< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Bu defa resimler ve kombi montajı benden.Yakınım için kombi değişimi yaptırdık İzmir gıda çarşısı güncel kombi fiyatları, nakit veya tek çekim Baymak duo tec compact 31bin Baymak luna tec 32bin Baymak lambert lpy compact 28bin Eca proteus premix 37bin Dd Nitromix 36bin Eca proteus premix piyasada pek bulunmuyor. fabrika toptancılara mal göndermiyor toptancıları gezerken bir toptancıda Eca proteus premix bulunca ikilemeden aldık. 37bin tek çekim internette 39-41bin bandında satılıyor güncel fiyatlar: Montaj 3500 4000 , ustasına göre değişiyor İzmirgaz değişim formu 4000.... Tam geçişli Metal vana,filtre,adaptör,nipel,manşon..vs ıvır zıvır 1000 -1500 lira civarı Eski kombiyi vermedik, eski kombi tamir edilecek. montaj bana ait. usta parası vermedik Eca proteus premix 24kW (Üretim tarihi 13.10.2025) Premix eşanjör Condevo modülasyonlu fan ve gaz valfi honeywell resideo pompa Duca( üç kademeli) genleşme tankı Winkelmann bloklar pirinç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba kombim eca citius premix 24 hm dg ot bağlantısı yaptım lakin aynı zamanda dış hava sensörü eklemeyi düşündüm bağlantısını yaptım lakin kombiyi açınca c50 arızası alıyorum servis menüsüne.girip in bolumunde sensorun verisi geliyor ama sanırım sensörü aktif hale getirmem gerekiyor TS menüsünde ilgili ayarı bulamadım ısı eğrisinin de ayarını bulamadim bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır yönlendirme yapabilir mi detaylı şekilde ot ve dhs ile birlikte kullanım yapmak istiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Smartphone=LG G3(LG-D855) 32GB Android 5.0 LP Rom: V20U-TWN-XX [LRX21R] Kernel: 3.4.0 BootLoader: Lock Baseband: MPSS.DI.2.0.1.C1.13-00048-M8974AAAAANPZM-1 Notebook=İntel Core i5-2430M 2.30Ghz NVIDIA GeForce GT540M GDDR3 128BİT 2GB VRAM Kingston 6GB DDR3 1333Mhz Hitachi 500GB HDD 5400Rpm Notebook=İntel Core i5-4210U 2.70Ghz NVIDIA GeForce GT750M GDDR5 128BİT 2GB VRAM Kingston 6GB LDDR3 1600Mhz Samsung 840 EVO 120GB SDD
|
|
Dhs aktif etmek için kombiden parametre ayarı girilmesi gerekiyor, o parametre ayarını Eca servisi biliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ SAYFASI [ANA KONU] https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/63447066< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |