Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
711.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elmariacci

Hocam wifi kopmalari var mi 11.? Surumlerinde en buyuk sorunum wifi kopmasi ve cekim gucu kalitesiydi.
    Şuan için herhangi bir problem yok gayet stabil gözüküyor. Programlarda kapanma vs olmadı. İncelemeye devam.
  • iOS 12 de kullanım sürelerinin olduğu yer değişmiş sanırım. Nerden nasıl bakıyoruz bu sürelere.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbhakanb

iOS 12 de kullanım sürelerinin olduğu yer değişmiş sanırım. Nerden nasıl bakıyoruz bu sürelere.

Ayarlar / Ekran Süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 5 Haziran 2018; 22:05:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam sürümün ilk versiyonu ne zaman çıkar bilgisi olan var mı?
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    telefon çıkınca eylülll
  • Safari de eski bookmarklar gözükmüyor. Favoriler boşalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulmel -- 5 Haziran 2018; 22:9:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facetime berbat oldu surekli donuyor facetimedan live photo gitmis karsidaki kisiye goruntu gitmiyor acilcel atmalari lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmt4991

iOS 12 ilk gün şarj olarak 11.4 ten biraz geride. Ota kurulumda yazılımın oturması birkaç gün sürdüğü için kesin sonuç sayılmaz ama yazayım ben. 11.4 ile ayni kullanımda eve %45 50 şarjla girerken bugün %30 ile girdim.

Kötü değil beni aksama çıkarsa yetiyor zaten. Cihaz ip6.
    DeseneiOS 10.3.3 de kalıcam gibi ömür boyu

• quote:

iOS 12 ilk gün şarj olarak 11.4 ten biraz geride. Ota kurulumda yazılımın oturması birkaç gün sürdüğü için kesin sonuç sayılmaz ama yazayım ben. 11.4 ile ayni kullanımda eve %45 50 şarjla girerken bugün %30 ile girdim.

DeseneiOS 10.3.3 de kalıcam gibi ömür boyu

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

geçtin mi müdür 12 ye :)
    Yok dostum ya pil konusunda pek yorum okuyamadım. Pil konusu içime sinsin geçeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1 günlük kullanımla doğru sonuç vermez sistemin oturması lazım birkaç kez şarj ettikten sonra ve kullandıktan sonra doğru sonuç verir hem ilk beta daha.
  • quote:

Dostum 1-2 gün sonra pil konusunda yine yaz senin tecrübelerini bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaceTimeda buraya girildimi tekrar çıkılmıyor karşılaştığım sorunlardan bir tanesi

Ama tabii ki ilk beta bu gayet normal

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü

• Mail ve Twitter da ilk kez kapanma yaşadım. 5 dakika aktif kullanım yaptıktan sonra iki uygulama da nanay.

• quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

3-4 saniye mi?

Alıntıları Göster
    aynen hocam özellikle whatsapp'ta çok takılıyordu klavye. her zaman değil ama bazen 3-4 saniye bekletiyordu.
  • Şarj baya hızlı tükeniyor iOS 12 de ,şuanda çok fark var pil açısından

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    iOS 12 bozmazlarsa finale 10.3.3 te kalman icin bir sebep yok. İlk sürüm böyle olunca bir umutlandık adam olma ihtimali var gibi Apple’ın. Göreceğiz artık hep beraber.

• Hocam analiz ayarları falan kapalı,Vlc'de yüklü ancak kullanmıyorum lazım olursa diye yüklü çözemedim gitti valla.
    Bir uygulama sizin dediğiniz gibi o sistem gb'ını kullanıyor ama hangisi çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klawye

Klavyede boşluk tuşuna basınca gezinme özelliği 3d touch olmayan telefonlar için çok iyi olmuş. Ah birde dosya yöneticisi gelseydi tam olacaktı bu ios 12.
    O nasıl bir özellik biraz daha detay verebilir misiniz?

• quote:

iOS 12 bozmazlarsa finale 10.3.3 te kalman icin bir sebep yok. İlk sürüm böyle olunca bir umutlandık adam olma ihtimali var gibi Apple’ın. Göreceğiz artık hep beraber.
    Benim için pil çok önemli . Eğer final sürüm yayınlandığında pil ios 11 gibi olacaksa hiç yüklemiycem ios 10.3.3 de kalırım ne zaman insta twitter güncelleme keser o zaman ios 12 yüklerim diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.