Şimdi Ara

lutfen yardımcı olun,winampta ve media playerda ses çok hızlı çalıyor!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda Win98 kurulu.Ses kartı olarak ne takılı ve markasını nasıl görebilirim bilmiyorum açıkcası.Nasıl öğrenebilirim kurulu ses kartının markasını ve benim asıl sıkıntım winamp ta ve media player de müzik dinlerken çok hızlı çalıyor.Hiçbişekilde düzeltemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Sevgiler,saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemheri_ -- 14 Mart 2007; 3:17:21 >

• Aygıt yöneticisinden ses kartının modelini görebilirsin..! Acaba bilgisayarında bir program falan mı yüklü..?
  • Sanırım winampta hızlandırma seçeneği yok büyük ihtimal seskartının driverini kurarken onla beraber bi program yükler isteğe göre onu yüklemişsindir ve onda böle ayarlar vardır ona bak..media playerdede böle bi ayar var Şimdi yürütülüyoru tıkla Geliştirmeler var ordanda Yürütme hızı ayarları onuda bi dene 1.0 da olması gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

Aygıt yöneticisinden ses kartının modelini görebilirsin..! Acaba bilgisayarında bir program falan mı yüklü..?

ilginize tşk.peki aygıt yöneticisine baktım ama ses kartı hangisi ben bilemiyorumki
  • AC'97 Driver for Intel (r) 82801AA ses kartım bu sanırım.

win 98 için sürücüsünü değiştirerek sorunu çözebilirmiyim.peki bu sürücüyü nerden indirebilirim?
  • ses kartı yazılımınızda "time scaling" gibi bir menü yada seçenek warsa varsayılan ayarlarına döndürün...
  • hala sesdeki hızlı calmayı düzeltemedim.win 98 oldugu için ses kartımın markasını göremiyorum. ac'97 driver yuklu.onu kaldırdıgımda hic ses cıkmıyor.ses kartımın markasını baska nasıl ogrenebilirim.yada yeni bir ses kartımı almalıyım.müzikdinleyemiyorum uyuz oldum yaa:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ses kartın yüksek bir ihtimalle onboard. kasayı açabilirsen anakartın modeline bakıp, üretici firmeanın internet sayfasından yeni driverini indirmeni tavsiye ederim. veya intelin driver download bölümünden de ulaşabilirsin. sorunun büyük bir ihitmalle dirver hatası. vista da bile başıma geldi benzer sorun. driver güncellemesi ile çözebilirsin. veya en azından elinde orjinal driveri varsa tekrar yükle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgutturgut

ses kartın yüksek bir ihtimalle onboard. kasayı açabilirsen anakartın modeline bakıp, üretici firmeanın internet sayfasından yeni driverini indirmeni tavsiye ederim. veya intelin driver download bölümünden de ulaşabilirsin. sorunun büyük bir ihitmalle dirver hatası. vista da bile başıma geldi benzer sorun. driver güncellemesi ile çözebilirsin. veya en azından elinde orjinal driveri varsa tekrar yükle...

....kasayı açıp baktım anakart a ama firma adını göremedimki intel in driver bölümü dediğin nedir adresini yazabilirmisin acaba.sevgiler...saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.