Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11911192119311941195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kozkir

Good Lock ile Routines uygulamasını kurarak belirlediğin koşullarda belirlediğin fonksiyonların çalışmasını sağlayabilirsin.
    Hocam ilginize tesekkurler fakat ben cihazin kendi kendine ucus modunu otomatik acip kapatmasiyla ilgili program sormustum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    Türkiye için çıkan son güncelleme, 1 ekim güvenlik yamaları ve son düzeltmeler var
  • sauce_2k kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hobi olarak yapıyorum bu işi. Birilerine yardımcı olunca bu beni mutlu ediyor.
  • Evet, Samsung'un son birkaç modeldir Cihaz bakımı sayesinde bu özelliği bize zaten sunuyor. İstediğimiz uygulamayı uyutabiliyor, istediğimizi bu işlemden hariç tutabiliyoruz.
  • ahmydz A kullanıcısına yanıt
    Routines uygulaması ile bir saat aralığı belirleyerek o aralıkta uçuş moduna geçmesini sağlayabilirsiniz.
    Bir sefer ayarladıktan sonra bu işlem otomatik olarak yapılıyor.

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]
  • Bu good lock ne zaman normal yollardan yüklenebilir olacak?

• Bu son güncellemeden sonra şarj konusunda sıkıntı yasayanlar hala aynı düşüncedemi

• N11 kuponla birleştirip 2900e S8 alarak aranıza katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

Routines uygulaması ile bir saat aralığı belirleyerek o aralıkta uçuş moduna geçmesini sağlayabilirsiniz.
    Bir sefer ayarladıktan sonra bu işlem otomatik olarak yapılıyor.

Hocam biraz yordum kusura bakmayin ama simdi google playdan bakiyorum fakat farkli uygulamalar cikiyor uygulamanin tam adi bumudur yada resmi varmi indiriyim hemen

Anlatım ve linkler burada mevcut.

Hardware Plus - HWP
    Samsung telefonunuzun arayüzünü geliştirin! | Good Lock 2018
    https://hwp.com.tr/good-lock-2018-100738

Bahsi geçen her uygulamayı kurmasanız da olur.
    Daha güncel sürümlerini apkmirror sitesinden edinebilirsiniz.

• kozkir kullanıcısına yanıt
    Hocam siz routines uygulamasini gostericektiniz ama verdigniz linkte good lock uygulamasi var ama..ben mi yanlis gordum

Dostum biraz arastirsan zaten ne nedir gorursun ben kullanmadigim halde okudugum icin anladim. Goodlock kendi basina bi uygulama bunun da altinda ek uygulamalar var calismak icin buna ihtiyac duyuyolar rutine de bunlardan biri iste. Sen goodlocku kur sonra rutini de kur anlican zaten ne nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: jordanman

N11 kuponla birleştirip 2900e S8 alarak aranıza katılıyorum
    hocam orda 3200 tl s8 plus var kuponunu ona ekle al bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxDark -- 11 Kasım 2018; 19:51:27 >

İlk önce bunu kurmanız gerekiyor : Good Lock 2018
    Sonra da bunu kurmanız gerekiyor : Samsung Routines

Samsung Routines'i çalıştırabilmek için "Activity Manager" ile kısayol oluşturmanız gerekiyor, daha önceki mesajımdaki videoda gösterimi mevcut oradan bakıp yapabilirsiniz.

• Beni de şeytan dürtüyor..325 tl indrimle s9 plus i 4078 e alabiliyorum....elimdeki cihazı en iyi ihtimal 2500 e satsam üzerine 1500-1600 tl para vermiş olacağım. Değer mi bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: SxDark

hocam orda 3200 tl s8 plus var kuponunu ona ekle al bence..

https://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-sm-g955f-galaxy-s8-plus-64gbsamsung-turkiye-garantili-P71303003

Alıntıları Göster
    S8 plus sevmiyorum hocam gördüm fırsatı bana daha kullanışsız geliyor teşekkürler :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Beni de şeytan dürtüyor..325 tl indrimle s9 plus i 4078 e alabiliyorum....elimdeki cihazı en iyi ihtimal 2500 e satsam üzerine 1500-1600 tl para vermiş olacağım. Değer mi bilemedim
    3572'ye amazon sattı almamak için zor tuttum kendimi en son alıyordum stok bitti neyseki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jordanman

S8 plus sevmiyorum hocam gördüm fırsatı bana daha kullanışsız geliyor teşekkürler :) :)

Alıntıları Göster
    geçen sene tam 1 yıl önce 2900'e almıştım ordan bu zamana kadar fiyatı düşmedi hiç tam dipi bulmuşum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozkir kullanıcısına yanıt
    Bu uygulamayı yükleyip de uğraşana kadar rahatsız etme modu var telefonda onu kullanıyorum akşam 11 ile sabah 7 arasına kadar açık daha pratik.

• Abone oldum emeğinize sağlık harikasınız.

• 
Sayfa: önceki 11911192119311941195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.