Şimdi Ara

İlginç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa açmadan hdd min markasını öğrenebilir miyim?

• kod adı st ile başlıyor seagate olabilir mi yoksa desteksiz bir atış mı bu benim ki?
    Ventiquattro
  • lavast'ın everest programını indir tüm donanımın ayrıntılı bilgisini bulabilirsin.

Orjinalden alıntı: river24

evet cevabını kutluyorum çok yardımcı oldu. hey allahım ne modeller var şu dünyada.

Sen önce soru sormayı öğren ben senin ne arkadaşın nede akranınım,sorunun sorulduğu şekliyle aldığın cevap doğrudur.
  • Arkadaşım ya da akranım olduğunu öne sürmedim ki ben? Nereden çıkardın şimdi? Benim sorum anlaşılır yeterince,samimi bulan cevaplar. Varsa cevabın verirsin yoksa da susarsın cevap verecek insanlar gördüğün gibi var. Çok öğretici ve guru niteliğinde bi insan olmalısın teşekkür ederim yardımın için artık sayende forumlarda çok daha dikkatli sorular soracağım.Muhattap alma beni olsun bitsin gördüğün üzere soru sormasını bilmediğim gibi terbiyesiz de bir insanım.Ama artık değişeceğim dualarım seninle.

Sağol bu arada ercanyahsi cevabın için..

Kolay gelsin.
  • Speedfan ile de HDD markasını öğrenebilirsin. Hatta SMART desteği varsa (ki büyük ihtimalle vardır)
    diskin ne kadar sağlıklı durumda olduğunu da görebilirsin.
    Ana Bilgisayar: AOpen ES55C ATX Kasa (modifiye) | Enermax Infiniti 720W PSU | Asus A8N32 SLI Deluxe MBD | AMD Opteron 170 Dual Core @ 2860 MHz | Alphacool Liquid Metal / Arctic Silver 5 | Thermaltake Big Typhoon HSF | 2x1 GB Mushkin XP4000 Redline DDR520 3-3-2-5-1T | Palit 8600GT Sonic 256 MB GDDR3 @ 716 / 1734 MHz | Creative SB Audigy 7.1 | USR 5417 | 3 x 320GB Seagate ST3320620 7200.10 SATA2 HDD 16 MB Cache 7200 rpm Soft-RAID0 | Samsung WriteMaster SATA DVDRW 18x | LG IDE DVDRW 4167B 16x | 19" Samsung SyncMaster 997MB 1600x1200 @ 75Hz | US Robotics 9105 ADSL Router | A4Tech X750F Mouse Lazer 2500 dpi | A4Tech X7 G600 Klavye | Logitech X540 5.1
    Download Bilgisayarı: ATX Kasa | Asus TUV4X | Celeron 1300 | GF4 MX440 128MB | 896 MB SDRAM | 80 GB Samsung PATA HDD | A4Tech Klavye - Mouse
  • hd tune ,hd tach, everest,sisoft sandra bu tür programlarla hdd nin adını soyadından tut seri numarasını bile öğrenebilirsin program yüklemem dersen bilgisayarım'dan aygıt yöneticisine girip disk sürücülerine tıklayıpta öğrenebilirsin
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.