Şimdi Ara

115.yıl formaları hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 115. yıla özel çıkarılan formalar kartalyuvalarında 99 tl'ye satılacakmış.
    sizce tasarımı nasıl beğendiniz mi?

115.yıl formaları hakkında.

Ancak sade olmasından dolayı gündelik hayatta da giyilebilir. Fiyatı 99 TL olacakmış sanırım nerede okuduğumu hatırlamıyorum. 2016-2017 formalarının 60 TL olduğunu düşünürsek 70-80 TL arası olsaydı daha mantıklı olurdu.

Alır mıyım alamam öğrenciyim ona ayıracak bütçem yok ama param olsa alırdım ve bütün yaz giyerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.