Şimdi Ara

yerel ağ bağlantısındaki windows güvenlik duvarı gözükmüyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yerel ağ bağlantıntı özelliklerinde gelişmiş seçeğine tıklayınca windows güvenlik duvarı ayarlar kısmı çıkmıyo bi hata oldunu sistemi eski bir tarihe yüklemem gerektini söylüyo sistemi geri yükleyince bir değişiklik olmuyo bir yardım ederseniz sevinirim

Ryzen 7600X * Inno3d rtx 5070 * Samsung 34 Odyssey OLED G8 * Asus tuf gaming b650m-plus wifi * GSKILL 32GB (2x16GB) Flare X5 DDR5 5600MHz CL30 * lian li A3 wood * Kioxia 2TB Exceria Plus G2 * Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 * ROG Strix Scope RX TKL blue switch * ROG gladius III wireless aimpoint * Razer Leviathan V2 * MSI MPG A750GF 750 W. *
  • Elinizde bulunan Windows surumunun Service Pack 2'li olup olmadığını kontrol ettiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overseas -- 14 Mart 2007; 17:05:43 >

• servis pack2 kurulu yanlız orda yazıyomu yazmıyomu eve gidince bakmam lazım
    Ryzen 7600X * Inno3d rtx 5070 * Samsung 34 Odyssey OLED G8 * Asus tuf gaming b650m-plus wifi * GSKILL 32GB (2x16GB) Flare X5 DDR5 5600MHz CL30 * lian li A3 wood * Kioxia 2TB Exceria Plus G2 * Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 * ROG Strix Scope RX TKL blue switch * ROG gladius III wireless aimpoint * Razer Leviathan V2 * MSI MPG A750GF 750 W. *
  • servis pack1 dir kesin. bende de aynı durum vardı.. sp2 sürümlü windows kurdum yeni..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedah

SP 2 yüklü hocam kuşkum yok ondan

sorun neymiş dostum baktın mı??
    merak ettim..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.