< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir zamanlar keldi :-))
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
gecemelek kardeşim . yukarıda yazdıklarımı bir kez daha okumanı öneririm . ön yargısız tarafsız şekilde oku lütfen . ben Şahin çelik i önermedim , övmedim . madem 2015 den beri takip ediyorsun sen söyle Ankara'da saç ekimine kime gidilir ? ben bu donanım haberi sadece öneri almak için 10 yıl önce girdim üye oldum . reklam yapsaydım sürekli yazar teğmen olurdum . neyse çok uzatmaya gerek yok . . |
sonunda saç ekimini yaptırdım . şahin çelik - lifehaırankara 02-05-2025 ekim tarihi -0,39-0,43 micron arası saç kalınlığı -4500 greft - kökler zayıf ince telli -kanama az -safir fue yöntemi - derinin yapısı ince olduğu için saç ekiminden 1 ay önce kök hücre tedavisi uygulandı ( eksozom ) -3 ay aspirin - 2 ay d-colefor 20,000 - 5 ay evocapil - plus 5000 biotin -b12 düzeyi alt sınıra yakın oldugu için öncesinde ve sonrasında kullanacagım . . . tıraş sonrası mavi çizğide çoçukluktan kalan yara izlerinden dolayı dolaşım bozuklugu oluşmuş .işlem sırasında oranın zor şiştiğini söylemişlerdi . hafif kabuk ile atlattıım . 6-8 ay sonra ihtiyaç olursa küçük revizyon yapabileceklerini söylediler . benim deriden kaynaklı olmasına rağmen ücretsiz revize ederiz demeleri bile beni mennun etti . ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corumlu06 -- 17 Şubat 2025; 16:40:7 > |
Bir zamanlar keldi :-))
|