Şimdi Ara

kaç kişi tek kaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
13.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

kaç kişi tek kaş

(En Son Oy Tarihi: 10.5.2017)
Giriş
  • Az birseyler var ortada eskiden almiyordum sonra baktım , alıyormuşum da , seyrek seyrek çıkıyormuş gibi gözüküyordu o yüzden artık alıyorum
  • geçen gün gebze-harem dolmusuna bindim şöförde bi kaş var 9 şerit otoban gibiydi. hem kalın hem birleşik. genelde birleştiği yer hafiften seyrek olur ya bunda oda yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

geçen gün gebze-harem dolmusuna bindim şöförde bi kaş var 9 şerit otoban gibiydi. hem kalın hem birleşik. genelde birleştiği yer hafiften seyrek olur ya bunda oda yoktu.

• bende yok, ancak sedat abiyi klasik bir turk olarak anlatmislar! stereotip yapan amerikalilari sevmiyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SagittariuS

quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

quote:

Orjinalden alıntı: SagittariuS

bnde var

bende de var ama Türküm

bende türküm Ahıska türklerinden

bnde ahıska türküyüm ama tek kaşım yok?

•  kaç kişi tek kaş

http://www.facebook.com/profile.php?id=1498202362

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanschen -- 18 Aralık 2009; 17:00:17 >

• bende de var ama kaş almak günahmış detaylı araştırdım. bir yaratılışı kusur olarak görmek zaten küfre götürür. ergenlikte kafama taksam da artık takmıyorum yaş geldi 24'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunjack

bende de var ama kaş almak günahmış detaylı araştırdım. bir yaratılışı kusur olarak görmek zaten küfre götürür. ergenlikte kafama taksam da artık takmıyorum yaş geldi 24'e.

sünnet ne iş o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

Orijinalden alıntı: gunjack

bende de var ama kaş almak günahmış detaylı araştırdım. bir yaratılışı kusur olarak görmek zaten küfre götürür. ergenlikte kafama taksam da artık takmıyorum yaş geldi 24'e.

sünnet ne iş o zaman

o kusur gidermek değildir. sünnet, uygulandığında sevap kazandıran örnek davranıştır. çocuklara uygulanan bu cerrahi işlem sünnettir. yapılması gerekli ve sağlıklıdır. benim söylediğim ise: herhangi bir yaratılmışa bu niye yaratılmış diye küçümseyerek bakmak ya da o yaratılışta kusur aramak küfürdür.

sağlıcakla kalın.

• SS ile destekleyeyim;

kaç kişi tek kaş
  • HANGi IRK BU?

kaç kişi tek kaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

HANGi IRK BU?

kaç kişi tek kaş

Hindu gibi ?
  • biz 2 kaşı olan insanlar birbirimize sahip çıkmalıız
  • Ortada 3-4 tane kendini salmış tüy var. Birkaç haftada bir alıyorum.
  • martılar çığlık çığlığa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.