< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 30 Haziran 2019; 16:23:21 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
en fazla multiversal olabilecek (dimensional tieringden dolayı) bir karakteri yenebilecek kimse yok mu asdıhassadas şuanlık tieri multi solar sytem veya galaxy level bir karakter. hatırlarsan 10 milyar güneşten hasar almıştı. ben yinede sayayım: oaa toba lucifer micheal presence mandrakk(ironik çünkü öldürdü tryi :D) primal monitor alien x Downgraded Spider-Boy living tribunal thor sentry oms (bu daha ironik) celestialler pre retcon beyonder post retcon beyonder beyonders pre retcon beyonder Spider-Man wally west ama en güçlü hali dr manhattan clockwork feedback thanos ig thanos hotu thanos ar thanos mr. mxypl never queen chaos king ( true form oblivion) knull molecule man vb. liste daha uzar da gider. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zAtat -- 25 Temmuz 2021; 14:48:54 > |
Beyonderin Fulcrumu Yenme Olasiligi Var Burda Guncel Beyonderden Bahs Etmiyorum TOAA Onceki Beyonderden Soz Ediyorum Cok Nerf Yedi Beyonder Edit: Beyonder Omniversenin Otesinden Gelmektedir Bu Yuzden Beyonderin TOAA Yasli Olma Ihtimali Var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YILDIZYA -- 26 Temmuz 2022; 23:21:48 > |
Bende CAS hayranıyım ve hakkında çok araştırma yaptım ama yenilmez mi değil mi tartışılır. tek merak ettiğim bana Lucifer ı yada diğer melekleri Michael falan onları sana yener anlatır mısın kardeşim bana biraz imkansız gibi geldi de |
Tek başa çıkabilecek white phonix of the crown gibi duruyor. Jean greyin ruhu ile phonix gücünün birleşimi olduğundan ortada madde olarak bir vücut yok. Ayrıca evrenleri galaksileri geçtim tüm omniverse'i tek hamlede yok edebiliyor. Kendi de yok oluyor ama geri doğuyor küllerinden. ![]() |
Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S
|