Şimdi Ara

Yağmurlu havada gece araba kullanmak gibisi varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız değilmişim demekki.
    şakır şakır yağmur yağınca hemen uzun yolculuğa çıkasım geliyor.
    londrada münihte falan yaşasam demekki arabada yaşarım ben.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 19 Nisan 2021; 18:10:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: butterfly_effect_53

Aydınlatma menzili güzel olan bir far sistemi, sakin bir yol, hafiften yagan bir yağmur, dolu depo ve mide. Yanına güzel bir müzik ve bardaklikta güzel bir kahve
    En önemlisi hatunu unutmuşsun. Yan koltukta da güzel bir hatun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pipisipispis

Çekecen soteye arabayı açacan biraları. Yağmurda hafif yağacak.
    Pıtır pıtır vuracak damlalar tavana ...

Bundan iyisi , Niva'yı baraja bakan bir tepeye çekmekti . Gece , kar tertemiz 40-50 cm ... Projektör ışığında el kadar el kadar düşüyor , lapa lapa .

Neyse... " Çocuğun ölsüncüler " gelir şimdi .

• Bayılırım.Ama fırtına olacak dışarıda,ya deli gibi yağmur yağacak geceleyin ya da hiç yağmayıp etraf ıssız olacak.Öyleyken çok zevk alıyorum şahsen ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şair burada devlete nasıl giydiririmin yenilikçi bir fikrini sergilemiş.. Yeni bir algı çeşidi olarak istihbaratın raporlarına not edildi..

• gece sileceklerin, yağmur hızına yetişemediği anları ve aşırı sisli gece sürüşlerine hastayım bende. kimisine manyakça gelebilir, kimisi çok gergin olur ama ben aşırı keyif alıyorum nedense.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Yaz akşamlarında hafif güneş batmaya, hava kararmaya başlamışken ; Antalya,İzmir,İstanbul gibi şehirlerde tepeden-yuksek bir kesimden sahil kesmine inerken arabayla, tatlı-hafif bir esintinin camdan çıkmış kola çarpması 10x orgazm.

O tatlı esinti ile manzara birleşince böyle yarı baygin oluyorum. :)
    Aman sakata gelmeyin hocam. Kaza geliyorum demez. Yarı baygınlınlık tehlikeli ama 10x kısmına katılıyorum bende çok keyif alıyorum. backvolume'de soft müzikler ya da iyice damarına inmek için cengiz tek geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsEsLee_ -- 14 Mayıs 2018; 10:10:0 >

• Gece yağmur yokken bile sevmiyorum ben uzun yolu, birkaç kez köpek çıktı yola zar zor manevra yaptım.Diken üstünde gitmek yorucu oluyor.
  • Yağmur ve gece araç kullanmak...Bu ülkede,bu yollarda mümkünse Allah göstermesin...
    Ancak rüyada olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

En önemlisi hatunu unutmuşsun. Yan koltukta da güzel bir hatun.

Alıntıları Göster
    Tam tersi, hatun matun karıştırma O zaman dikkat dağılır, orjin noktası yol olmaz.
  • Geçtiğimiz kış akşam eve dönerken sağlam bir yağmur başladı, eve doğru sola sapmayıp yola, Umuttepe üniversite yerleşkesine doğru devam ettim. Şehrin dışında ve tepeye doğru bir yerdir, yolu da çok güzel. CD'den sıradaki şarkı Nightwish'ten Phantom of the Opera da başladı mı sana, bir yandan arada yıldırımlar düşüyor her yer bir anda aydınlanıyor, bir yandan müzik veriyor coşkuyu. Tek kelimeyle muhteşemdi. Zaten bu tür birkaç anı daha kaçırınca uzun süredir ertelediğim araç kamerası olayına girmiştim hemen.
  • Yağmurda arabayla yolculuk!! Romantizme bak...Biz eskiden yürürdük yagmur altında.Hadi Cabrio olsa, teknoloji biraz bozmuş diyip anlayacağım da öyle değil...:-)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 15 Mayıs 2018; 17:35:12 >
  • D.Baran kullanıcısına yanıt
    Üstünü mü açalım yağmurda cabrionun o daha manyak fantazi sonra yok efendim vites topuzuma su doldu napmalıyım başlıkları kol gezsin buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Üstünü mü açalım yağmurda cabrionun o daha manyak fantazi sonra yok efendim vites topuzuma su doldu napmalıyım başlıkları kol gezsin buralarda
    Evet aynen,arabayla şeettireceksen cabrio olacak ve tabi ustude açık olacak.Belki semsiye de kullanılabilir adim hızı giderken.:-)))

• Bende eğlenceli olduğunu savunanlardandım, taaki geçen sene İzmit'ten Samsuna kadar bütün gece tenekeden boşalırcasına yağan yağmurda araç sürene kadar. Yeni sileceklerim bile yırtıldı o yamurda, nasıl yağdıysa artık mübarek...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.