yakında gamepass bitecek tekrar uzun sürelik almayı planlamıyorum, bu arada indirimden bir kaç oyun ayarlarsam o da benim şimdilik işimi görür. Önerilerinizi beklerim |
Bildirim
yakında gamepass bitecek tekrar uzun sürelik almayı planlamıyorum, bu arada indirimden bir kaç oyun ayarlarsam o da benim şimdilik işimi görür. Önerilerinizi beklerim |
Formula Legends ön sipariş fiyatı 56.25 lira, oyunun demosuda var. Formula Legends ürününü satın al | Xbox https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/formula-legends/9p9vj822jrh9 |
Sağolun , aldık. 56 tl nin karşılığını verecek bir oyun gibi 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sevenleri oynar belki ben pas geçtim. İzometrik kamera açısı dışında başka kamera acı yok oyunda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emin misiniz? ![]() |
Game Pass şu an oyun dünyası için cidden güzel bir nimet, hele ki Türkiye'de yaşıyorsanız. Free Castle: Survival Store'u da ilerde belki oralarda görürüz :) |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kimsenin sesi çıkmadığına göre herkes Mafia The Old Country oynuyor. İndirime girdiğinde bende oynıycam Oynayan varsa bi yorumlasın yahu. Mafia: The Old Country |
ascent çakması bir oyun var sanırım türk yapımı DeTechtive 2112 ürününü satın al | Xbox 15 tl |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk yapımı dediğiniz için aldım , teşekkürler paylaşım için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |