havalar ısındı 3.0 a cektım zaten sattım ıslemcıyı haftaya E6600@4.0 la denerım
Bu arada GTX aldım hacı
quote:
Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
Bu arada GTX aldım hacı
Alıntıları Göster
hayırlı olsun, performans farkı yok, 100 watta 1 derece demişler
ama görüntü güzel
cidden merak ettim, geçebilen bir core2duo olması lazım, winrar ne biçim işlemci optimizasyonu yapmış öyle..
quote:
Orijinalden alıntı: Stranger
hayırlı olsun, performans farkı yok, 100 watta 1 derece demişler
ama görüntü güzel
cidden merak ettim, geçebilen bir core2duo olması lazım, winrar ne biçim işlemci optimizasyonu yapmış öyle..
Alıntıları Göster
walla ben GT ve GTX kullanan kısılerle konustum xs te adamlar ozellıkle Bowed yaparsan cok fark oluyor dediİçinden çıkıyor ztn halkası.
quote:
walla ben GT ve GTX kullanan kısılerle konustum xs te adamlar ozellıkle Bowed yaparsan cok fark oluyor dediİçinden çıkıyor ztn halkası.
Alıntıları Göster
offf o bowed olayı çok rahat 5-6 derece farketti benim opteron 170 te, çekirdek sıcaklığım yükte 50 derece görüyordu , şimdi 45 gördüm max, öneririm kesinlikle.
yalnız o şişman o-ringi takmak acayip zor, çünkü daha önceki o-ring kanalına sığmıyor, yani sığıyor ama ağlıyorsun sığdırana kadar. yanında muhakkak biri bulunsun yardım alabileceğin, yoksa sinir krizi geçirmen muhtemel
quote:
offf o bowed olayı çok rahat 5-6 derece farketti benim opteron 170 te, çekirdek sıcaklığım yükte 50 derece görüyordu , şimdi 45 gördüm max, öneririm kesinlikle.
yalnız o şişman o-ringi takmak acayip zor, çünkü daha önceki o-ring kanalına sığmıyor, yani sığıyor ama ağlıyorsun sığdırana kadar. yanında muhakkak biri bulunsun yardım alabileceğin, yoksa sinir krizi geçirmen muhtemel
Alıntıları Göster
Ya bı sekılde hallederız hacı ama bowed kesın yapacambakalım gelsınde ınceleme yazarız
quote:
kop olm biraz, 3.5 günlük yazmışsın imzana
Alıntıları Göster
StrangerXT
Birde o islemcinle arkadasin dedigi gibi 100MB lik bir mp3 dosyasi olusutur... Hem rarlama süresini hemde acma süresi ölc bakalim... O zaman sonuclar ne olacak...
quote:
Orijinalden alıntı: AteshBey
StrangerXT
Birde o islemcinle arkadasin dedigi gibi 100MB lik bir mp3 dosyasi olusutur... Hem rarlama süresini hemde acma süresi ölc bakalim... O zaman sonuclar ne olacak...
Alıntıları Göster
şimdi hiç hız aşırtma yapmadan test ettim, 1090 çıktı sonuç,
içinde 21 tane mp3 bulunan 107 mb lık bir dosyayı da 44 saniyede sıkıştırdı direkt sağ tıklayıp add to archive dedim, hiçbir ayar yapmadan
quote:
kop olm biraz, 3.5 günlük yazmışsın imzana
Alıntıları Göster
valla @replays sayende winrar in bri güzel huyunu daha ögrendik :)
Benim emektar barton 2500@3200'den de anca bu kadar
quote:
Orijinalden alıntı: eozen81
valla @replays sayende winrar in bri güzel huyunu daha ögrendik :)
Benim emektar barton 2500@3200'den de anca bu kadar
Alıntıları Göster
bu ne şimdi kazandımmı
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
bu ne şimdi kazandımmı
Alıntıları Göster
1518, rekor bende hala
quote:
Orijinalden alıntı: afsin07
Arkadaşlar bir önerim daha var amaç günlük uygulamalardaki farkların ortaya çıkması.Ben 64 3000 2.45Ghz deki işlemcim ile 1 GB mpeg filmi winrar versiyon 3.62 ile rarladım 10 dakika sürdü.Karışık mp3 dosyasını rarladım.önce 100MB dosyayı rarladım 58 saniye sürdü.50MB dosyayı rarladım 30 saniye sürdü.10MB dosyayı rarladım 5 saniye sürdü.Göründüğü gibi MB ile birebir orantılı olarak zamanda artmakta.birazdan ss de ekleyeceğim.sizlerinde sonuçlarını bekliyorum.bu arada tek 1GB DDR2 667 ram var.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: replays
Arkadaşlar bir önerim daha var amaç günlük uygulamalardaki farkların ortaya çıkması.Ben 64 3000 2.45Ghz deki işlemcim ile 1 GB mpeg filmi winrar versiyon 3.62 ile rarladım 10 dakika sürdü.Karışık mp3 dosyasını rarladım.önce 100MB dosyayı rarladım 58 saniye sürdü.50MB dosyayı rarladım 30 saniye sürdü.10MB dosyayı rarladım 5 saniye sürdü.Göründüğü gibi MB ile birebir orantılı olarak zamanda artmakta.birazdan ss de ekleyeceğim.sizlerinde sonuçlarını bekliyorum.bu arada tek 1GB DDR2 667 ram var.
100mb lık mp3 dosyasını rarladım 25saniye sürdü
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
quote:
Orjinalden alıntı: replays
100mb lık mp3 dosyasını rarladım 25saniye sürdü
Alıntıları Göster
Hala strangerXT birinci winrar hız ve donanım testinde.arkadaşlar cpu topiğinde bazı arkadaşlar bu topiğe atıfta bulunarak opteronun az MB işlettirildiğinden dolayı yüksek puan aldığını conroe'ların(bu topikten resimlerde ekleyerek) fazla MB işlettirildiği oy yüzden düşük puan aldığı gibi yorumlar yapılmış Anlaşıldığı gibi winrar hız ve donanım testi yaptırmayanlar ancak böyle bir yorum yapabilir. Bu testi yaptıranlar bilirki test sonucu 10-20 saniye içinde verilmekte(işlemcinizin gücüne göre) ve sonuç bu zaman içinde çıkmaktadır. Kısacası bu sonuç işlemcinin saniyede kaç MB işediğini ölmektedir.
Arkadaşlar mp3 rar testlerini bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: afsin07
Hala strangerXT birinci winrar hız ve donanım testinde.arkadaşlar cpu topiğinde bazı arkadaşlar bu topiğe atıfta bulunarak opteronun az MB işlettirildiğinden dolayı yüksek puan aldığını conroe'ların(bu topikten resimlerde ekleyerek) fazla MB işlettirildiği oy yüzden düşük puan aldığı gibi yorumlar yapılmış Anlaşıldığı gibi winrar hız ve donanım testi yaptırmayanlar ancak böyle bir yorum yapabilir. Bu testi yaptıranlar bilirki test sonucu 10-20 saniye içinde verilmekte(işlemcinizin gücüne göre) ve sonuç bu zaman içinde çıkmaktadır. Kısacası bu sonuç işlemcinin saniyede kaç MB işediğini ölmektedir.
Arkadaşlar mp3 rar testlerini bekliyoruz.
Alıntıları Göster
mp3 işletme nasıl oluyo hocam...açıklarsan bi deniyim bende.
quote:
Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L
mp3 işletme nasıl oluyo hocam...açıklarsan bi deniyim bende.
Alıntıları Göster
rar olarak sıkıştırıyoruz.
quote:
Bu arada GTX aldım hacı
Alıntıları Göster
En son 10 ay evvel cevap yazılmış. Tahminen şu sayılar kimilerinde 2000 in üstündedir.
Buda benim skor.
quote:
Orijinalden alıntı: Lowflyer
En son 10 ay evvel cevap yazılmış. Tahminen şu sayılar kimilerinde 2000 in üstündedir.
Buda benim skor.
Alıntıları Göster
aha geçmişler sonunda benim qosmioda 742 çıkardı gene idare eder
pentıum m 2.0
quote:
Orijinalden alıntı: shanke
aha geçmişler sonunda benim qosmioda 742 çıkardı gene idare eder
pentıum m 2.0
Alıntıları Göster
Ahanda size skor
quote:
Orijinalden alıntı: ByAdmin
Ahanda size skor
Alıntıları Göster
2009
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 26 Nisan 2008; 12:44:09 >
quote:
Orijinalden alıntı: omerf
2009
Alıntıları Göster
Benim skor 1914
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suvari96 -- 17 Temmuz 2008; 18:04:06 >