< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit2828 -- 28 Haziran 2025; 15:7:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (76. sayfa)

-
-
Mesajınızı yeni gördüm ama
sıcak suyu 55 derece neden kullanıyorsunuz ki ? O kadar ısıtmaya gerek var mı sizce soğuk mu geliyor ?
düşük derece de tekrar deneyebilirmisiniz
ben şuna 35 derece kışın da 40 C de kullanıyorum
su basıncı düşük yada az açınca ayarlanan dereceden 5-6 C fazla ısıtıyor zaten .
ama sabit banyoda akarken sürekli ayarlanan derecede akıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun binadaki sistemdeymiş hocam. Servis gelip kontrol ettiğinde basıncın sürekli inip çıktığını tespit etti ve bunun düzeltilmesi gerektiğini belirtti.
Bina sıfır olduğu için inşaat firmasıyla görüştük, bazı düzenlemeler yaptılar ve sorun çözüldü sonrasında.
İlk etapta sıcak su kısmında sorun yaşadığımız için 55 dereceye çıkarmıştık, buna rağmen verim alamıyorduk ama zaten sistemde sorun olduğu için 100 derece de olsa bir işe yaramayacaktı :)
-
2 ay kadar once proteus premix 35 kw takildi. Takildigi gunden beri musluk suyunu 70 dereceye kadar isitiyor. Servis telefonda suyun debisi azdir kombinin kapasitesi yuksek dedi. Yani bunun bir caresi yok mu gaz ayaridir vs gibi?
Muslugu maksimum seviyede actigimde dahi 56 derece altina inmiyor su. Yine el degmiyor malumunuz. Bu arada su sicakligi 35 dereceye ayarli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X