Bildirim
SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1244. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Samsung internet tarayıcının gece modu var :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Browser icin gece modu kullanabilirsin. Birde substratum olayi var kullandigin uygulamayi destekleyen tema bulursan substratumdan uygulamanin temasini siyah yapabilirsin. Yada farkli renk
Tema olarak PitchBlack S tavsiye ederim.
3 temayi karisik kullaniyorum
PitchBlack S
Swift Black
yoru.
System Mods(bunu animasyonlari kapatmadan animasyonlarin daha hizli olmasi icin kullaniyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 15 Ocak 2019; 11:39:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam. Yalnız PitchBlack S i bulamadım tema storedequote:
Orijinalden alıntı: saasc
Browser icin gece modu kullanabilirsin. Birde substratum olayi var kullandigin uygulamayi destekleyen tema bulursan substratumdan uygulamanin temasini siyah yapabilirsin. Yada farkli renk
Tema olarak PitchBlack S tavsiye ederim.
3 temayi karisik kullaniyorum
PitchBlack S
Swift Black
yoru.
System Mods(bunu animasyonlari kapatmadan animasyonlarin daha hizli olmasi icin kullaniyorum)
Beyler daha önce rahatsız etme modundayken istediğimiz program bildirimini açıp kapayabilecegimiz bir ayar vardı rahatsız etme menüsünde. Şimdi ben mi bulamıyorum yoksa son güncelleme ile kaldırıldı mı?
Arkadaşlar, bir arkadaşın s8 telefonu var. WhatsApp we messengerdan karşı tarafa ses gitmiyor. Ne yaptıysam ne denediysem olmadı. WhatsApp görüntülü sohbet görüşme esnasında "mikrofonda sorun oluştu deyip aramayı sonlandırıyor. Mikrofonda sorun yok. Uygulamanın bütün izinleri de açık durumda.
Hocam banada gecen oldu acip kapattim cebi normale dondu
Hocam sikinti sesin az olmasi ayni sarki ayni ses note 4 te caliyorum huawei p8 lite birde p9 da deniyorum s8 in sesi daha az geliyor youtubdada denedim ayni...rotlayinca s9 daki gibi ikinci hoporler devreye girince sesi baya bir artiyor arkadasim rootlayinca farki gorduk...
Şuraya bir ekran süresi yazsa idim 40 kişi cevap verirdi.quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Beyler daha önce rahatsız etme modundayken istediğimiz program bildirimini açıp kapayabilecegimiz bir ayar vardı rahatsız etme menüsünde. Şimdi ben mi bulamıyorum yoksa son güncelleme ile kaldırıldı mı?
Malesef hocam sanırım kaldırmışlar o ayarı bende de yokquote:
Şuraya bir ekran süresi yazsa idim 40 kişi cevap verirdi.
Alıntıları Göster
Aynen hocam ama çok saçma olmuş kaldırmaları. Bu arada yine kizanlar olacak ama batarya muhabbetti yüzünden böyle şeyleri yazmasak kimse fark etmeyecekquote:
Orijinalden alıntı: ataman67
Malesef hocam sanırım kaldırmışlar o ayarı bende de yok
Alıntıları Göster
Whatsapp kamerasında bir süredir sıkıntım var. Arka kamerada odak yapamıyorum. Odaklamak istediğim yere dokunduğumda önce odaklıyorum odak hemen tekrar arka plana kayıyor ve bulanıklaşıyor. Telefonun kendi kamera uygulamasında veya diğer kamera uygulamalarında böyle bir durum yok. Neden olabilir, ne yapabilirim? -
whatsapp kamerası bende kasıyor hocam son 2 aydır senin yine iyi kamera odaklanmamasıquote:
Orijinalden alıntı: Guest-C0D3C7DAB
Whatsapp kamerasında bir süredir sıkıntım var. Arka kamerada odak yapamıyorum. Odaklamak istediğim yere dokunduğumda önce odaklıyorum odak hemen tekrar arka plana kayıyor ve bulanıklaşıyor. Telefonun kendi kamera uygulamasında veya diğer kamera uygulamalarında böyle bir durum yok. Neden olabilir, ne yapabilirim?
Hocam forum bende sıkıntılı çalışıyor sayfa eksik yükleniyor giresim gelmiyor pek whatsapp grubunda varsanız oradan daha iyi iletişim kurabilirizquote:
Aynen hocam ama çok saçma olmuş kaldırmaları. Bu arada yine kizanlar olacak ama batarya muhabbetti yüzünden böyle şeyleri yazmasak kimse fark etmeyecek
Alıntıları Göster
Sabah apk atayim
Eyvallah hocam.quote:
Orijinalden alıntı: saasc
Sabah apk atayim
S8 ve S8+ için pie beta programı başlamış.
Kaynak -
-
9 için betaya nasıl başvurabiliriz
arkadaşlar bu telefon kapalıyken(uyku modu) neden wifi den çıkıyor
acaba sorun modem ayarlarında mı yoksa telefonun ayarlarından mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X