Şimdi Ara

BRC mı Atiker mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aveo aracıma LPG taktirmayi düşünüyorum yeni aldım ve biraz araştırma yaptım bir çok kişi BRC ile tam uyumlu olduğunu söylese de Atiker den memnun kalanlar da var.

BRC 2500₺ isterken, Atiker 1300 civarına hallediyor.

Peki aradaki farkı hak edecek ne farkı var BRC nin yada Atiker taktirirsam ne zararım olur.

Daha önce hep karbüratör lü kara düzen LPG'li arabaya binmiş birisi olarak soruyorum detay bilmediğimden aydinlatirsaniz çok sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

BRC mi Atiker mi?

LPG sistemleri için en popüler iki marka olan BRC ve Atiker, araç sahipleri arasında sıklıkla karşılaştırılır. Her iki markanın da kendine özgü avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır.

BRC LPG Fiyatları

BRC'nin LPG kitleri, Atiker'e kıyasla genellikle daha yüksek fiyatlıdır. Ancak, bu fiyat farkı genellikle BRC'nin daha yüksek kaliteli bileşenleri ve daha gelişmiş teknolojisi ile dengelenir.

Atiker Grand Yorum

Atiker Grand, Atiker'in en çok satan LPG kitidir. Kullanıcı yorumları genel olarak olumludur ve kullanıcılar genellikle kitin performansından, güvenilirliğinden ve uygun fiyatlı olmasından memnundur.

BRC LPG Fiyat

BRC'nin LPG fiyatları, kitin modeline ve aracın özelliklerine göre değişir. Ancak, BRC kitlerinin tipik olarak Atiker'e kıyasla daha yüksek fiyatlı olduğunu unutmamak önemlidir.

BRC Fiyat Listesi

BRC'nin resmi web sitesinde kitlerinin güncel fiyat listesini bulabilirsin. Fiyatlar, aracın modeline, kitin türüne ve kurulum maliyetlerine göre değişebilir.

Atiker mi BRC mi 2023?

2023 yılında hem BRC hem de Atiker, yüksek kaliteli LPG sistemleri sunmaya devam etmektedir. Seçimin, aracının özelliklerine, bütçene ve kişisel tercihlerine bağlıdır.

Aracın için en iyi LPG sistemini seçerken araştırma yapmak ve her iki markanın da kullanıcı yorumlarını okumak önemlidir. Bu sayede bilinçli bir karar verebilir ve aracın için en uygun LPG sistemini seçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Atikerin hang kitini takacaksınız. BRC bu anlamda iyidir, enjektörleri hızlıdır, özellikle euro 5 motorlu araçlarda sorun yaşatmaz.

Atikerde hangi kit olduğu önemli son çıkardıkları OBDli grand kiti güzeldir.

Ancak markadan ziyade doğru usta,doğru montaj ve doğru ayar çok önemli. Kötü bir işçilikle BRC başbelası olabilir :) Yada noname bir kiti iyi bir ustalık ve ayarla sorunsuz kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qntrl

Atikerin hang kitini takacaksınız. BRC bu anlamda iyidir, enjektörleri hızlıdır, özellikle euro 5 motorlu araçlarda sorun yaşatmaz.

Atikerde hangi kit olduğu önemli son çıkardıkları OBDli grand kiti güzeldir.

Ancak markadan ziyade doğru usta,doğru montaj ve doğru ayar çok önemli. Kötü bir işçilikle BRC başbelası olabilir :) Yada noname bir kiti iyi bir ustalık ve ayarla sorunsuz kullanabilirsiniz.

Ben durumlarından yola çıkarak Gold yada Grande sordum usta boşuna fazla para vermiş olursun senin arabaya obd yeterli olur dedi (aslına bakarsanız bu kitlerin farkında bilmiyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyem aracının subap hassasiyetinden dolayı atiker gold olur,enjektörleride çok hızlıdır.brc ye o kadar para vermene gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.