Şimdi Ara

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.505
Cevap
65
Favori
238.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kombi Eca proteus premix 24Kw. 1 yıllık cihaz
    Ev net 100 m2.
    Peteklerin ısınmasında hiçbir problem yok.
    Kombi comfort modda.
    Kombi basıncı 2 de.
    Kombiye giren filtreler tertemiz.
    Sirkülasyon pompasi ayarı 3te.

Soruna gelirsek;

Duşta sıcak su akışı çok az. Dus alırken çok rahatsız edici bir durum.Suyun ısınması gayet iyi.Ama su bence az akıyor.Eskiden kaldigim kiralik evlerde gayet iyiydi.Gözle görülür bir fark hissediyorum sıcak su basıncında.

Mutfağa ve lavabolara gelen sıcak su basıncı da az.

Banyo kombinin bulunduğu yere yani balkona çok yakın.Belediyeden gelen soğuk suyun basıncı bana göre gayet iyi.Soguk su çok güzel akıyor.

Sizce sorun ne olabilir.Yardımınıza ihtiyacım var :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit2828 -- 28 Haziran 2025; 15:7:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rapBiTT kullanıcısına yanıt

Mesajınızı yeni gördüm ama

sıcak suyu 55 derece neden kullanıyorsunuz ki ? O kadar ısıtmaya gerek var mı sizce soğuk mu geliyor ?

düşük derece de tekrar deneyebilirmisiniz

ben şuna 35 derece kışın da 40 C de kullanıyorum

su basıncı düşük yada az açınca ayarlanan dereceden 5-6 C fazla ısıtıyor zaten .

ama sabit banyoda akarken sürekli ayarlanan derecede akıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Sorun binadaki sistemdeymiş hocam. Servis gelip kontrol ettiğinde basıncın sürekli inip çıktığını tespit etti ve bunun düzeltilmesi gerektiğini belirtti.

Bina sıfır olduğu için inşaat firmasıyla görüştük, bazı düzenlemeler yaptılar ve sorun çözüldü sonrasında.

İlk etapta sıcak su kısmında sorun yaşadığımız için 55 dereceye çıkarmıştık, buna rağmen verim alamıyorduk ama zaten sistemde sorun olduğu için 100 derece de olsa bir işe yaramayacaktı :)

• 2 ay kadar once proteus premix 35 kw takildi. Takildigi gunden beri musluk suyunu 70 dereceye kadar isitiyor. Servis telefonda suyun debisi azdir kombinin kapasitesi yuksek dedi. Yani bunun bir caresi yok mu gaz ayaridir vs gibi?
    Muslugu maksimum seviyede actigimde dahi 56 derece altina inmiyor su. Yine el degmiyor malumunuz. Bu arada su sicakligi 35 dereceye ayarli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Servis patlayarak ateşeleme poflama sorunu için geldi kapağı açıp baktıklarında .İçindeki fandan ana esanjöre giden boru yerinden oynamış yerine oturttular düzeldi halbuki kurulum yaparken kombinin kapağını yani içini açmadılar sigortayı taktılar enerji verdiler bu çalışıyor dediler gittiler .Adam gibi içini açıp sağına soluna baksalardı ne onlar ugraşacaktı nede ben suan sessiz çalışıyor. gayet sessizleşti.a

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berosoft -- 19 Temmuz 2025; 0:3:8 >

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.