Şimdi Ara

ŞİFRE / HATIRLATMA SORUSU DEĞİŞTİRMEK :: RESİMLİ ANLATIM :: (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
9.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Brother-II

güncelledim

Alıntıları Göster
    güncelledim
  • quote:

bilgilerini doğru şekilde bildirdiği için pek çok arkadaşın teşekkür mesajları geliyor... ben teşekkür ederi
    m

click and buy müşteri numarasını vermezse kesinlikle kimseden premium almayın

kesn ile aldıgınız kodu premium bitse de atmayınız..o kodu bir daha bulamazsınız... k2 tüm ödeme bilgileri onaylanmadan işlem yapmaz..hack olaylarına karşı

Alıntıları Göster
    saol

• quote:

bilgilerini doğru şekilde bildirdiği için pek çok arkadaşın teşekkür mesajları geliyor... ben teşekkür ederi
    m

kesn ile aldıgınız kodu premium bitse de atmayınız..o kodu bir daha bulamazsınız... k2 tüm ödeme bilgileri onaylanmadan işlem yapmaz..hack olaylarına karşı

Alıntıları Göster
    bende kesn yoq ve prede almıom bana ben simdi sifre deiştiremem mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: MiraLayTüRk

bende kesn yoq ve prede almıom bana ben simdi sifre deiştiremem mi?

Alıntıları Göster
    Öncelikle Böylesine yararlı ve son derece gerekli konu için teşekkürler.Ben defalarca ticket atmama rahmen benden halen ödeme bilgilerimi istiyolar.Bir arakdaşıma sorduğumda ise şimdiye kadarki tüm kredi kartı bilgilerini istiyorlar dedi.Acaba bu doğrumu birde çarı aldığım kişi Pay pal mailini istediler benden gizli soru değiştirirken dedi.Paypal mailinide yazmammı gerekiyor teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamitaltıntop

Öncelikle Böylesine yararlı ve son derece gerekli konu için teşekkürler.Ben defalarca ticket atmama rahmen benden halen ödeme bilgilerimi istiyolar.Bir arakdaşıma sorduğumda ise şimdiye kadarki tüm kredi kartı bilgilerini istiyorlar dedi.Acaba bu doğrumu birde çarı aldığım kişi Pay pal mailini istediler benden gizli soru değiştirirken dedi.Paypal mailinide yazmammı gerekiyor teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Paypal varsa paypala hangi mail adresi kayıtlı ise onu yazman gerekiyor...

kesn / click and buy ve paypal 3 ü birden olanlar..

1- seceneklerden herhangi birini ilgili bosluga..
    click and buy müşteri numarası ve varsa paypal e-maili description bölümüne eklesinler..direk kredi kartı alanlar da eklesinler...

mykol / fatura tarihlerinden kontrol edin

• up

[soranlar yardım isteyenler olmus arada sırada uplamak lazım güzelce anlatmış.
  • quote:

m

Alıntıları Göster
    Bnm tüm kesn kodlarım elimde yok ama en son aldığımı yazsam sadece olurmu ?
  • quote:

m

Alıntıları Göster
    cok saol
  • Cok yararlı olmus. TBR ederm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden

Cok yararlı olmus. TBR ederm.
    Tüm bilgileri istiyor K2
  • quote:

Tüm bilgileri istiyor K2

Alıntıları Göster
    UP ARKADAŞLAR

SON ALMIŞ OLDUGUNUZ KESN ile bile deişiyor 10 hanenin altında türkçe karakter olmucak
    zaman dakika saat birimi aldıgınız da tamamen yazacaksınız...

yeğenim deiştirdi... bilgileri tamamen yazdı satın aldığı tarih zaman birimi dahilinde ortalama 14 - 15 saat sonra şifre girdi invalid pass oraya yazmış olduğu şifreyi yazınca girdi.

K2 BAZEN işe yariyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangersmile

UP ARKADAŞLAR

SON ALMIŞ OLDUGUNUZ KESN ile bile deişiyor 10 hanenin altında türkçe karakter olmucak
    zaman dakika saat birimi aldıgınız da tamamen yazacaksınız...

yeğenim deiştirdi... bilgileri tamamen yazdı satın aldığı tarih zaman birimi dahilinde ortalama 14 - 15 saat sonra şifre girdi invalid pass oraya yazmış olduğu şifreyi yazınca girdi.

K2 BAZEN işe yariyor

Alıntıları Göster
    güncelledim
  • quote:

m

Alıntıları Göster
    şifremi unuttum sistemi şifre unutulunca kullanılır sen burda giriş yapmışsın :D Şifre hatırlatmak için şifreyi mi bilmek gerekior?

• quote:

m

Alıntıları Göster
    ty kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigSexy

şifremi unuttum sistemi şifre unutulunca kullanılır sen burda giriş yapmışsın :D Şifre hatırlatmak için şifreyi mi bilmek gerekior?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BigSexy

şifresini bilmesine ragmen başka kullanıcıların eline gecenlere yardım maksatlı konu acıldı...

• gizli soruyu daha önce değiştiren bi daha değiştirebiliyor mu ?
  • Artık işe yarmıor bu bilgi...Artık E-mail adresi ile değiştirilior...Gizli soru cvpı fln kalmadı
  • ÜST KONU OLMALI ÇOK YARARLI BİLGİLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: asusnoah

ÜST KONU OLMALI ÇOK YARARLI BİLGİLER
    hala değişiyor mu ben şahsen 4 kere yolladım değişmedi de
    hala değişiyorsa bi yardım eder misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: p3yn6cy1ee

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    şifre deiştirme deilde bir de seal/unseal şifresi ve 3 tane guvenlik şifresini deiştirmek icin ornek bi ticket hazırlar mısın ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.