Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
708.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5s için başarılı olduğunu düşünüyorum farkı hissettim betadayken 760 puan aldığım 3D Mark programından şuan 790 aldım aman aman fark yok ama yinede kullanım açısından tatmin edici 5si olanlara ricam olur lütfen telefonunuz bozulmadan yenisine geçmeyin tavsiye etmiyorum en az 1 yıl daha sorunsuz götürecektir iyi kullanmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    benim yorumum, ekran süresi kısmında 100% şarj sonrası (ya da sonra şarjdan çıkardıktan sonraki) süreyi gösteriyor. diğeri daha uzun bir zaman dilimini alıyor (son 24 saat olabilir emin değilim) fark buradan kaynaklanıyor.
    Ipad cihaz isminize tıklayıp grafikte son şarj sonrası kullanımınızı daha net görebilirsiniz.
  • 7 plusa yükleyenler pil durumu hakkında bilgi verebilir mi ?

• iPhone 7 kullanıcısı olarak arayüz geçişlerinin hızlandığını söyleyebilirim. Measure uygulaması başarılı. Velhasıl pil süresi olarak baktığımızda gözle görülür bir fark hissetmedim, aynı gibi.

• silver1978 S kullanıcısına yanıt
    8 plus telefon. Bu güne kadar hiçbir güncellememi itunesle yapmadım. Hepsini wifeyle direk yaptım ve sonrasında da ne bir sıfırlama ne resetleme hiç birşey yapmadım. Açıkca ben bu kadar iyi bir güncelleme beklemiyordum. Mükemmel bence inşallah böyle giderse başka bi güncelleme falan yapmam gibi bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dün gece tüm cihazlarıma yükledim İOS 12'yi
    açıkçası ben beğenmedim
  • ÇVK kullanıcısına yanıt
    Aynen bendede çok iyi maşallah. 8 plus tel benim umarım böyle gider.

• cannci kullanıcısına yanıt
    Daha geniş zaman aralığını sayıyor olabilir. Ama ikisi de doğru çalışıyor biri geniş zaman aralığını sayarken diğeri şarjdan sonra kullanılan ekran süresini gösteriyor demek ki.

• Sanırım kapalıyken yani ekran kilitliyken harcanan pili gösteriyor mesela kilitliyken mesaj yada bildirim gelmesi arkadaki bi uygulamanın açık kalmasıyla alakalı olabilir herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreankarali

Sanırım kapalıyken yani ekran kilitliyken harcanan pili gösteriyor mesela kilitliyken mesaj yada bildirim gelmesi arkadaki bi uygulamanın açık kalmasıyla alakalı olabilir herhalde.

Gece yükledim uyudum kaç saat kapalı kaldı hala 0 dakika sanırım başka bişey teşekkürler

• iPhone 6 üzerindeki hantallığı attı. iOS 10’daki performansı tekrardan yakaladı.

Pil için ne desem yalan olur. %83 pil sağlığı ile eziyete devam edecek gibi duruyor. Umarım iOS 12 bir nebze olsun daha iyi gelir. iOS 12’yi kurarken %75 dolaylarında olan şarj an itibariyle %34 oldu. Bu kısa sayılacak sürede bayağı şarj sömürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 18 Eylül 2018; 13:26:41 >
  • iphone 6 32gb kullanıyorum ve güncellemeden sonra telefonumun hızı inanılmaz arttı
  • Iphone 6 yavaşlıktan bezmiştim sırf bu yüzden yeni çıkan iphone'lara geçmeyi düşünmüştüm kur yüzünden geçemedim. Şimdi ios 12'ye update ediyorum teli umarım dediğiniz gibi hızlanırda masraftan kurtuluruz.

İlk yükleme sonrası şarj konusu ise şu şekilde. Mobile - Desktop farketmeksizin neredeyse tüm işletim sisemleri(windows + macintosh + ios vb.) yüklendikten sonra sistem üzerinde indexlemeler(dosyaların indexlenmesi hızlı erişilebilmesi) vb. bir sürü process çalıştırıyor arka planda bunlar bir süre devam eden processler bunla tamamlandığında normal hayatına döner endişe etmeyin...
  • Benım hala bıldırımler tek tek gelıyo

• Başka bir yerden bildirim gelince grupluyor bendede öyle.

• Bende sole mesela bır surum bıldırım gelıyo hepsı ayrı eyw ama whatsapdakıler hala tek tek gelıyo

• İOS 10'a geri dönmek isterim ama sıkıntı hücresel veri kısayolu. Cidden çok eski İOS sürümlerinin en büyük sorunu hücresel veri. Ayarlara girip açmaya acayip üşenirdim. İOS 12 pil konusunda çok kötü 5S 4 saati zor çıkarıyor bazen 3 saat sürüyor. İOS 11.4 de 6 saat olan süre kısaldı. Beta 10 özlüyorum çok iyi sürümdü.

• WhatsApp bildirim ayarlarından bildirim gruplamayı uygulamaya göreyi seçin bende o şekilde sonradan bildirimler artınca grupluyor.

• metalmilita kullanıcısına yanıt
    Gecme sakin

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.