Şimdi Ara

Kodlama bilen varsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bu sene sonu yatay geçiş yapacağım ve aklımda iki bölüm var. Veterinerlik ve yazılım mühendisliği ikisi arasındayım da yazılım seçesim geliyor. Ama yazılım hakkında hiçbir bilgim yok nasıl yapılıyor falan sıfırım desek iyi gene eksilerdeyim. Bir kaç defa uğraştım ama hep sıkılıp bıraktım. Veterinerlikte de hayvanları severim ama tedavi edecek kadar sevebilir miyim bilmiyorum açıkçası. Bu iki bölüm arasında kaldım dediğim gibi yazılım gerek yurtiçi gerek yurtdışı çok önü açık bir meslek tabi şu anda önü açık 4-5 sene sonra ne olur bilemem. Veterinerlik de çevre lazım yoksa çok aman aman kazanan biri olmazsın abim veteriner oradan biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevdiğin mesleği yap derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dogukans13524

Sevdiğin mesleği yap derim

hocam ne sevdiğim hakkında inanın en küçük bir fikrim yok böyle olmayınca da maaşlara bakıyorum ben

Olmayan paramızla, sevmediğimiz insanları etkilemek için ihtiyacımız olmayan şeyler satın alıyoruz. F.C
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

Sıkılıyorsan yapma bence hocam o an havalı gelen şey ileride senin çıkmazın olabilir. Sevdiğin yapmaktan hoşlandığın meslek ne ise ona yönel tabi böyle bir imkanın varsa.

hocam imkan var itü odtü boğaiçi her bölüm okuyabilirim puan iyi geldi de biraz tıp,diş,eczacılık,hukuk hariç bölüm arıyorum. Aklıma boğaziçi endüstri geliyor ( ceo ) ama o da pek önerilmiyor okuyan arkadaşlar tarafından

Orijinalden alıntı: Thyron

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

Sıkılıyorsan yapma bence hocam o an havalı gelen şey ileride senin çıkmazın olabilir. Sevdiğin yapmaktan hoşlandığın meslek ne ise ona yönel tabi böyle bir imkanın varsa.

hocam imkan var itü odtü boğaiçi her bölüm okuyabilirim puan iyi geldi de biraz tıp,diş,eczacılık,hukuk hariç bölüm arıyorum. Aklıma boğaziçi endüstri geliyor ( ceo ) ama o da pek önerilmiyor okuyan arkadaşlar tarafından

Başarının hakkını alabilecek ve icra ederken keyif alacağın bir meslek belirmelisin bunu en iyi sen bilirsin. Bu ciddi bir karar , yakın ve uzak geleceğini top yekûn etkileyen bir karar.

Sana ancak bu kadarını söyleyebilirim genç dostum.

Olmayan paramızla, sevmediğimiz insanları etkilemek için ihtiyacımız olmayan şeyler satın alıyoruz. F.C

• Yaş kaç. Dis hekimi filan tutmuyor mu

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

Yaş kaç. Dis hekimi filan tutmuyor mu

tüm bölümler tutuyor ama yapmaktan zevk almıyorum onları istemiyorum. abim veteriner hekim babam diş hekimi ev sağlıkçı kaynıyor zaten. ben mühendislik istiyorum özellikle yazılım bilgisayardan ziyade ama yazılım bilgim sıfır sınırla geçip mezun olunca bir baltaya sap olamamak istemiyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.