Şimdi Ara

Güzel kızlara ulaşmak çok zor (SS li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
4.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu yazdığım şeyi okuyup pmden arkadaşlık isteği göndermelerinizi anlamıyorum pmnin ss'sini alıp paylaşırdım ama uzaklaştırma yemek istemiyorum. Dört kişi mesaj atmış. Yetmemiş arkadaşlık isteği.

Kardeşim seni anlamıyorum konuna düşüncemi yazmışım gelmiş bana pm atıyorsun yaz burdan cevabını baktın burda konuşamıyoruz pm at. Sonra kızlar bizi sevmiyor güzel kızlar niye böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norvejli kullanıcısına yanıt
    Amaaaan boşver beybi özelden yazıp yazıp dursunlar

• Elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum uzun uzun cevaplar yazdığımı bilirim.. görüp takmayanını mı dersin, pm atıp yürüyen mi dersin.. Sonra kızlar niye forumda yok. Uzaklaştırma yemiyceğimi bilsem konuşmaları atarım. Bazı tanıdığınız adam dediğiniz kişilerden öyle mesajlar aldım ki..

varsa bir kusurum söyleyin uyarın. Forumu seviyorum sırf böyle şeyler yüzünden bırakmak istemiyorum. Yeri geldi pm attınız giyim kuşam için, sivilce, saç, kız arkadaş sorunlarınızı hepsine cevap atmaya çalıştım (ki hep uzun uzun). Yeter ya seviyeli davranın ya da block atın bana.
    Şu forum da beni sizin kadar insan yerine koyan olmadı teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norvejli -- 29 Ocak 2017; 20:31:39 >
    Açık ve net söylüyorum. Bunlar yardımı hak etmiyorlar. En kısa özetinide ben geçeyim özellikle konu sahibine. Lan zaten kızı gözünde allah yaptın nasıl ulaşmayı bekliyorsun? Bende erkek tavsiyesi vereyim gözünde büyütme en kralı bile kollarında olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: norvejli

Elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum uzun uzun cevaplar yazdığımı bilirim.. görüp takmayanını mı dersin, pm atıp yürüyen mi dersin.. Sonra kızlar niye forumda yok. Uzaklaştırma yemiyceğimi bilsem konuşmaları atarım. Bazı tanıdığınız adam dediğiniz kişilerden öyle mesajlar aldım ki..

varsa bir kusurum söyleyin uyarın. Forumu seviyorum sırf böyle şeyler yüzünden bırakmak istemiyorum. Yeri geldi pm attınız giyim kuşam için, sivilce, saç, kız arkadaş sorunlarınızı hepsine cevap atmaya çalıştım (ki hep uzun uzun). Yeter ya seviyeli davranın ya da block atın bana.
    Şu forum da beni sizin kadar insan yerine koyan olmadı teşekkür ederim.

Bu durum bütün sosyal medyada böyle malesef.Mesela facebookta ankara trafik denen bi sayfa var.Insanlar trafikle alakalı gördüklerini paylaşırlar,bi bayan bisey yazsın veya paylaşılanı beğensin hemen mesajlar arkadaşlık istekleri gidiyormuş peşpeşe.Saolsun o sayfanın kurucusu şikayet eden bayanlara atılan mesajları ve arkadaşlık isteklerini hep yayınlayıp adamları rezil ediyor

• Herşey tıp degil

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Çok doğru dedikleriniz..
    Forum resmen çöp beyin. Bizim güzel kızları sevmeye hakkımız yok mu diyor.. Sevginin tek taraflı olduğunu biri öğretsin şuna.. Ne aşklar gördüm çocuk kıza 6 yıl boyunca platonik kalıyor bir kere bile çıtını çıkarmıyor. Aşkmış sevgiymiş çok bu tiplere.
    Varsa yoksa yanımızda güzel kız olsun sap kalmayayım millet bana özensin ha bi de kızı arada eve atayım. Batsın böyle sevginiz adamlığınız..
  • Konunun sahibi bana mesaj attı kimseye cevap yazmamış konuda tartışma çıkıyormuş.
    Kardeşim millet senin için burda bir şeyler yazıyor çabalıyor bu yaptığın bizLERe saygısızlı. Kimseye yazmayacaksan ne diye konu açıyorsun ??
  • ''Konuyu biraz dert yanmak biraz da mizah olsun diye açtım. Şimdi cevap yazsam ergenler laf sokmaya calisir bu saatlerde ergen dolu buralar laf yetistiremem kimseye.''
    Efsane insansınız laf yetiştiremem diyip konu açmanız ironi !
    Bunca insan sizin için cümleler kurmuş siz böyle davranın.
    Ha evet kızım diye dünya benim etrafımda dönmüyor haklısınız.
    Hadi bakalım siz pmden yazın ben burdan cevap yazarım
  • Şimdi güzel kızlar hakkında bir şey diyeyim. Bu güzel kızları tavlamak için aşırı tip, para sahibi olmanıza gerek yok. Evet bunlar varsa geliyorlar, ama yoksa bile zor da olsa mümkün. Öncelikle kendini küçük gören insan %99,9 bu tip kızlarla çıkamaz, nokta. Her duruma uygun, esnek bir insan olmanız lazım. Ağzınız iyi laf yapacak, bir de gözlem yeteneğiniz olacak. Sadece paraya, tipe bakan güzel bir kızı bile ikisi de olmayan adamlar tavlayabiliyorlar. Çevremde örnekleri var, he herkes yapamaz ayrı konu. Sosyal zekanız olmalı gençler, bu da öyle öğrenilebilecek bir şey değil. Bazısının içinde oluyor, bakıyorsun kıçına alacak donu yok, hesaplarını da kıza ödettiriyor. Kız da öyle iyi niyetli, sevgi insanı falan değil. Anlaşılabiliyorumdur sanırım. Yapamayacağınızı düşünüyorsanız muhtemelen yapamazsınız. Gidin iyi niyet bir kız bulup onu mutlu edin, aldatmayın ama sevin gerçekten.

Straw Hat kullanıcısına yanıt
    Millet ne yazdı bilmiyorum ama tipine,yani değiştiremeyeceği bir şeye isyan eden insanlara ne laf anlatsan boş zaten.Çünkü kendini o şekilde şartlamış hepsi.He paran varsa yaptırırsın estetiğini tipini düzeltirsin o ayrı.

Straw hat dediklerin doğru şeyler ayrıca çoğu kişi güzel kızların yanına yaklaşamıyor bile zaten ve yaklaşamadıkları için güzel kızlar çoğu zaman yalnız oluyor.Yani kendi arkadaşlarımdan örneği çok var bunun.Para çok çok önemli bir etken bunu zaten herkes biliyor,ancak bir insanın çevresi genişse,sosyal hayatı iyiyse,bu tarz kızlarla beraber olması için zengin olmasına gerek yok.
  • olum tipin olmazsa o güzel kızla nereye kadar götüreceksin en fazla kendini palyaço yaparak onunla biraz takılabilirsin ilerisi yok.tipsizizzzzzzz ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • Siz bu kafayla güzel kız değil çirkin bulduğunuz kızlarla bile sohbet edemezsiniz. Aynen bu kafayla devam edin.
  • quote:

Çok doğru dedikleriniz..
    Forum resmen çöp beyin. Bizim güzel kızları sevmeye hakkımız yok mu diyor.. Sevginin tek taraflı olduğunu biri öğretsin şuna.. Ne aşklar gördüm çocuk kıza 6 yıl boyunca platonik kalıyor bir kere bile çıtını çıkarmıyor. Aşkmış sevgiymiş çok bu tiplere.
    Varsa yoksa yanımızda güzel kız olsun sap kalmayayım millet bana özensin ha bi de kızı arada eve atayım. Batsın böyle sevginiz adamlığınız..

Bu zamanda insanların çoğu (kız erkek farketmiyor) sevgiliyi etraftan gördüğü için özendiği için istiyor zaten.Ahmetin veya Ayşenin sevgilisi var benimde olsun diye sağa sola teklif yağdırıyor artık hangisi kabul ederse mantığıyla.Gerçekten değer vereni bulmak mesele,biraz klasik olacak ama gercekten zor artık bu işler.

Rahatsız edenleri boşverin,bu forum erkeklerin olduğu kadar bayanlarında yeri.Hep otomobil bölümünde takılırım arada bu bölüme girdikçe insanların yazdıklarına şaşırıyorum

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Düşünceleriniz için teşekkür ederim.
    İnsanların beni eleştirmesini isterim ben de insanım hatam olur ama birkaç kişinin bana böyle davranması sinirlendirdi.
    Elimden geldiğince yardımcı oluyorum çabalıyorum ama yaranamıyorum.
    Konuyu açıp cevap atmaması ironi. Forumun işleyiş düzenine aykırı biz burda onun için fikrimizi paylaşıyoruz. Heleki benim yazdığım yazı ona moral destek olucak şey ama beyimiz kendi konusuna cevap bile yazma zahmetine girmedi.
    Bu ben yapsam kızlar forumu batırdı kızlar ilgi manyağı kızlar böyle kızlar şöyle..
  • quote:

Yav yine tip konusu. Yine aynı cümleleri kurucam işiniz gücünüz güzel kız. Güzellik şanstır. Ana baba geni karışmış o çıkmış. Dışa baktığınız kadar içe bakın. Diğer ülkelerde insanlar içi çok güzel ulaşamıyorum diyorken bizim ülkemizde güzel kızlara ulaşamıyoruz

Zaten size tipiniz cüzdanınız şöyle diyen kızdan hayır gelmez prim vermeyin böyle kızlara egolarına ego katmayın

Çünkü güzel / yakışıklı ya da kısaca albenisi olan insanı yaında tutarak havasını atacak. Fotoğraflarını sosyal medyada paylaşacak, başkalarına "Sizin sefil hayatınız var" düşüncesin enjekte edecek. İşimiz gücümüz tamamen bu.

Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Benim hayatıma giren insanlara baktığımda özellikle "vaaaaay" dedirten hatunların hemen hepsi milyon tane kaprise sahipti. Keza tavan yapmış kibirleri ile uğraşmak istemiyordum. Yanlarında bu tür hatunları taşıyanların ekseriyeti de ezikliklerini örtme peşinde ve inanın yaşım icabı da biliyorum çoğunun metresi var.

Kısaca olay güzellikte değil "arkadaş" olabilmekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

quote:

Yav yine tip konusu. Yine aynı cümleleri kurucam işiniz gücünüz güzel kız. Güzellik şanstır. Ana baba geni karışmış o çıkmış. Dışa baktığınız kadar içe bakın. Diğer ülkelerde insanlar içi çok güzel ulaşamıyorum diyorken bizim ülkemizde güzel kızlara ulaşamıyoruz

Zaten size tipiniz cüzdanınız şöyle diyen kızdan hayır gelmez prim vermeyin böyle kızlara egolarına ego katmayın

Çünkü güzel / yakışıklı ya da kısaca albenisi olan insanı yaında tutarak havasını atacak. Fotoğraflarını sosyal medyada paylaşacak, başkalarına "Sizin sefil hayatınız var" düşüncesin enjekte edecek. İşimiz gücümüz tamamen bu.

Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Benim hayatıma giren insanlara baktığımda özellikle "vaaaaay" dedirten hatunların hemen hepsi milyon tane kaprise sahipti. Keza tavan yapmış kibirleri ile uğraşmak istemiyordum. Yanlarında bu tür hatunları taşıyanların ekseriyeti de ezikliklerini örtme peşinde ve inanın yaşım icabı da biliyorum çoğunun metresi var.

Sevgili denilen şey kafelere gitmek yiyişmek fotoğraf çekinmek değildir. Sevgili denilen kavram yeri geldiğinde ablan annen en yakın arkadaşın olucak seni tamamlayacak.
    Tip konusuna girmiyorum erkek için de kız için tip kolaylıkla değiştirebilir. Saç modelini değiştirir boyatır sakal bırakır/keser kiloluysa kilo verir ne biliyim estetik yapar.
    Karakteri değiştirmek sıkıntı. bunu anlatmaya çabalıyorum ama olmuyor.. İlla 34 beden renkli gözlü beyaz tenli uzun saçlı bir kız bulucaklar beyni olmasada olur
    Ertesi günü de foruma konu açarlar kızla kavga ettik kıza para dayanmıyor beyler taktik verin eve çağırcam........
    (amacım konu sahibine saldırmak suçlamak değil genel konuşuyorum)

• Şunun gibi bir şeye ulaşsam yeter bana.

Güzel kızlara ulaşmak çok zor (SS li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fëanor_ -- 29 Ocak 2017; 22:43:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astegon

quote:

Sevgili denilen şey kafelere gitmek yiyişmek fotoğraf çekinmek değildir. Sevgili denilen kavram yeri geldiğinde ablan annen en yakın arkadaşın olucak seni tamamlayacak.
    Tip konusuna girmiyorum erkek için de kız için tip kolaylıkla değiştirebilir. Saç modelini değiştirir boyatır sakal bırakır/keser kiloluysa kilo verir ne biliyim estetik yapar.
    Karakteri değiştirmek sıkıntı. bunu anlatmaya çabalıyorum ama olmuyor.. İlla 34 beden renkli gözlü beyaz tenli uzun saçlı bir kız bulucaklar beyni olmasada olur
    Ertesi günü de foruma konu açarlar kızla kavga ettik kıza para dayanmıyor beyler taktik verin eve çağırcam........
    (amacım konu sahibine saldırmak suçlamak değil genel konuşuyorum)

Hocam dedim ya size, düşüncelerinize katılıyorum.

ancak TR'de özellikle değişik bir tür oluştu son 20 yıldır. Özellikle sosyal medya da devreye girince bu türün evrimleşmesi çabuklaştı diyebilirim.

Şöyle bir genelleme yapayım, instagram'da özellikle (facebook kullanmıyorum son 3 yıldır) yabancı hesaplara bakıyorum bizim hesaplardaki gibi caka satma yok.

Bu tür al benisi olan hatun ya da adam'larla çekilen fotoların PAYLAŞILMASI bence hava atmak, farklı bir hayat yaşasa da o farkı kimseye göstermeden "Bakın benim de böyle bir hayatım var çatlayın" vb demek.

Sevgi'yi cinsellik ile karıştıran yazımın başındaki tür sebebiyle Türkiye'deki evlilik ve ilişkilerin çoğu berbat durumda. Evliliklerde özellikle arkadaş olamayan çiftler büyük buhranlar yaşıyorlar. Oysa sevgili olurken ilk aşama iki iyi arkadaş olmaktır sizin de dediğiniz gibi.

Fiziksel özellikler için de her türlü modifikasyon zaman içinde yapılabilir. Ancak evlendikten sonra özellikle o kendine özene bezene bakan çiftler bir anda "Unumu eledim, beni alan aldı, alacağımı aldım" diyerek salıyor. Kilolar da alınıyor, bakımlar da aksıyor. Sonra evde gördüğünüz kişiye bakıp "Ben ne ile evlenmişim" diyebiliyorsunuz...

• Her işte bir hayır var sözü çok anlamlı.. Bugüne dek çok güzel veya orta halli sevgililerim oldu, şu veya bu sebeplerle birlikteliklerimiz sonlandı önemli olan uzun süre anlaşabilmek vazgeçmemek tip tabiki önemli eli yüzü düzgün olsun ama mükemmelde istememek gerek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.