Şimdi Ara

Üniversitedeki kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce konu açmıştım okulun ilk günü dışarda bu kız aynı sınıfta olduğumuzu ve aynı bölümde olduğumuzu bilmiyordu ben de öyle hangi bölümdesin diye sordum hemşirelik dedi 1. Sınıf mı dedim evet napcan dedi ben de sinir oldum cevaba öylesine sordum dedim anladım dedi böyle bunla bakışıyom falan bugün derste tam ona taraf baktım tam denk geldik göz göze aynı anda direk önümüze baktık niye sizce böyle bir şey yaptı kız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• verceq
  • Off evlilik gözükmüş hocam size. Hayırlı olsun.
  • Emmek serbest demek istemiş olabilir git bidaha konuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi ciddi bunu yazdıysan cidden acıyorum sana nasıl bir yokluk bu

• Olm şöyle konu açmayın yav.. Hep aklıma rahmetli geliyor hem gülüyorum hem üzülüyorum..

• Bu kızları neden bir kere de olsa insan yerine koymuyorsunuz kardeşim? Sıradan basit bir olay geçmiş büyütmenin manası var mı? Kendi adıma ortak ilgi alanlarına sahip iyi görünümlü bir kızla bir müddet sohbet edip iyi anlaşsak bile ilerletmem ilişkimi. O anda sıradan bir olaymışçasına orada bitirir yoluma bakarım. Tabii ben aseksüelim, Cinsel arzularım sizinki kadar güçlü değil, o nedenle beynimle düşünmeyi tercih ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünide de kız bulamıyom
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokoloko

Ciddi ciddi bunu yazdıysan cidden acıyorum sana nasıl bir yokluk bu

ciddi ciddi sen de konu dışında takılıyorsan cidden acıyorum sana bu ne işsizlik

• napıcamı napcan deseydin
  • Böbreklerini sar ver kıza kurtul

• Rahatsız olsam ben olurdum galiba bu bakışlardan, ön tarafta oturuyorum yan sırada bir kız var ya ben başka yöne baksam hemen boşluk bulup bana bakıyor, ilk zamanlarda dedim galiba bir yerden hatırlıyor ya da benzetiyor diye sonra devam edince böyle bakmaya gerçekten rahatsız oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.