Şimdi Ara

☆☆☆ SAMSUNG GALAXY A3 2017 (SM-A320F) [ANA KONU] ☆☆☆ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
459
Cevap
13
Favori
50.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler.

    Dun sarji cok az diye guc tasarrufu moduna almistik. Dun biraz ugrastiktan sonra ( sarjda beklettik ve acmaya ugrastik) tekefon az biRaz acildi ve modu kapattjk. Sonra duzeldi😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncellemeden haber var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Samsung memberstan yazdım güncelleme hakkında. Bu ayın 20sinde geleceği söyleniyor tabi eğer yine ertelenmezse.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trevor148 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.umarim ertelenmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trevor148 kullanıcısına yanıt
    Bana da aynı cevap verildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar imei atılıyor mu a3 2017 ye acil bilgilendirirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme saat kaçta gelcek acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım ne zaman gelecek boyutu ne olacak gibi sorunlar tüketicinin düşüneceği şeyler değildir...parayı veren biz kaygıyı çeken yine biz.a3 ve A5 in daha parmak izi okuyucusu bile düzgün çalışmıyor.samsung fan olmayan tarafsız kullanıcının gozunde bitmiştir.samsung hala kurumsallasamamis ilkel bir firmadır nokta.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Bence yanlış düşünüyorsunuz. Parmak izi çok güzel çalışıyor. Ben sıkıntı yaşamıyorum. Tanımlamayı yaparken parmağınızın her yerini okutursanız düzgün çalıştığını göreceksiniz. Güncelleme bugün gelmese de olur. Yeter ki stabil gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    Bence de sen yanlış düşünüyorsun.sorun guncelleme ya da parmak izi değil.cok da mesele değil gider alırsın bir iPhone olur biter.musteriye sözler verip yerine getirmemesi.ustelik dünya deviyim deyip türk müşterilere böyle davranması gerçekten çok doğru değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    Size tamamen katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizin katılıp katilmamaniz Samsung'un size 2.sinif vatandaş gibi davrandığı ve verdiği sözleri yerine getirmedigi gerçeğini değiştirmiyor.2016 model olan telefonlar ve diğer ülkeler bu güncellemeyi çoktan aldı.ne bu atla deve mi? Hangi stabiliteden bahsediyorsun?dünya firması bu kadar aciz mi? Adamlar dünyanın her yerine dün dediği saatte ios 11 veriyor.



    https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a5-2017-sm-a520f-ana-konu-nougat-bekleniyor--123442937-53#129011960

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm operatörler aynı zamanda mı güncelleme alacak, bir de turkcell Vodafone Telekom un keyfini beklemeyiz inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multimode M kullanıcısına yanıt
    Güncelleme olayının operatörlerle bir alakasının olacağını sanmıyorum. Bu tamamen samsung un acizliği bence de. Adamlar güya 30 temmuzda dağıtacaklardı. Sonra 30 ağustos oldu. En sonunda 20 eylül denildi yine yok yine yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben A5 kullanıcısıyım 1 hafta önce canlı destek en kısa sürede gelecek diye yazıyorlardı şu an ses yok bu gidişle önümüzdeki aya hepsine anca verirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme sorun değil geç gelsede olur benim için.

    Kuzenin i phone 7 nin parmak okuyucusunda 2 aydan beri sorun var kilidi açılmakta zorlanıyor.



    Yıl olmuş 2017 hala ay ponu pohpohlayanlar var ya

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung tr sitesinde Android 7, A3 için 20 Eylül, A5 için 15 Eylül olarak gösteriliyor.



    Malesef henüz A5 de bile hareket yok.



    Android 7 güncellemesini geçtim, Samsung kendi sitesini güncellemeye vakit bulamamış :)

    http://www.samsung.com/tr/support/newsalert/100061

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler odin'den stock rom yükleyemiyorum bilmediğimden değil bir hata veriyor.. fatal diyor..

    s7vs note4 hep odin den stock rom yüklerdim sorunsuz bu a3 problemli galiba anlamadım.
  • Merhaba arkadaşlar;

    Haziran 2017 tarihinde GG cepport satıcısından A3 2017 satın aldım. Daha önce olmayan bir sorun çıktı karşıma. Hoparlörden, hangi ortam da ses çalarsam çalayım (youtube, video player, media player vs) cızırtılı ve çok az geliyor. Hani arabanın hoparlörü patlar da ses bozuk çıkar ya. Onun aynısı. Telefonu sadece görüşme için kullanıyoruz. Hatta almadan önce yurt dışından kılıf ve Nillkin marka temperli ekran koruyucu almıştık. Herhangi bir darbe yada hoparlöre müdahale yok.

    Cihaz distribütör garantili. Yazılımsal sorun mudur donanımsal mı? Donanımsal ise garanti ile uğraşmak yerine dışardan telefoncuya tamir ettirmemi önerir misiniz?
  • Arkadaşlar samsung bize şöyle mi böyle mi davranıyor demeye gerek yok. Tur kodu yani türkiyenin olduğu bolge ülkelerine bakarsanız daha net anlarsınız. 3. Dünya ülkeleri deriz ya hep. Bi bakın kodlara. Avrupa ile alakamiz yok. Iran, birlesik arap emirlikleri, tunus vs vs. Tartışmaya gerek yok. Samsung aldık ise bunu da kabul edeceğiz. Etmesek de farketmez. Kategorimiz belli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.