Şimdi Ara

Elimde jenerik mail adresleri var ihtiyacı olanlara dağıtacağım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
4
Favori
21.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ Outlook ilk açıldığında isimsoyisim şeklinde almıştım,yahooda da bostaymis aldım bitane daha yedekte dursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gönder hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strange Night

Hukukla alakalı var mı hocam merak ettim

hukuk@yahoo.com boştadır alabilirsiniz.
  • Jenerik nasıl oluyor?

• Yolla Gelsin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

Kaldıysa banada gönderirmisin kardeşim :) Programlamayla alakalı birşey uydurabilirsen sevinirim :D

program@yahoo.com direkt alın geçin hocam, şu an boşta, güzel ve akılda kalıcı.
  • java ile ilgili var mı? Ya da çok kısa olan bir mail adresi de olur. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın

40000 değil 36000

Nerden baktin?

40000 di o dusurmusler. 36700 lere dusmus.

Gecen aylarda herkesin ki dusuruldu bilen bilir.

• Teknoloji üzerine

Programlama üzerine birşeyler arıyorum dostum var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıp-sağlık ile alakalaı var mı hocam
  • tıpla alakalı bekliyorum hocam.
  • Yahoo uzantılı e-posta adreslerinin sanki bi albenisi var. Kendini gerçekleştiremeyen, farkındalık arayan, eposta adresi ile değer kazanılacağını zannedenler var sanırım. Gmail, yandex, hotmail eposta adresleri kendi adımla eksiz meksiz bende. Sanki bi ayrıcalığı var. Boşverin bunları, bu eskiden eposta hesaplarının jenerik olması bi anlam ifade ediyodu. Şimdi iletişim kanallarının gelişmişliği eposta adreslerinin tırtlaştırdı. Sonuçta eposta adresini bu kadar önemsemeyin be. Adresim Billgates olsa ne yazar. Şahsen ben o adresi kullanmam. Ben neden başkasının adını veya ünvanına sahip olmadığım bir adresi kullanayım....

eposta@eposta.com

• Vallahi muhasebe ile ilgili olan varsa yolla gelsin. Araba da olabilir. Pek anlayamadım ama bu işi sen bi gönder bakalım üstad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Yahoo uzantılı e-posta adreslerinin sanki bi albenisi var. Kendini gerçekleştiremeyen, farkındalık arayan, eposta adresi ile değer kazanılacağını zannedenler var sanırım. Gmail, yandex, hotmail eposta adresleri kendi adımla eksiz meksiz bende. Sanki bi ayrıcalığı var. Boşverin bunları, bu eskiden eposta hesaplarının jenerik olması bi anlam ifade ediyodu. Şimdi iletişim kanallarının gelişmişliği eposta adreslerinin tırtlaştırdı. Sonuçta eposta adresini bu kadar önemsemeyin be. Adresim Billgates olsa ne yazar. Şahsen ben o adresi kullanmam. Ben neden başkasının adını veya ünvanına sahip olmadığım bir adresi kullanayım....
    eposta@eposta.com

Evet kardeş bir iş görüşmesine kralbabakoyar111@hotmail.com ile gitmek var, bir de kendinizle alakalı akılda kalıcı güzel bir adresle. Sadece iş değil telefonda falan e-mail adresinizi sorduklarında da böyle bir adres size pratikiklik ve zaman kazandırır.

Cahil cahil konuşmayın e-mail önemli bir kriterdir. Özellikle iş hayatında.

Şu haber belki ufkunuzu açar biraz;http://www.hurriyet.com.tr/almanlar-bir-yilda-680-milyar-e-mail-yolladi-40366282

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 14 Mart 2017; 19:4:57 >

• turbolinea@yahoo.com
    forumdh@yahoo.com
    konudisi@yahoo.com

Bunlar da benden olsun, üçü de boşta, artık kim önce alırsa.
  • Bana kalmamıştır ama bi umut gönder diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Trezeguet17

quote:

Yahoo uzantılı e-posta adreslerinin sanki bi albenisi var. Kendini gerçekleştiremeyen, farkındalık arayan, eposta adresi ile değer kazanılacağını zannedenler var sanırım. Gmail, yandex, hotmail eposta adresleri kendi adımla eksiz meksiz bende. Sanki bi ayrıcalığı var. Boşverin bunları, bu eskiden eposta hesaplarının jenerik olması bi anlam ifade ediyodu. Şimdi iletişim kanallarının gelişmişliği eposta adreslerinin tırtlaştırdı. Sonuçta eposta adresini bu kadar önemsemeyin be. Adresim Billgates olsa ne yazar. Şahsen ben o adresi kullanmam. Ben neden başkasının adını veya ünvanına sahip olmadığım bir adresi kullanayım....

eposta@eposta.com

Evet kardeş bir iş görüşmesine kralbabakoyar111@hotmail.com ile gitmek var, bir de kendinizle alakalı akılda kalıcı güzel bir adresle. Sadece iş değil telefonda falan e-mail adresinizi sorduklarında da böyle bir adres size pratikiklik ve zaman kazandırır.

Şu haber belki ufkunuzu açar biraz;http://www.hurriyet.com.tr/almanlar-bir-yilda-680-milyar-e-mail-yolladi-40366282

Boş ve bayatlamış bir iddia. Verdiğin örneğe bak. İş görülmesine adınvesoyadını içermeyen bir emaille gitmek saçma. Ne yani ünvan adı epostalarımı güven verici. Pehh!

Hangisi eposta daha mantıklı

Ad soyad; Deniz Ayan

Eposta adresleri

deniz_ayan06@mail.com

sosyalmedya@mail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 14 Mart 2017; 19:7:6 >

• jenerik ne acebe
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Trezeguet17

quote:

eposta@eposta.com

Boş ve bayatlamış bir iddia. Verdiğin örneğe bak. İş görülmesine adınvesoyadını içermeyen bir emaille gitmek saçma. Ne yani ünvan adı epostalarımı güven verici. Pehh!

Hangisi eposta daha mantıklı

Ad soyad; Deniz Ayan

Eposta adresleri

deniz_ayan06@mail.com

sosyalmedya@mail.com

Mesleği sosyal medya ile alakalıysa gayette olur, dikkat ettiysen ben burada kimsenin mesleğini kontrol etmiyorum aradıkları adresleri söylüyorum ne amaçla kullanacakları kendine kalmış. Haber iddia değil gerçektir, size küçük dünyanızda mutluluklar dilerim.

• reis banada yollarmısın - belki ismim olanı vardır elinde
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.