Şimdi Ara

Güzel bir kızla evlenemeyeceksem neden çabalıyorum? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dışı ilgini çekmeyen birşeyin içini merak etmezsin.. Güzellik, boy, kilo önemli fakat iç güzelliği karakteri medeniyeti çağdaşlığı çok daha önemli. Böyle bir hatun bulduysanız kaybetmeyin. 🙁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haytham Edward Kenway kullanıcısına yanıt
    Kardeşim baba oğulun ismini neden birlikte kullanıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kişi sanıyordum

• Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    10 kişiye yürüdüğünü bilmiyordum. O zaman cool olma vakti senin için.

• Konuyu cozdum beyler.Adamin tek hatasi Elektrik muhendisligi bolumunde universite okumak Elektrik bolumunde kiz yok

• quote:

Orijinalden alıntı: emreee23

Konuyu cozdum beyler.Adamin tek hatasi Elektrik muhendisligi bolumunde universite okumak Elektrik bolumunde kiz yok

Üstelik bilkent.Olsa bile kadın gibi gözüktüğüne emin değilim.Geriye sosyal hareketler kalıyor ee tabi oda olmayınca

• Tipsiz olup Ayda 50 k kazanç altı parasi olan güzel hatunla evlenmeyi unutsun.

O işler de sandiginiz kadar kolay değil çok fazla zengin tipsiz adam var ve felaket yediriyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Tipsiz olup Ayda 50 k kazanç altı parasi olan güzel hatunla evlenmeyi unutsun.

O işler de sandiginiz kadar kolay değil çok fazla zengin tipsiz adam var ve felaket yediriyolar.

babam evlenmiş zamanında ama ortaya benim gibi garip bir şey çıktı keşke anne tarafına çekseydim.

gerçi o da mesleğinin prestijiyle etkilemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Sky -- 2 Eylül 2017; 3:31:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Sky

quote:

babam evlenmiş zamanında ama ortaya benim gibi garip bir şey çıktı keşke anne tarafına çekseydim.

Benim peder zengin tipi orta annemde gerçekten çok güzel kadın sonuç olarak bende gayet iyi oldum :)

Hedefim çok güzel hatunla evlenip gen havuzumu tamamen temizlemek.

• quote:

quote:

quote:

Benim peder zengin tipi orta annemde gerçekten çok güzel kadın sonuç olarak bende gayet iyi oldum :)

Hedefim çok güzel hatunla evlenip gen havuzumu tamamen temizlemek.

aga benimkiler de öyle. ama babam zengin değil, yüksek rütbeli bir subay. annem sarışın yeşil gözlü uzun boylu, babam esmer kahve gözlü orta boylu. ben uzun sayılabilecek esmer beyaz tenli kahve gözlü garip çirkin bir şey oldum. kardeşim sarışın yeşil gözlü. az biraz zekiyim onun dışında şanssız doğmuşum resmen. güzel karı da bakmaz bana.

• Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    Ben 2 senedir body building yapıyorum fena vücudum oldu sadece geçen dönem 3 kiza caktim sanada tavsiye ederim kesin işe yarıyor .hayattaki amacım çok para kazanıp çok kızla beraber olmak seninkide o olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 2 Eylül 2017; 4:15:45 >
  • quote:

Ben 2 senedir body building yapıyorum fena vücudum oldu sadece geçen dönem 3 kiza caktim sanada tavsiye ederim kesin işe yarıyor .hayattaki amacım çok para kazanıp çok kızla beraber olmak seninkide o olsun

ben 3 yıldır boks yapıyorum yağ oranım %10 boy 183 kilo 74. ama çok hacimli bir vücudum yok. 3 aydır boks yapmıyorum bb'ye mi geçsem?

cs'den sonra ne yapmayı düşünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Sky -- 2 Eylül 2017; 4:18:53 >
  • quote:

quote:

ben 3 yıldır boks yapıyorum yağ oranım %10 boy 183 kilo 74. ama çok hacimli bir vücudum yok. 3 aydır boks yapmıyorum bb'ye mi geçsem?

cs'den sonra ne yapmayı düşünüyorsun?

Bb zor iştir hayatını ona göre ayarliycan beslenmen olsun antreman olsun eğer gerçekten sonuç almak istiyorsan hayatının büyük kısmı bir süreliğine fitness olacak.

Cs bitince bakicaz şuan kendimi gelistiriyorum okul bitince direk iş hayatına giricem akademik planım yok para kazanmam lazim

.zaten babamlada emlak al sat işleri yapıyoruz finansada ilgim var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.