Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.370
Cevap
158
Favori
724.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyarbakır merkezde yaşıyorum ancak Adana santraline bağlıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missclick

Merhaba arkadaşlar netspeedi belki istanbulda ilk kullanan insanlardanım 1 ocak 2018 tarihi başvuru tarihim :D Vdsl tarifelerinden birisini kullanıyorum aldığım değerler bana vaat ettikleri değerlere çok yakın (1-2 megabit düşük). Son bir haftaya kadar internetim ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım (1 saatlik bir kesinti bile olmadı desem yalan söylemiş olmam). Ama son bir haftadır kopmalar başladı istanbul genelinde alt yapı çalışmaları olduğunu söylediler. konu hakkında bilgisi olan var ise cevapalrınızı bekliyorum.
    Kopmalar devam ediyor mu hala aynı sıkıntı benim internette de var. Ara ara kopmalar oluyor ama tabi ki memnunum. Turkcellin son tarifelerini gördükten sonra zaten iyi ki çıkmışım diyorum. Netspeed gibi firmalar artar umarım.
  • VDSL 2 kullanıp da cgn sorunu yaşayan kişi sayısı çok mu az mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

VDSL 2 kullanıp da cgn sorunu yaşayan kişi sayısı çok mu az mı
    Bu tamamen şansa kalmış hocam.Her ISS de var bu durum ve piyangonun kime vuracağı emin ol hiç bilinmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmserdar

Var..modem arayüz değerlerim normal ama indirme hızı şu an çok düşük
    Adana santraline mi bağlısınız ?
  • ttnet taahhüt bitiyor, geçiş için ne zaman netspeed'e başvuru yapmak lazım acaba? birde başvuru formunda taahhüt olayı belirtilmemiş sanırım, bir yamuk olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: W3BH3LP

ttnet taahhüt bitiyor, geçiş için ne zaman netspeed'e başvuru yapmak lazım acaba? birde başvuru formunda taahhüt olayı belirtilmemiş sanırım, bir yamuk olmasın
    Taahhüt yok sadece 6 ay içinde çıkarsan 60 tl bir bedel var onu ödüyorsun.
  • emre845 E kullanıcısına yanıt
    Bunun içinde o tahattüt belgesini doldurmanız lazım

Yoksa direkt başta 60 tl ödüyorsunuz

yani tahattüt verince belki cebinizden para çıkmayabilir vermezseniz direkt çıkıyor, hiçbir negatif yanı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre845 E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler fakat başvuru formu ve sözleşmede taahhütle ilgili bir ibare yok sanırım
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    yine baktım forma fakat taahhütle ilgili bir ibare yok 6 ay şartı falan yazmıyor, birde ttnetten geçişi nasıl yapacağız iptal mi ettirmemiz gerekiyor öncelikle? yoksa biz karışmayacak mıyız
  • Arkadaşlar merhaba şöyle bir sorunla karşı karşıyayız android telefonumdan n11 sayfası ve Netflix sayfasına girilmiyor aynı zamanda Tivibu go uygulaması çalışmıyor fiber altyapı var saat bugün 18 30 da düzeldi adamlar ne yaptı ise 18 50 de geri gitti ne yaptılar anlamadım ayın 1 den beri uğraşıyorum ne yapmalıyım şaştım kaldım bu ise önceki firmada hiç sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagmem -- 8 Ağustos 2018; 0:25:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagmem S kullanıcısına yanıt
    Telefon harici bu dediğin yerlere girebiliyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: W3BH3LP

yine baktım forma fakat taahhütle ilgili bir ibare yok 6 ay şartı falan yazmıyor, birde ttnetten geçişi nasıl yapacağız iptal mi ettirmemiz gerekiyor öncelikle? yoksa biz karışmayacak mıyız
    Sakin ttnete birsey demeyin veya iptal ettirmeyin. Tum sozlesmeleri imzalayin ( not telefonunuzu kapattirmayacaksaniz musteri hizmetleriyle konusun telefon turk telekomda kalsin ayrica ek fatura cikar telefona ama kapattirirsaniz yalin olarak kullanabilirsin) gecis olacak seni arayacaklsr kargo onlara ulasinca onay vermeni isteyecekler. Sonra kullanici adi sifre gelecek gecis tamamlandiginda onu modeme girip kullanicaksin.

• Lxde kullanıcısına yanıt
    Evet bilgisayar dan giriyorum fakat Tivibu go kendi makinasından da açmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sagmem

Evet bilgisayar dan giriyorum fakat Tivibu go kendi makinasından da açmıyor
    Dnsyi 8.8.8.8 yap

• Yaptım olmuyor

• sagmem S kullanıcısına yanıt
    tivibu go hakkın da bir şey diyemicem ama bilgisayardan girip telden giremiyorsan telde bir sıkıntı vardır çerezleri falan temizledin mi.

Ben telden rahatça girebiliyorum.
  • Başka birşey var ama anlamadım bugün saat 18 30 da geldi cep telefonundan bütün sitelere girdim Tivibu go uygulaması bu açtım saat 18 50 geri gitti birşey vaptilar ama anlamadım müşteri hizmetleri ni aradım durumu anlattım adam inceleniyor diyor başka birşey demiyor

• Temizledim daha önceki internet servis sağlayıcıda bu sorunlar yoktu aynı modem aynı hat bunlara geçince basladi

• teşekkürler telefon yok zaten yalın da, fakat henüz ttnet taahhüt sonlanmasına 5-10 gün var, tam taahhütün bittiği tarihte mi netspeed'e başvurmamız gerekiyor acaba yoksa hemen basvurmak mı lazım herkesde memnun gibi bu firmadan görünüşe göre gerçe taahhüt olmayacağına göre işine gelmezse iptal ediliyor sanırım
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.