< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamepower1120 -- 30 Mayıs 2020; 16:17:6 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 30 Eylül 2020; 23:52:18 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 30 Eylül 2020; 23:53:1 > |
|
|
|
Merhaba arkadaşlar, kardeşimde bu cihazı kullanmakta ancak şöyle bir sorun yaşıyorum: Şarj almıyor cihaz, açılır gibi oluyor batarya üstünde çarpı işareti beliriyor hemen kapanıp tekrar başlatıyor kendisini aynı şekilde devam ediyor sürekli. Batarya mı ölmüştür? Şarj %93'ten %50'ye düşmüş bir anda şarja takınca böyle olmuş. Tavsiyeleri bekliyorum teşekkürler. edit: başına bu sorun gelenler telefonu uzun bir müddet şarjda bıraksın böyle düzeldi bende. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furjangod -- 1 Şubat 2021; 22:18:38 > |
|
Hayırlı günler arkadaşlar. Ben cihazımı hakem beyati sonucunda iade edip parasını aldım. Böyle rezillik olmaz her seri-üretim fason olarak başka firmalara yaptırmış GM ve herkesde farklı sorunlar var. Mümkünse herkes internetten hakem heyetine başvursun cihazı iade etsin ban 8 ay sonra iade ettim. Bu konu hakkında da bir youtube vidası gelecek... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Konuyu hortlatıyorum ama benzer durumda olanlar vardır mutlaka. Sorunsuz bu zamana kadar getirdi telefon. Artık yavaşlamaya başlasada servis görmeden devam ediyor ama pil hiç iyi gözükmüyor. Pil değiştirip memnun devam eden var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucid dream -- 8 Kasım 2021; 19:11:7 > |
|