Şimdi Ara

Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.656
Cevap
389
Favori
540.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/migros-guncel-kampanya-ve-firsatlari-ana-konu--132645733-3821#153058666 alkol indirim ile ilgili fotoğraf linki.

www.carrefourkatalog.com
    CarrefourSA - 16 - 29 Haziran 2022 - Sayfa 1
    https://www.carrefourkatalog.com/16-29-haziran-2022/page/1
    bu da 16-29 Haziran 2022 aralığındaki katalog.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 17 Haziran 2022; 15:25:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

arkadaş bira fiyatlarını göremedim bir türlü birada indirim var mı söyler misiniz.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Hangi marka mesela efes pilsen 4*50 depozitolu 108>>28 olmuş. Tanesi 7 tl, daha ucuzu da vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 17 Haziran 2022; 15:42:56 >

yani tanesi ne kadara geliyor?

• nasıl yani anlamadım 50 cc lik efes bira tanesi 7 tl mi şaka mı yapıyorsunuz?

stokları da yazmışalr bu 36 stok. herhalde tüm türkiyedir. her her mağazada 1 tane olsa onu da çoktan almıştır çalışanlar  

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

o zaman hikayeden

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

stok bitirme büyük ihtimal her ürünün oranı stoğu farklı. bize kalmaz gibi

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

bence de, biz akşam işten çıkacağız da gideceğiz de uzun iş :(

• Boşa zaman kaybetmeyin.. Bir tane bile indirimli ürün yok. Ürünler var fiyatları normal. Muhtemelen bir iki tane eski olanı Ucu satıp diğerlerinin etiketini bile degiatirmediler sözde bir de 4gun indirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bende şimdi baktım geldim hiçbirşeye bulamadım indirimli. Boşa git gel oldu, bir şey almadan çıktım.

Listeye göre 25 cl efes pilsen 2 tl ye düşüyor.

Koskoca market bile bizi trollüyor.

• Viski ve rakilarda dehset indirim vardi. Resmen talan edilmis

• Alkol indirimi hikaye...

Beylikdüzündeki büyük mağazaya gittim 21:30 gibi ürün ile birlikte kasadaydım. Kasadaki çalışan kampanyanın bittiğini söyledi. Ne alaka daha bugün başladı nasıl bitti dediğimde ise sabah başladı 16:00 gibi bitti dedi.

Müşteri hizmetlerini aradık konuyu anlattık. Fiyat güncellemesi vardır bitmiş olabilir vs. birşeyler geveledi. Almadan çıktık.

• MoRTaLNIGHTMARE kullanıcısına yanıt
    birilerinin kulağına gitmiştir belki "kesin, bitirin" emri gelmiştir belki. bunlar tahmin ama kim "olmaz ya öyle bir şey" diyebilir?

senin hayattan iki gram keyif alman, birileri için korkunç bir olay. ilk seçimde kurtulacağız ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 17 Haziran 2022; 23:24:1 >
  • 4 carrefour gezdim tam olarak istediklerimi bulamasamda epey ürün aldım

Hala da vardı indirimli ürünlerden biraz şube şube fanteziye dönmüş ama iş o saçmalık

birinde indirimli olan diğerinde değil birinde stok bitmiş indirimli olduğu için diğerinde indirim yok 30-40 tane var o üründen

dalga geçtim hatta üstteki carrefourdan 50 liraya alıp getirip size vereyim 98'e satıyorsun nasılsa diye

çok avantajlı seri gidecek olanları elemanlar kapatmış büyük çoğunlukla kalanı da sabah erkenden talan etmişler

• Raflar tonla dolu ama indirim yok reyondaki eleman bitti diyor dedim raftakiler ne nasıl biter bitti diyor hala.

• Ankara da emek tarafında stok bulan var mı bende stok listesi de var isteyene atarım bunlar indirimli fiyatlar

• Demin bir Carrefour mağazasına gittim. Alkol indirimi bugün bitti sabah yeni fiyat listesi geldi dedi. Indirim bitti mi acaba?

• Bugün öğlene doğru markete gittim...Görevli eleman; "sabah kampanyayı bitirdiler" dedi...

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.