Şimdi Ara

İNTERNET CAFE İŞLETİYORUM SORULARI ALIYIM . (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
4
Favori
9.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    borç ile açtım , eksiklerini digermek için dukkanda yata yata ödedim . :)
  •  İNTERNET CAFE İŞLETİYORUM SORULARI ALIYIM .

böyle durumlarda napıyonuz
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    kamera sistemi oldugu için usturupsuz davrananlar gorunuyor .

zaten belli aralıklarla kalkar dolasırıp içeride .
  • pc özellikleri ney hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden hddye oyun almamıza izin vermiyorlar?
    Neden gta 5 gibi 60 gb oyunları kafeye getirmiyorlar? İnternetleri akkli olduğu için mi?
    Oyun başı neden para alıyorlar? Oyunlar orjinal mi?

Amacım kimseye saldırmak değil sadece yapanların neden yaptıklarını soruyorum

• cunku biz oyunlardan para kazanan kişileriz . siz oyunu alıp gittinizde bir daha kafeye ugramıyacaksınız

gta 5 hakkında birşey diyemiyorum nedenini bilmiyorum

oyunları orjinal olanda var olmayan cafecilerde var

ben oyun yüklemiyorum / film / müzik . tahimin olarak . karı yüksek olması içindır
  • Soyguncu blok

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Saol . İşte sizin gibi insanlar kendilerine geldimi hakkım hakkım diye bağırır başkasının işine geldimi soyguncu inşallah zor bir anda bir cafeciye gidersinizde benden kaç kaç daha fazla fiyat yiyerek kendinize glirsiniz

• Tib onaylı filtreyi özel müşteriler için devre dışı bıraktığınız oluyor mu? Denetim sonucu ceza yediniz mi hiç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fcetintas F kullanıcısına yanıt
    hyr hiç ceza yemedim . filtrede engelli ise engellemiştir . fazlasını yapmak gerekmez aşmak için
  • Konuyu baştan sona okudum orta okul ve lisede internet kafeye gittiğim günler geldi aklıma neyse

Bol kazançlar dilerim hocam işiniz zor

• quote:

Orijinalden alıntı: AnI_

Konuyu baştan sona okudum orta okul ve lisede internet kafeye gittiğim günler geldi aklıma neyse

Bol kazançlar dilerim hocam işiniz zor
    Hocam benim kardeşim internete kafede çalışıyor kasa'ya bakıyor cafe sahibi 2 aydır maaşını yatırmıyor ve sigortada yapmıyor.

Biz bunu şikayet etsek SGK elimize bir şey geçermi ?
  • Uzun yıllar dayımın kafesinde çalıştım fiyat normal eğer kaldiriyorsa bizimde 1.5 du üyelere 1.25di sırf yeri merkezi ve bilgisayarlar msi diye saati 3-3.5 tl yerler gordum onlar asıl soyguncular. Eti Ülker gibi markaların urunlerini getiriyor musunuz yoksa sadece içecek mı? İlk zamanlar kaldırmiyordu keklere falan çok pahalı diyorlardi bizde ama alışınca fiyatına bakmiyorlardi bile

• Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    Geçer alo 170 olması gerek sgk numarası kendisinin sgksız calıstrıldıgnı soylıcek . Yani kendisnin o an işte olması gerek . Ücretinizi almak içinde iş mahkemesine sgkdan geldiklerinden sonra acabilirsiniz . Ancak böyle alınır ama sunu soyliyım adama 80 bine kadar ceza gelebilir hatta daha fazla

• Guirello kullanıcısına yanıt
    Daha dun çıktı. Mail vs artı içeklerime zam yaptım bunun sebebi bazı arkadaşlar kazıcı soyguncu dedi ama . Devlet her ocak ayında bnim bagkuruma kırama vs zam geliyor . Benimde ayakta durmam gerek . Sadece içeçek hocam . Buskivi isteyen oluyor ama ben gtrmyorum . Öneriniz nedir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

keyfimden :) valla beni güldürüyorsunuz buna oyle bir önem almaz isem kucuk cocuklar bilgisayarda birşey bırakmaz . büyüklerede koymuyor zaten 0,50 kuruş

Büyüklere koymuyor diye, miktar küçük diye dolandırmayı normal görüyorsunuz. Yazıklar olsun bide gelmiş konu açmışsınız. Haram para iyi günler
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Siz ticareti ne zannediyorsunuz 1 - 2 TL ile mi oluyor sadece , Beyefendi siz hiç arzuhalciye gittiniz mi o adamda dolandırıcı o zaman , böyle bir düşünce yok ben . Gülüyorum size ayrıcam haram olup olmadığına siz karar vermiyorsunuz bu paranın . Ben kimseyi kandırmayarak , malı fazla övmeyerek , hile hurda yalan yapmayarak ve olan ayıbını ortmeyerek (söylerek) istediğim ücrete satabilirim bunun adına dolandırma değil ticaret deniliyor . Bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

Siz ticareti ne zannediyorsunuz 1 - 2 TL ile mi oluyor sadece , Beyefendi siz hiç arzuhalciye gittiniz mi o adamda dolandırıcı o zaman , böyle bir düşünce yok ben . Gülüyorum size ayrıcam haram olup olmadığına siz karar vermiyorsunuz bu paranın . Ben kimseyi kandırmayarak , malı fazla övmeyerek , hile hurda yalan yapmayarak ve olan ayıbını ortmeyerek (söylerek) istediğim ücrete satabilirim bunun adına dolandırma değil ticaret deniliyor . Bilginize

Ticaretin de bi sınırı vardır. 50 liralık ayakkabıyı 350 liraya satmak dolandırıcılıktır
  • İnternet kafe işletenler mmorpg tarzı oyunlarda baya iyi oluyor diyorlar doğru mu bu?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.