğim. :D
  • Developer Beta 3 geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Developer Beta 3 geldi.
    Evet geldi indiriyoruz bakalım ne gibi buglar cıkıcak :) 1 de yok kadar azdı bende 2 de bıraz cogaldı buglar
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    bana niye gelmedi iphone7

edit : profili silip bidaha yükledim güncelleme geldi. bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 3 Temmuz 2018; 20:49:14 >
  • Gps düzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluetooth simgesi düzelmiş mi yükleyen arkadaşlar?
    Şehirlerarası yoldayım gece yüklerim ben de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbull35

Gps düzelmiş
    ıyı barı yollarda kayboldum
  • Beyler şarj süresi önemli birde ısınma bu ikisi düzelirse çok iyi olacak. İos 11 de şarj berbat ve aşırı ısınıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

Beyler şarj süresi önemli birde ısınma bu ikisi düzelirse çok iyi olacak. İos 11 de şarj berbat ve aşırı ısınıyor.
    Açıkcası bu olaya bence son betalarda bakıyorlar bence ılk betalarda bunu bekleme derım
  • Parmak izi ile açarken Titreme olayı Yok Kalkmış arkadaşlar. iphone 7 plus...
  • Bazı uygulamalarımda ınternet baglantısı yok dıyordu onlar devam edıyor beta 2 ıle baslamıstı bu sorun 3 de aynı sekılde devam
  • İlk farkettiğim şu açılırken kilitli sim parolasının gelmeme problemi düzeltilmiş. alarm logosunun üstte kalması da düzeltilmiş. yeni yüklediğim için cihaz ısındı şuan ama her güncellemede böyle oluyor zaten pil konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü telefon şarjda şuan
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Beta 2 de bendede birkaç tane vardı yeniden dfu ile restore yaptım beta 2 yükledim geçenlerde düzelmişti. Şu an beta 3 te sorun görünmüyor, bakalım.
  • biraz daha hizli gibi geldi bana.

acilis ekrani daha hizlanmis. pin kodu kabul ekrani hizlanmis.
  • Parmak izini kesinlikle okumuyordu bende ip 7 3-5 kere denıyordum olmuyordu. Düzelmiş hemen okuyor artık.
  • Bluetooth olayı özellik sanırım hala logosu yok çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Liquido02

Bluetooth olayı özellik sanırım hala logosu yok çünkü
    Evet yok cıkmıyor ole ozellıkmı olur ya sanırım yenı ıphone da ekranın ust kısmı ıyıce dar olucak ondan ole yer acılsın dıye kaldırdılar mı ne anlamadım
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Çok saçma ya saatin bağlı olup olmadığını anlayamıyorum bu şekilde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtarkerkuks

Çok saçma ya saatin bağlı olup olmadığını anlayamıyorum bu şekilde...
    saatın o sekılde baglı oldugunu anlıyormuuuduk bız ben hıc dıkkat etmedım bugune kadar
  • ios 12 public beta yüklü cihazlara gelmiyor mu bu public beta 2 mi beklemeliyiz?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.