Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede aynısı oluyordu ama benimkinde grenify yüklüydü ve ekran kapandığında devreye girmek için root istiyordu sürekli onay verince düzelmişti. Sizinkindede buna benzer bşr program vardır muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmen55

Bendede aynısı oluyordu ama benimkinde grenify yüklüydü ve ekran kapandığında devreye girmek için root istiyordu sürekli onay verince düzelmişti. Sizinkindede buna benzer bşr program vardır muhtemelen
    grenify uygulamasını kaldırdınız mı hocam ? Telefonu uyandıran açık uygulamayı bulamadım.Arka planda tüm uygulamalar kapalı...
  • Hayır kaldırmadım. Wacelock detector programını indirip hangi uygulamalrın sıklıkla kullanıldığına bakabilirsiniz. Belki bu şekilde bir fikir edinebilirsiniz

• Son.Luxeasy S kullanıcısına yanıt
    Aynen dogru tespit saçmalıyor
  • Arkadaşlar çektiğim fotoğraflar 6-7 mb yer kaplıyor. Önceden böyle değildi. Çözünürlük en üstte. Bilgisi olan var mı

• arkadaşlar bu redmi note 4x denen cihaz da yönlendirme menüsü nerede bulamadım alalala cok ilginç numarayı yönlendircem yokkk!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikmikyoknik -- 19 Nisan 2018; 19:19:53 >
  • Düşündüğüm gibi olmuş. 9.5.4.0 (9.5.1.0 da aynı) da pil max 2.000 mah ve 4.405 voltla (pilin max şarj voltajı) şarj olurken, 9.5.8.0 da max 1.900 mah ve 4.385 voltla şarj ediliyor.
  • nikmikyoknik N kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin dediğiniz olay x#bilmem kaç* numara* gibi bir şekilde yapılmıyormuydu? Ben hiç telefonlarımda numara yönlendirme diye bir ayar gördüğümü hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

Hocam sizin dediğiniz olay x#bilmem kaç* numara* gibi bir şekilde yapılmıyormuydu? Ben hiç telefonlarımda numara yönlendirme diye bir ayar gördüğümü hatırlamıyorum.
    buldum kurcalarken başka yere koymuşlar normal menüde degil telefon cevirme içindeki menüye koymuşlar!
    Birşey daha öğrenmiş olduk, bende başkasına satarım bu bilgiyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Arkadaşlar çektiğim fotoğraflar 6-7 mb yer kaplıyor. Önceden böyle değildi. Çözünürlük en üstte. Bilgisi olan var mı

• Son güncellemeyle pil süresi bariz arttı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aezd

Son güncellemeyle pil süresi bariz arttı.
    Beta mı?

• quote:

Alıntıları Göster
    Zahmet olmaz ise çektiğiniz bir fotonun boyutuna bakıp söyleyebilir misiniz. Tşkler

• quote:

Zahmet olmaz ise çektiğiniz bir fotonun boyutuna bakıp söyleyebilir misiniz. Tşkler

Alıntıları Göster
    Hocam hdr açık 3.26 MB yer kapladı telefonun kendi kamerası ile çektiğimde...

• helluri kullanıcısına yanıt
    Hocam hiçbir ayar yapmadan birkaç resim çektim 3,75 - 4 mb arası çıktı. Miui 8 zamanı eski bir resme baktım 2 mb civarıydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birşey daha öğrenmiş olduk, bende başkasına satarım bu bilgiyi
    hadi bakalım yeni soru !! sms almak istemiyorum sms servis numarasını silmek lazım diye düşünüyorum ama o numara bu cihazda allah bilir nerede delircem :)) bilen varmı?
    hattımdan vazgecmek istemiyorum ama kullanmakta istemiyorum belli bir süre . yönledirme yaptım cagrı gelince direk dıt edip kapaıo ama sms cart diye gelio acık oldugu anlaşılıyor ???
    Sende çok kazık soruyon, bende bakınıyım bulursam haber ederim.

Edit: Hemen buldum. Mesajların içinden ayarlar, ek ayarların en altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 20 Nisan 2018; 20:37:32 >
  • quote:

Hocam hiçbir ayar yapmadan birkaç resim çektim 3,75 - 4 mb arası çıktı. Miui 8 zamanı eski bir resme baktım 2 mb civarıydı.
    Hdr kapalı olduğunda boyut yükseliyordu. Hdr yi açınca dediğiniz boyutlara düştü. Tşkler

• quote:

Sende çok kazık soruyon, bende bakınıyım bulursam haber ederim.

Edit: Hemen buldum. Mesajların içinden ayarlar, ek ayarların en altında.
    aynen super ama söyle bi durum var vodafone sms merkez numarasını silmen bir işe yaramıyor ki sms geliyor ama sen gönderemiyorsun bu konu pert kapanır !yani sms kapatmak gibi secenek yok demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikmikyoknik -- 20 Nisan 2018; 23:55:7 >
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.