Şimdi Ara

Crosshair VI Hero :(RYZEN 5000 CPU DESTEĞİ) BİOS Güncelleme AMD AM4 AGESA ComboV2PI 1.2.0.Cc 8801 (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.394
Cevap
16
Favori
93.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1- anakartta ethernet problemi var yazılım ile alakalı
    2- ramlerimi 3600 mhz de çalıştırabiliyordum
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    Ethernet problemi bios ile alakası olduğunu sanmıyorum olsa bende de olurdu ram olayını bilemem 1.4 voltaj verince 3466 ya kadar açılıyor bende 3600 denemedim ama fişi çekip takınca cold boot yapınca 3200 mhz ye aldım yine çalışmada sorun olmasada cold boot görünce vaz geçtim
  • Yeniden yüklemek de fayda vermedi.

turknete arıza yazdım ama 10 gündür cevap yok. Anakarttan mı biosdan mı windowsun güncellemesini yapmıştım ondan mı yoksa amd lerde mi sorun çıkıyor bilemedim. Çözen ya da çözümünü bilen varsa yardımcı olsun Allah aşkına. İnterneti kullanamıyoruz pc den yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aesca kullanıcısına yanıt
    bende download yaparken takılmıyor ilginç
    wi-fi ile bağlanacağım bundan sonra ethernette donanımsal veya yazılımsal ki bence yazılımsal hata var kesinlikle sadece bu topikte aynı sorunu yaşayan 3 kişi var:
  • aesca kullanıcısına yanıt
    Çözüm olarak x470 ch7ye geçtim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

Çözüm olarak x470 ch7ye geçtim :)
    Kopma kalmadı diyorsunuz yani öyle mi?
  • Ben geçersem x399a geçerim
    Belki de İntel e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 15 Kasım 2018; 7:25:40 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ne kopma, ne de ram sorunu hepsi tarih oldu...
  • awsalli kullanıcısına yanıt
    ram neyse de kopma ilginç çünkü aynısı benim tüm pclerde oluyor arada artı telefon dahil senin anakart benimkileride mi düzeltti acabaişin garibi sadece sizde bu olay oluyor overlocknette kimseden duymadım bu olayı adamlar bizim anakartta 2700x kullanıyor çatır çatır 4300 ghz de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Kasım 2018; 23:47:32 >
    ethernetten bağlanan çok değildir: eski bioslarda ben de sorun yaşamadım hele 9920 çok iyiydi gittikçe bozdular şimdi de desteği çektiler :(
    x470-x399-intel
    3 seçenek kaldı önümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

ethernetten bağlanan çok değildir: eski bioslarda ben de sorun yaşamadım hele 9920 çok iyiydi gittikçe bozdular şimdi de desteği çektiler :(
    x470-x399-intel
    3 seçenek kaldı önümde
    Ethernet bitmez hala yaygın anakrtta bile wifi olanlar fazla değil ben ısrarla diyorum yinede Ethernet bozulursa gidip gelmez komple gider bir daha da çalışmaz bu kadar tesadüf olamaz bende de arada aynı olay tüm pclerde artı telefonda oluyor bunu ch6 ya bağlamak garip bence
    neresi garip adam kartı değiştirdi sadece : ethernetten internet bağlantı sorunu bitti ben de wi fi ile bağlanmaya başladım, download hızım düşer biraz :(
    aq lar kartın , düzeltmek bir yana , ne var elimizde allahaşkına 1.5 senedir bios güncelliyoruz, ethernet arızasının bile farkında değiller,
    tamam sen bildiğini oku ben diyorum aynı anda tüm cihazlar kopuyor sadece ch6 değil sen hala Ethernet bozuk diyorsun ocnette 3918 sayfa takip ettim hala ediyorum 1 kişi demedi Ethernet bozuk neyse bir şey demiyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Kasım 2018; 0:26:49 >
  • Bende de bir sorun yok ethernette. Şikayet eden de görmedim açıkçası burası dışında.

Bir de ethernet bitmedi bitmez. Oyun oynayacaksanız ethernet şart...

• 2600x işlemci aldım, x470 crosshair ch7 amakart işlemciyi monte ettim. Ram sorunlarım ve internet sorunum tamamen ortadan kalktı. Yanlız Windows ortamında mouse'da takılmalar ve atlamalar mevcut. Acaba bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı? Windows 1809 sürümündeyim.
    Ben mevcut sistemde bunu mouse ın usb stickinin yerini deneyerek değiştirip atlıyorum: (mouse wirelesss ise
    Değiştirdim, önebile taktım.
    bende: öndeyken tek başına takılmıyor (asus mouse)
    yanına flash disk takınca takılıyor : arkada uygun bir yer buldum şimdilik
    Klavyem de takılıyordu: klavyenin usb stickini uzatma kablosuyla masaüstüne aldım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 17 Kasım 2018; 10:56:46 >
    Saçma sapan sorunlar ile uğraşıyoruz. Amd'ye geçtiğimden beridir sorun. Anakartı iade etmek en iyi çözüm olacak. Amazon fazla uğraştırmaz inşallah
  • Dün windowsu güncelledim. Şimdiye kadar kopma olmadı.

Nedeni önceki windows sürümü müydü diye düşünmeye başkadım.

İşin ilginç tarafı ping değerlerimde de düşne oldu. Pingi belki Turknet halletmişrir. Bilemedim. Çünkü arıza kaydı bırakmıştım 🤔

Birkaç gün geçsin anlaşılır.

Yani sonuç olarak hem ping iyileşti hem de kopma sorunu yok şu anda.

Gelişme olursa buradan yazarım.

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.