Şimdi Ara

Olağan Windows 10'u FreeDOS Laptop'a Kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese. Geçenlerde masaüstü bilgisayarımı formatlamak için lisanslı Windows 10'umu bir USB belleğe aktardım ve bilgisayara temiz format gerçekleştirdim. Ürün anahtarı yada başka bir şey istemedi. Benim sorum şu; bu usb ile yeni alacağım Laptop'a takıp windows'u kurup ve internetten Key alarak aktifleştirebilir miyim?

    Kısaca ben bu usb ile windows kurabilir miyim laptopa? Ayrıca benden key istediğinde ucuza key nereden satın alarak kullanabilirim?
    Çünkü teknomarketlerde 400-600 tl arasında iken çoğu yerde 60-120 tl arası sadece key dağıtıyor farkları nelerdir onu çözemediğim için soruyorum. Teşekkürler. Biraz karışık anlattıysam kusura bakmayın.



    _____________________________
  • Yok mu yardim edebilecek biri?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Kurabilirsin, eğer imaj alıp onu kuruyorsan aktifleştirme istemez ama daha sonra key isteyebilir. Elinde ki setup ile kurup, lisans istemese dahi ürün anahtarını değiştir diyerek değiştirebilirsin.
    _____________________________
    Kenevir Beraat Etmeli mi? -Haberi görüntülemek için tıklayın.

    DİKKAT: Yasal Uyarı ve Sorumluluk Reddi: Mesajımda ve profilimde yer alan bu içerikteki bilgiler yalnızca genel bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle hiçbir tavsiye içermez. Bilgilerin her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar, yalnızca bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.