Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
258.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle bir şey yok, ben de senelerce yüksek fiyata adsl kullandım fiber fiyatına, ama kullanıcılara laf atmadım hiçbir zaman. Çünkü bir gün fiber gelirse alıp kullanacağımı biliyordum, tıpkı senin kullanacağın gibi
  • arkadaşlar türk telekomdan nası geçerim 24 ay tekrar sözleştik en son iptalinde ceza öder miyim yoksa türknet hallediyor mu onu pinge razıyım artık oyun oynamıyorum zaten akk olmasın yeterki
  • Benim kimse aramadı hatta ben bugün arızadan dolayı 3 kere arayıp kavga ettim mh ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    120 tl cezayı karşılıyor muş ilk ayda bedava zaten ben geçtim ama vdsl pakete geçtim 75 mbite kadar alt yapınız destekliyor dedi.

Akk kalkmaz ise vdsl de hızım 1 mayıs sonrası 24 mbit e düşecek eee mantıken 150 gb ı 75 e kadar alacağım kotam bitince 24 den alacağım :)

Anlayacağınız vdsl ile en kötü 24 mbit alacağım :)

Yanlış mıyım

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Malesef adresimdeki TT altyapısını sadece TTNET ve Vodafone Net kullanabiliyor. Superonline ve TürkNet'ten abonelik yapmayı denedim daha önce. FTTB/T11 (VDSL yani telefon kablosuyla) denilen erişim tipi olmasına rağmen bina fiber olarak gözüküyor erişim sağlayıcıların kontrol ettiği adrese dayalı sistemde.
  • Geçeli kaç ay oldu. Örnek faturaları taahhütsüz 90 tl dir size taahhüt yüzünden 60 yapmıştır.

30 tl ceza ödersin 4 Ay kullandın diyelim 120 tl ceza ödersin.

120 tl ye kadar türk net karşılıyor ilk ay da bedava :) düşün artık

• TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

Alın buda benden gelsin heyecanlanmayın ama akk kalkmışta olabilir kalkmamışta olabilir 150 akk vardı bende normaldede bu hızı alıyordum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener44 -- 18 Mart 2017; 0:26:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartaltib

120 tl cezayı karşılıyor muş ilk ayda bedava zaten ben geçtim ama vdsl pakete geçtim 75 mbite kadar alt yapınız destekliyor dedi.

Akk kalkmaz ise vdsl de hızım 1 mayıs sonrası 24 mbit e düşecek eee mantıken 150 gb ı 75 e kadar alacağım kotam bitince 24 den alacağım :)

Anlayacağınız vdsl ile en kötü 24 mbit alacağım :)

Yanlış mıyım

Pek bilgim yok benim, arayıp soracam zaten. Bizimki taahhütlü müydü bir sormam lazım, babam abonelik yapmıştı.
  • Darısı bizim gibi zorunlu olarak türk telekoma bagli kalanlarin basina insallah...

Türknet zamaninda kullanmıştım pek sorun yasamadim tavsiye ederim

• bende 1 senedir turknet müşterisiyim hani bize yok mu ya
  • kartaltib K kullanıcısına yanıt
    mantıklı :P

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapanın sitesini bi açabilsem bizim burda varsa direk turknete atlıcam yarın :D akk kaldıran dev olur bu devirde :D öngürü %1000 büyüme :D
  • Herkese hayırlı olsun. Ben hâla TTNet kullanıyorum ve sözleşme bitmesine çok var nasıl geçebilirim TürkNet'e

• quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Turknet kullanıcılarına hayırlı olsun.

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama YAPA kapsamında paylaşıma açılan santraller : http://yapa.turktelekom.com.tr/santraller/

liste var mı ?
    site açılmıyor şuan
  • steganography kullanıcısına yanıt
    türk telekom altyapısını payşıyorsa var yoksa kira sistemi olduğundan telekom ile olan anaşma devam eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

15 ay civarı bir süredir kullanıyorum , bugün öğlen saatlerinde bende arandım ve yaklaşık 15 dk sonra "AKN" kalktı.

Not : Bazı arkadaşlar altyapı nasıl kaldırıcak vs.. demiş , Turk-Net hali hazırda 150-200 GB kota vermekteydi ve ben genel de ayı 230-240 GB civarı bir rakamla bitiriyorum , AKN nin kalkması benim ve birçok kişinin kullanım oranını inanılmaz oranda değiştirmiycek lakin belli bir orandaki azınlığın kullanımı belki 2 ye 3 e katlanabilir lakin bu durum sorun yaratıcak bir trafik oluşturmıycaktır , oluşabilicek tek sorun 7/24 download kuran bir kesim insan var , bu insanların sayısı belli bir oranın üzerine çıkarsa kendilerine özel bir yaptırım uygulanabilir.

Aynı durumdayım hocam.

• site çöktü
  • Telekom rekabet kuruluna gidip iptal ettirirse şaşırmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartaltib

Geçeli kaç ay oldu. Örnek faturaları taahhütsüz 90 tl dir size taahhüt yüzünden 60 yapmıştır.

30 tl ceza ödersin 4 Ay kullandın diyelim 120 tl ceza ödersin.

120 tl ye kadar türk net karşılıyor ilk ay da bedava :) düşün artık

hocam 2 yıl önce geçtik. bitti tekrar uzatmış babam uzatma dedik unutmuş. 3 ay falan oldu sanırım tekrar uzatalı. bunun için geçerli midir
  • Arkadaşlar Az Önce Online İşlemlere Girip Kontrol Edeyim Dedim İşte Sonuç :)

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

Teşekkürler TURKNET.... :)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.