Google Play storedan alınamıyor malesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İngiltere U21 - Andorra U21 ilk yarı 1-1 İngiltere fark atar diye beklerken bi de Andorra kazanıyor mu.. Böyle devam ederse bu maç patlayabilir. 2. yarı hayaller 4-5 gol, gerçekler ne olacak bakalım. MS: 3-1 İngiltere'den 5 gol beklerdim. Haftayı 14 hak 7300 mb kapattım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 14 Kasım 2020; 0:27:42 > |
|
MS'de biraz dev punto kullanılmış gibi |
|
bildiğin katliam |
|
15 Kasım'daki Lüksemburg U21 - Italy U21 maçına oynadım. Pek umutlu maç yok,sanırım en gollü geçme ihtimali olan maçlardan biridir. Maç bulamayanlar düşünebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
15 Kasım 16:30'da Hollanda - Beyaz Rusya maçı var ama henüz açılmamış. Belki yarın açılabilir. Hollanda grup lideri 40 gol atıp 3 gol yemiş. Beyaz Rusya 15 gol atıp 16 gol yemiş ve 4. sırada. Son karşılaşmalarında Hollanda deplasmanda 7-0 kazanmış. Bu maç gollü geçebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 14 Kasım 2020; 15:29:43 > |
|
Dün oynanan İngiltere-Andorra maçı da İddaa-Nesine üzerinde sıfırlanmıştı. Oysa 1 gün önce baya yüksek oranlarda en üstteydi. Böyle banko maçları kafalarına göre değiştirebiliyorlar. Goller Cepte o maçı kaldıramadı tabi önceden oynanabilir yapılmıştı. Hollanda'da bildiğin 7'li gol makinesi Belki bir ihtimal yarın açılır. Bugün 22:45 Almanya 3 - 1 Ukrayna maçını da çıkarmışlar (gelmiş) https://istatistik.nesine.com/195178 Bu maçta gollü geçebilir. Almanlar kendi sahalarında atıyor. Goller ceptede oynanabilir durumda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 15 Kasım 2020; 1:36:4 > |
16:30 Hollanda U21 - Belarus U21 maçı açıldı Hollanda yarının favorisi ama bu maçlara da oynanabilir. Sandvikens - Nykoping BIS 3 - 1 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 16 Kasım 2020; 21:42:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 16 Kasım 2020; 10:52:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İtalya'da iyi iş çıkardı. Açıkçası 2-3 golle biter diyordum. 0-4 aldı. U21'de Hollanda fena 9 maçta 45 gol.. gelene gidene 3-5-7 sallıyor Türkiye 3-2 Rusya. Beklenmedik bir gol düellosu. Böyle sürpriz maçları bulmak zor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 15 Kasım 2020; 21:54:21 > |