Şimdi Ara

Razer Core V2 eGPU Kutusu - 2.500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Amazondan toplamda 656$ a aldığım Razer Core V2 eGPU kutusunu satıyorum. Cihaz daha 15 günlüktür. Neredeyse hiç kullanılmamıştır. İçerisine Asus Strix RX580X 8GB koyarak Macbook Pro üzerinde denedim ve çok başarılı sonuçlar aldım. Cihaz Tüm Nvidia ve Vega serisi hariç AMD ekran kartlarını desteklemektedir. Yalnız Macbook'da veya iMac'de kullanmak isterseniz MacOS işletim sistemi Nvidia sürücüleri barındırmadığı için tak çalıştır (plug and play) şeklinde çalışmaz. Ekran kartının gerekli sürücülerini indirimi Mac'inize kurmanız gerekir. AMD kartlar böyle bir sorun yoktur. Tek yapmanız gereken ekran kartını kutuya montaj yaptıktan sonra kutuyu Mac'inize Thunderbolt 3 kapısı üzerinden bağlamaktır.

Kısaca bilgi vermek gerekirse; Ekran kartı Thunderbolt kapısının veri hızı kısıtlaması nedeni ile PCi-Express 4X hızında çalışırı. Yani X16 ya göre %4-5 daha düşük performans verir. Öte yandan ekran olarak kendi Mac'inizin ekranını kullanırsanız bir %4-5 lik daha performans kaybınız olur. Yani totalde kartın potansiyeli %8-10 civarı düşer. Ama harici bir monitör kullanırsanız o zaman sadece %4-5 civarı düşer ki bu durumda norma Mac'inizin performansının 2-3 katına denk gelir.

Notebook'unu sürekli yanında taşıma zorunda olup mobiliteye önem verenler ama oyun oynamak için büyük yatırım yapmak istemeyenler için (gerçi kutu ve ekran kartı ikilisi 5.000 TL yi geçiyor :D ) çok iyi bir çözümdür.

İstediğim fiyat: 2.500 TL dir. Takas kesinlikle yoktur, sadece nakit satılıktır. Pazarlık payı çok azdır.

Hayırlı alışverişler. Razer Core V2 eGPU Kutusu - 2.500 TL
    Razer Core V2 eGPU Kutusu - 2.500 TLRazer Core V2 eGPU Kutusu - 2.500 TLRazer Core V2 eGPU Kutusu - 2.500 TLRazer Core V2 eGPU Kutusu - 2.500 TLRazer Core V2 eGPU Kutusu - 2.500 TLRazer Core V2 eGPU Kutusu - 2.500 TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.