Bildirim
500 GB Seagate HDD'nin 465 GB gözükmesi normal mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
NORMAL MERAK ETME. _____________________________ -
Normal diyorsunda kafadan 35 GB çöpe gitti zaten donanım işindende pek anlamam ama neden bu kadar GB yok oluyor şaşılacak iş tabi bana göre.
Birde o 79 MB kullanmasının bir nedeni varmı ? Misal içindeki flash bellek gibi mesela ?_____________________________ -
_____________________________ -
Yazıyı okudum ve bu durumun normal bir durum olduğunu anladım. Teşekkürler. _____________________________ -
/1024/1024 _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: RISE OF APOCALYPSE
/1024/1024
/1024_____________________________ -
Gözün doysun... Normal...
quote:
Orjinalden alıntı: Razorback
Gözün doysun... Normal...
500GB HDD m olsa zaten ...
Hayırlı olsun kardeş dert etme yaw_____________________________ Referanslarım için profilimi açınız.Orada hatırlayabildiğim tüm referanslarım yazmaktadır. -
bendede 160 gb 149 gözüküyor normal yani her 40 gb ta 2 gb gidiyor ( yuvarlak hesap
)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 24 Mart 2007; 19:59:01 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: reason666
500GB HDD m olsa zaten ...
Hayırlı olsun kardeş dert etme yaw
Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: cumur
bendede 160 gb 149 gözüküyor normal yani her 40 gb ta 2 gb gidiyor ( yuvarlak hesap
)
Benim XP Pro kurulu HDD'de 160 GB ve dediğin gibi 149 GB görünüyor zaten 160 HDD yetmediği için 500 HDD aldım.
http://www.pclabs.gen.tr/2003/04/28/yeni-sabit-disk-aldim-fakat-neden-tam-kapasite-ile-goremiyorum/
Teşekkürler.._____________________________ -
şu forumun "ARAMA" motorunu kullansanız. Aynı sorular 1 hafta içinde aynı sayfada 10 kere açılıyor ve gereksiz kalabalıktan istediğiniz bilgiye ulaşamıyorsunuz 

http://forum.donanimhaber.com/m_12574758/tm.htm konusunda herşey mevcut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 25 Mart 2007; 14:33:25 >_____________________________ 128 milyar bit ekran kartı nerde ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler