< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

|
Sport modundaki haftalık zaman turlarından bahsediyor sanırım. 5mn değil de altın dereceye 2mn kredi yani ilk 3%lük dilim, gümüş 1mn, bronz 250bin kredi veriyor. altın dereece yapmak biraz zor. Ben 1,5 yılda 10 tane yapabildim, çoğu gümüş veya bronz. Gerçek kişilerin zaman turlarına göre sıralama yapıldığı için birimci adamlar 3-5 san ilerideler benden. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 17 Ocak 2026; 20:41:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bende de öyle oluyor :). bazen çok rahat altın alıyorum. O da zaten 2-3 ayda bir. Bazen de bronzeu bile geliştiremiyorum. 2-3 tur atıyorum çok da oyalanmıyorum. Gelen krediye bakıyorum sadece :) ama sıkıldım oyundan artık 4 yıl olacak çıkalı. 8. Oyun da gelmez sanki yakın zamanda. Satışları da iyi gibi. PS6 ya kalır sanırım. |
|
GT1-2-3-4-5-6-GTS-7 %100 Platinum Trophy GT SPORT - Toyota GR Supra GT Cup Türkiye Şampiyonu GTS-GT7 - GTTY Dayanıklılık Şampiyonası Şampiyonluğu eracingacademy - 2.si TOSFED - Dijital Kış Kupası 3.sü
Real Racing is better than any Racing Simulator...
|
|
10 sene önce yine bir nebze yapılıyordu.Koleksiyon işi artık lükse kaçıyor biraz bizim ülkede.Bende kendimce yapıyorum.Buda gran turismo koleksiyonum ![]() ![]() GT 7 digital var kutulu henüz almadım ![]() ![]() Buda Bonus:) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante06 -- 18 Ocak 2026; 21:13:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Süper koleksiyon. PS1 GT2 çok değerli bana göre. |
|
|
|
GT1-2-3-4-5-6-GTS-7 %100 Platinum Trophy GT SPORT - Toyota GR Supra GT Cup Türkiye Şampiyonu GTS-GT7 - GTTY Dayanıklılık Şampiyonası Şampiyonluğu eracingacademy - 2.si TOSFED - Dijital Kış Kupası 3.sü
|
|
Tebrikler hocam, içerikte tüketecek bir şey kalmadı sizin için herhalde.Yalniz oyun içerik olarak dolu ve tatmin ediyor.Umarım 8. oyun bir an önce kalitesini bozmadan gelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Eğri oturup doğruları konuşmak lazım, maalesef oyun bir süre oynadıktan sonra baymaya başlıyor, haftalık gelen 5 yarışı sanki zoraki koyuyorlarmış gibi hissediyorum. Umarım yeni GT oyununda hem kariyer modu hem de yarışlara başlangıç sıralaması power pack’e benzer olur, buralarda iyileştirme şart. VR desteği için ise haklarını vermek lazım, tek başına oyunun ömrünü uzatan bir faktör, umarım ki sonraki oyunda da vr desteğini es geçmezler. Haftalık gelen yarışların sayısı artarsa ve yarışların yanısıra haftalık mini görevler de eklenirse oyuncuları düzenli oynamaya teşvik etmiş olurlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 19 Ocak 2026; 18:26:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Ben oraya kadar gelmedim daha, 6 saatlik olan yarışlar açıldı daha.Biraz süpriz olsun diye internette falan detaylıda araştırmadım.Bitirmişken sana sorayım dedim. |
|
|
|
Düz ps5 te ghosting sorunu çok oluyordu, o biraz yoruyordu.Bugün kısa bir deneme yaptım pro ile. Yağ gibi akıyor, ghosting nerdeyse yok gibi, uzak mesafeler daha net. O yüzden daha uzun süre oynayabilirim.Malum 3 saat aralıksız oynadığım zamanlar oldu.Olmadı pause yapar, dinlenme moduna alıp , biraz dinlendikten sonra tekrar devam ederim. Ayrıca vr deneyimini denemeni tabiki isterim ama direksiyon sistemi şart. :) |
|
Oyunun sevmediğim yanları eski oyunlarda olan efsane araçlar yok, yeni araçlarda yok. Birde Assetto Evo dan buna geçince tüm araçlar tren gibi rayda gidiyor. Araç viraja girip çıkarken veya ani frenlemelerde götü başı biraz dağıtması lazım. Araçların fiziği güncel oyunlar gibi olması lazım. Çok tren gibi gidiyor. |