Şimdi Ara

Sırtıma dövme yaptırsam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçirdiğim ameliyat sonrası omurgamda yara izi kaldı doktor o izin kalacağını söyledi . Ben de o izi kapatmak için omurgam boyunca ince uzun (50x4) renkli yılan dövmesi düşünüyorum(kılıç vs de olabilir) . Merak ettiğim bu dövmeyi gördüğünüzde tepkiniz ne olur ? İlerde pişman olur muyum ? Sonuçta ömrüm boyunca taşıyacağım evlendiğim de çocuğum olduğunda da benle beraber duracak .

Not : Doktoruma sordum sağlık açısından sıkıntı olmayacak. Din konusunda yorum yapacaklar lütfen yorum yazmasın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yaptırma bence. Ama çok kararsızsan geçici dövme yaptır. Sonra duruma göre karar verirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırtına dövme yaptıran arkadaşımın 1 yıldır hala tamamlanmadı dövmesi.Azar azar yaptırmaya gidiyor.Çok acıdığını söyledi.Kolunda ve göğsünde de var.İlk dövmesi değil.

Seninde orası acıyabilir

Benim 2 tane kolumda var.Bir tanesi 2-2.30 saat diğeri 4-4.30 saat sürdü.Tek seans dayandım ikisine de ama sırt ve dediğin bölgeyi bilemem acısı çok olur gibi geliyor
  • Yaranın fotoğrafını görebilir miyiz? Ona göre yorum yapalım.
  • Dövme yaptır da o kafandaki fikirleri direk sil ağır keko olursun, bugün hoşuna giden dövme yarın saçma gelir bu yüzden acele etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRSOF

Dövme yaptır da o kafandaki fikirleri direk sil ağır keko olursun, bugün hoşuna giden dövme yarın saçma gelir bu yüzden acele etme

Hocam yılan çok mu keko gibi durur diyorsunuz ? Omurgaya başka nasıl bir şekil olur bilemiyorum .

• Ameliyat izlerini kapatmak için dövme yapan biri vardı resimleri hoşuma gitmişti. Bulursam link atarım fikir verir en azından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde dövme/faça
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

quote:

Orijinalden alıntı: TRSOF

Dövme yaptır da o kafandaki fikirleri direk sil ağır keko olursun, bugün hoşuna giden dövme yarın saçma gelir bu yüzden acele etme

Hocam yılan çok mu keko gibi durur diyorsunuz ? Omurgaya başka nasıl bir şekil olur bilemiyorum .

Kesinlikle hocam. Google'da spine tattoo for men diye aratabilirsin benim de aklımda yok. İz ne durumda bilmiyorum ama duruma göre kas kütleni arttırırsan o yara seksi bile durabilir, ciddiyim. Dövmeye gerek kalmaz
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.