Şimdi Ara

kingston 1,2 GB DATA TRAVEL dehset ucuz ladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • taşıma için iyi ama bozulsa ne olur 17 ytl 1gb lık disk işte tak anahtarlığına anahtarlık diye kullan işte
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• quote:

Orjinalden alıntı: SpaWn7

millet bana READYBOOST destekli bir flashdisk önerin 1gb veya 2gb link atarsanız sevinirim!

readyboost destekli 4g usb disk varmıdır piyasada ? fiyatları ne kadardır ?
    https://mega.nz/#F!iwUSAQpJ!JDpNGiKzQJFkyUDdt15_zQ
  • HD Tune ın yaptığı test güvenilir midir?
    Bende Kingston DataTraveler 2.0 var; 3mb yazma, 6mb okuma biliyordum ama...

kingston 1,2 GB DATA TRAVEL dehset ucuz ladı
    Athlon X2 7750BE@1350Mhz / Gigabyte MA780G-UD3H / A-DATA 2X2 GB DDR2-800MHz CL5 / High Power 500-A12S /
    Seagate 2X320GB.7200-16MB + 1TB-1.5TB 5900-32MB LP / ALC889A Cambridge Megaworks THX-550 - SHP-805 /
    Sapphire HD4830 512MB DDR3 / Samsung 2232BW - Epson EB-X72 / a4Tech X-750F/
    Logitech Cordless Rumblepad 2 / Skystar 2.6c / Asus 1814BLT / Windows 7

• quote:

Orjinalden alıntı: Bomb_X

Artık oyunları dvd yerine Usb belleklere koysunlar madem ucuzladı.

+1923

Bu arada sate kingston demşken bir arkadaşım kingston etiketi satıyordu 5 liradan
    Millet kingston diye gözü kapalı alıyor ürünleri ama verdiği performansa bakın.ALmaadan önce mutlaka okumak gerkir üstündeki veri aktarım hızlarını.Açıkçası bir bilgisayardan oyun çekmek istediğimde kafa atan disk e aktarır gibi 10 saat beklemek istemiyorum.O yüzden patriotlar yada vda adata ları almak daha mantılı
    ABD;sömürge,ezilenhalklar,saldırganlık,devlet terörü demektir.ABD, savaş demektir. Atom bombası, nükleer silah, katliam demektir.ABD;Lozan'a atılmayan imza, Sevr'i unutmayan,unutturmayan sinsi hafıza demektir.ABD;"Yeşil Kuşak","Ilımlı İslam", BOP, BİP,BM, NATO,IMF demektir.ABD; Pentagon,CIA ve uzantıları,kirli sermaye,Ermeni diasporası,Yahudi lobisi,loca,Soros, iç karışıklık, satın alınma, psikolojik harp demektir.ABD;İsrail, MOSSAD demektir.ABD;Muavenet'e atılan füze,Paşa'nın uçağına uzanan eldir. ABD; pkk bürosu,pkk kampı,pkk mayını, pkk silahı demektir.ABD;Kandilli dağı demektir.ABD; Türkmen'e atılan bomba, Türkmen kızına yapılan tecavüz, silinen kırmızı çizgi,başa geçirilen çuval,kürt bölücüye uzanan dostça el,"Sayın Başkan(!)" diyen dildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpaWn7

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

Çinston veya Chinaston olmasın bunnar sakın

• 30 YTL'ye 1.5mb/sn yazma hızlı Kingston alacağınıza; 40 YTL'ye 8mb/sn yazma hızlı, U3 destekli Toshiba alın. Hem şekli şemali de çok daha güzel...

Orjinalden alıntı: uf_sey

30 YTL'ye 1.5mb/sn yazma hızlı Kingston alacağınıza; 40 YTL'ye 8mb/sn yazma hızlı, U3 destekli Toshiba alın. Hem şekli şemali de çok daha güzel...

40YTL'ye Toshiba U3 alacağıma 30YTL'ye Toshiba U3 alırım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_12049974/mpage_2/tm.htm#12845695

• ben de 2GB kingston aldım iki tane 12 taksit yaptılar; (29,9*2=59,8/12=5YTL)
    usb 2.0 hub'a takınca okuma 10.8MB yazma da 4.8MB civarı bence gayet yeterli
    bu arada infronic 2 yıl garantililer ve kingston'un sitesinden verify ettim orjinaller
    Made in China ama aldıklarımın kutusunda printed in USA diyor bence bu mallar
    Kingston'un stok bosaltma operasyonu

dal vardıda tutmadık mı?
    Yaz dendide yazmadık mı?
    Siz verdiniz almadık mı?
    SÖYLENENİ YAPMADIK MI???
  • quote:

Orjinalden alıntı: rmemis

ben de 2GB kingston aldım iki tane 12 taksit yaptılar; (29,9*2=59,8/12=5YTL)
    usb 2.0 hub'a takınca okuma 10.8MB yazma da 4.8MB civarı bence gayet yeterli
    bu arada infronic 2 yıl garantililer ve kingston'un sitesinden verify ettim orjinaller
    Made in China ama aldıklarımın kutusunda printed in USA diyor bence bu mallar
    Kingston'un stok bosaltma operasyonu

tebrikler, VERIFY ettiğin için , Allah verifycıları başımızdan eksik etmesin! ingilizce bildiğini mi göstermek istiyorsun, yoksa Türkçeden mi utanıyorsun?
  • Arkadaşlar hepsi çinde üretiliyor. AMD ve İntelde Çinde üretiliyor ne olmuşki malliyet avantajı orda. Bu arada fiyatlar daha da düşecek arkadaşlar çünkü usb belleklerin Türkiyede pazarı büyük herkes cep telefonu gibi usb bellek alıyor. Ve de piyasada bir çok marka var rakabet çetin fiyatların düşmesinin sebebi ise bir markanın fiyat kırması ile başladı. Şuanda 512 mb piyasadan siliniyor Tıpkı 256 ve 128 gibi. Bir ay veya 2 ay içinde minimum 2g olacak. 1 gb lar ondoların altına yazın düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uf_sey -- 21 Mart 2007; 12:18:52 >
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.