Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
712.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Benimde tavsiyem 8plus alman olumsuz diyebileceğim x den sonra kasası ve ağırlığı zaten 7-8 plus bakıyorsanız bu sorunu göz ardı etmişsiniz anladığım kadarıyla.

Özellikle sarj konusunda x e göre daha iyi bir performans sunuyor 8plus
  • İos 12.0.1 ile sarj sorunu duzelmis

İos 12 ye gore hiz hafif yavaslamis ama pildeki ciddi fark var.tam sarj bitmedigi icin sadece cok iyi diyebiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense batarya yeni gelen iOS ile daha çabuk tükeniyor

• dikkat ettiniz mi bilmiyorum, ios 12 de ekran uyandıktan sonra parmağınızı home butonuna değdirmek yetiyordu ekranın açılmasına,

şimdi ios 11.4.1 e geri döndüm, ekran uyanmasına rağmen home butonuna tıklamadan ekran açılmıyor.
  • sahin181 kullanıcısına yanıt
    Alla alla benimde cok iyi gidiyor ilginc

• mert25 kullanıcısına yanıt
    Ayari var onun..

• quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

İos 12.0.1 ile sarj sorunu duzelmis

İos 12 ye gore hiz hafif yavaslamis ama pildeki ciddi fark var.tam sarj bitmedigi icin sadece cok iyi diyebiliyorum
    Telefon neydi ?

• Beyler spotify sarki dinlerken twitterda gezince sarki kesiliyor versiyon 12.0.1 sarj durumu cok kotu sabah 9 dan 10:55 %85 telefon xs max

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir ayar ve nerede?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-Genel-Erişebilirlik-Ana ekran düğmesi-Parmağı koyarak aç

• DeGetBe kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• thedoctor1907 T kullanıcısına yanıt
    Oyunlarla hiç işim olmaz. Temmuz'da 2 farklı zamanda navigasyonu kullandım arabada. Ön camın altında bayağı ısınmıştı telefon. Orada gitti ondan önce %100'dü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Benzer sebep isinmayla alakali olarak pil hemen bozuluyor. Ozellikle 6 dan sonra bu apple bu konuda biraz daha işleri bozdu diye düşünüyorum eski piller tozdan nem kapmıyordu

• 12.0 pil performansı memnun etmeye başladı özellikle ilk yüklediğimde bekleme durumunda fazla şarj gidiyordu ama şu an daha iyi. Dün bu saatte çektiğim telefon şimdi %41. 12.0.1’i yüklemedim daha genellikle xsler için hata düzeltmesi gibi ama yüklerim.

• dredge kullanıcısına yanıt
    Ne ara xs max aldiniz ? :)

• DeGetBe kullanıcısına yanıt
    Bende neden olmuyor iohone 6 cihaz

• İTunes ve Dfu moduyla İos12.0.1 yazılımı Ter Temiz bir kurulumla yükleyipte memnun olanlardan Yorum bekleriz, LAKİN ŞARJ GİDİŞATI HEMEN BELLİ OLMAZ, EN AZ 1 HAFTAYA KADAR BU GİDİŞAT NETLEŞİR.

Mesela ben İos 12 yazılımı ilk yüklediğimde Bataryam 5-6-7 saati dahi görmüştü...Ama gün geçtikçe Bataryam git gide Düşmeye başladı, Şuan sürekli kullanımda Şarjım net 4-5 saati ancak çıkartıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başpiskopos -- 9 Ekim 2018; 13:23:4 >
  • Yeni gelen her güncellemede Bataryadan çok Stabiliteye, Akıcılığa, Performansa, Hıza, Hatalara, Sorunlara, Memnuniyet ve Memnuniyetsizliğe odaklanın ve bunları Takip edin ona göre sonucu bizlerlede Paylaşın.

Batarya ve Şarj iphone tellerin en Kötü olumsuz yanlarından biridir...Artık bunu kabul etmek lazım...BUNDAN SONRA HANGİ YAZILIM GELİRSE GELSİN ŞARJ VE BATARYA KONUSUNDA BİR ÜMİTLE SAKIN HERHANGİ BEKLENTİYE GİRMEYİN, ZİRA BU BEKLENTİ ASLA GERÇEKLEŞMEYECEKTİR...(Çünkü pil ve kapasitesi belli, Mucize olmaz ama Az farklar ancak olabilir).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başpiskopos -- 9 Ekim 2018; 13:29:20 >
  • İp6s

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.