Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12421243124412451246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anaconda79

Siyah tema veya siyah duvar kağıdı kullanarak pil ömrünü uzatabilirsiniz.amoled ekranlar siyah renk için neredeyse hiç pil harcamaz.Full parlaklıkta elinizi bile aydınlatmaz.ekran kapalı gibi görünür.pil ömrü yarı yarıya uzar.

İyide üstad hep ana ekranda kullansak haklısın . Atıyorum browsere giriyorsun tema mema kalmıyor browserin rengini kullanıyorsun aynı şey diğer uygulamalar için de geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung internet tarayıcının gece modu var :)

• Browser icin gece modu kullanabilirsin. Birde substratum olayi var kullandigin uygulamayi destekleyen tema bulursan substratumdan uygulamanin temasini siyah yapabilirsin. Yada farkli renk

Tema olarak PitchBlack S tavsiye ederim.
    3 temayi karisik kullaniyorum
    PitchBlack S
    Swift Black
    yoru.
    System Mods(bunu animasyonlari kapatmadan animasyonlarin daha hizli olmasi icin kullaniyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 15 Ocak 2019; 11:39:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Browser icin gece modu kullanabilirsin. Birde substratum olayi var kullandigin uygulamayi destekleyen tema bulursan substratumdan uygulamanin temasini siyah yapabilirsin. Yada farkli renk

Tema olarak PitchBlack S tavsiye ederim.
    3 temayi karisik kullaniyorum
    PitchBlack S
    Swift Black
    yoru.
    System Mods(bunu animasyonlari kapatmadan animasyonlarin daha hizli olmasi icin kullaniyorum)
    Eyvallah hocam. Yalnız PitchBlack S i bulamadım tema storede

• Beyler daha önce rahatsız etme modundayken istediğimiz program bildirimini açıp kapayabilecegimiz bir ayar vardı rahatsız etme menüsünde. Şimdi ben mi bulamıyorum yoksa son güncelleme ile kaldırıldı mı?

• Arkadaşlar, bir arkadaşın s8 telefonu var. WhatsApp we messengerdan karşı tarafa ses gitmiyor. Ne yaptıysam ne denediysem olmadı. WhatsApp görüntülü sohbet görüşme esnasında "mikrofonda sorun oluştu deyip aramayı sonlandırıyor. Mikrofonda sorun yok. Uygulamanın bütün izinleri de açık durumda.

• ado102 kullanıcısına yanıt
    Hocam banada gecen oldu acip kapattim cebi normale dondu

• Vollkan1989 V kullanıcısına yanıt
    Hocam sikinti sesin az olmasi ayni sarki ayni ses note 4 te caliyorum huawei p8 lite birde p9 da deniyorum s8 in sesi daha az geliyor youtubdada denedim ayni...rotlayinca s9 daki gibi ikinci hoporler devreye girince sesi baya bir artiyor arkadasim rootlayinca farki gorduk...

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Beyler daha önce rahatsız etme modundayken istediğimiz program bildirimini açıp kapayabilecegimiz bir ayar vardı rahatsız etme menüsünde. Şimdi ben mi bulamıyorum yoksa son güncelleme ile kaldırıldı mı?
    Şuraya bir ekran süresi yazsa idim 40 kişi cevap verirdi.

• quote:

Şuraya bir ekran süresi yazsa idim 40 kişi cevap verirdi.

Alıntıları Göster
    Malesef hocam sanırım kaldırmışlar o ayarı bende de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ataman67

Malesef hocam sanırım kaldırmışlar o ayarı bende de yok

Alıntıları Göster
    Aynen hocam ama çok saçma olmuş kaldırmaları. Bu arada yine kizanlar olacak ama batarya muhabbetti yüzünden böyle şeyleri yazmasak kimse fark etmeyecek

• Whatsapp kamerasında bir süredir sıkıntım var. Arka kamerada odak yapamıyorum. Odaklamak istediğim yere dokunduğumda önce odaklıyorum odak hemen tekrar arka plana kayıyor ve bulanıklaşıyor. Telefonun kendi kamera uygulamasında veya diğer kamera uygulamalarında böyle bir durum yok. Neden olabilir, ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C0D3C7DAB

Whatsapp kamerasında bir süredir sıkıntım var. Arka kamerada odak yapamıyorum. Odaklamak istediğim yere dokunduğumda önce odaklıyorum odak hemen tekrar arka plana kayıyor ve bulanıklaşıyor. Telefonun kendi kamera uygulamasında veya diğer kamera uygulamalarında böyle bir durum yok. Neden olabilir, ne yapabilirim?
    whatsapp kamerası bende kasıyor hocam son 2 aydır senin yine iyi kamera odaklanmaması

• quote:

Aynen hocam ama çok saçma olmuş kaldırmaları. Bu arada yine kizanlar olacak ama batarya muhabbetti yüzünden böyle şeyleri yazmasak kimse fark etmeyecek

Alıntıları Göster
    Hocam forum bende sıkıntılı çalışıyor sayfa eksik yükleniyor giresim gelmiyor pek whatsapp grubunda varsanız oradan daha iyi iletişim kurabiliriz

• Sabah apk atayim

• quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Sabah apk atayim
    Eyvallah hocam.

• S8 ve S8+ için pie beta programı başlamış.
    Kaynak
  • Tenzen kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

Aynen.

Tahminim 1 gun gecmeden OTA si da cikacaktir.

Suan icin Hindistan dan BETA programi baslanmsi. Almanya Ingiltere de kisa surede baslanacaktir ....
  • 9 için betaya nasıl başvurabiliriz

• arkadaşlar bu telefon kapalıyken(uyku modu) neden wifi den çıkıyor

acaba sorun modem ayarlarında mı yoksa telefonun ayarlarından mı

• 
Sayfa: önceki 12421243124412451246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.