Şimdi Ara

LCW 'den iş görüşmesine çağrıldım yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: StevenDiaz007

quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

quote:

quote:

quote:

quote:

Destek olarak calisiyorum. Mülakat dedikleri shiftini ayarlamak için okul durumunu ve varsa tecrubene gore pozisyonunu ayarlamak icin 5 dakikalik bi muhabbetten ibaret. Sonra is icin gerekli olan evrakların yazılı oldugu bir liste verecekler onlari toparlayip belgeleri goturdugunde 15-20 tane ayri kağıdı imzalayip seni cagirmalarini bekliyorsun. Basvuranlar arasinda öncelik daha once calismis olan veya magaza calisanlarindan referansi olanlari cagiriyorlar.

eyv

Rica ederim, simdiden bol sans.

Bu arada sabah aksam calistirma durumu yok 1.5 saat mola ile birlikte en fazla 9 saat calisiyorsunuz o da 3 vardiya. Yalniz destek olarak girince yemek parasi verilmiyor o yüzden part ya da kısmı part girmeye calisin.

peki full time de prim falan varmı ?

Var hocam. Partta bile var. Gizli musteri ve magaza hedefini asinca alinan puana gore prim aliniyor.

prim olayını anlatırmısın.Sanırım belirli bi kota var onu geçince yüzde olarak bölünüyor sanırım

Merkezden bir kota belirleniyor ornegin 200bin tl aylik. Magaza bu kotaya ulaştığında mağazadaki full time calisanlar tam prim aliyor misal 600tl tam prim. Partlar ise bunun 400tl sini alabiliyor, kismi partlar ise 200tl. Miktarları anlamaniz icin ornek verdim. Bi de gizli musteri var, merkezden gelen denetleyici rastgele satis temsilcisiyle musteri gibi gorusuyor hal ve hareketleri gozlemleyerek magazaya puan veriyor. Alinan puana gore buradan da prim aliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmethannn

Hocam mesela part time olarak girdik üni okuyoruz kaç saat çalışıyoruz

Part girdiginde 4 gun kismi girdiginde 2 gun calisiyorsun. Okul saatleri vardiya saatleri ile cakismiyorsa shiftini ayarliyorlar onlar.

CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Destek olarak calisiyorum. Mülakat dedikleri shiftini ayarlamak için okul durumunu ve varsa tecrubene gore pozisyonunu ayarlamak icin 5 dakikalik bi muhabbetten ibaret. Sonra is icin gerekli olan evrakların yazılı oldugu bir liste verecekler onlari toparlayip belgeleri goturdugunde 15-20 tane ayri kağıdı imzalayip seni cagirmalarini bekliyorsun. Basvuranlar arasinda öncelik daha once calismis olan veya magaza calisanlarindan referansi olanlari cagiriyorlar.

eyv

Rica ederim, simdiden bol sans.

Bu arada sabah aksam calistirma durumu yok 1.5 saat mola ile birlikte en fazla 9 saat calisiyorsunuz o da 3 vardiya. Yalniz destek olarak girince yemek parasi verilmiyor o yüzden part ya da kısmı part girmeye calisin.

peki full time de prim falan varmı ?

Var hocam. Partta bile var. Gizli musteri ve magaza hedefini asinca alinan puana gore prim aliniyor.

prim olayını anlatırmısın.Sanırım belirli bi kota var onu geçince yüzde olarak bölünüyor sanırım

Merkezden bir kota belirleniyor ornegin 200bin tl aylik. Magaza bu kotaya ulaştığında mağazadaki full time calisanlar tam prim aliyor misal 600tl tam prim. Partlar ise bunun 400tl sini alabiliyor, kismi partlar ise 200tl. Miktarları anlamaniz icin ornek verdim. Bi de gizli musteri var, merkezden gelen denetleyici rastgele satis temsilcisiyle musteri gibi gorusuyor hal ve hareketleri gozlemleyerek magazaya puan veriyor. Alinan puana gore buradan da prim aliyorlar.

hadi hayırlısı inşallah alırlar
    AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE

• Arkdaslar olumsuz oldu

AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
  • quote:

Arkdaslar olumsuz oldu

Sebep ? Zaten destek eleman olarak başlıcaktın ilk başta neden olmadı ?
    ___________________________________________________________________________________________________________________________
  • quote:

Arkdaslar olumsuz oldu

ne dediler?
  • beni cagirdilar ben "ogrenci masraflarimi cikarmak icin calisacagim yoksa lcw de calismayi dusunmezdim zaten" demistim ona ragmen ise almislardi seni nasil almadilar sorduklari herhangi bi soruda cevap mi vermedin , adama bos bos mu baktin naptin.

Orijinalden alıntı: rapboy3one

beni cagirdilar ben "ogrenci masraflarimi cikarmak icin calisacagim yoksa lcw de calismayi dusunmezdim zaten" demistim ona ragmen ise almislardi seni nasil almadilar sorduklari herhangi bi soruda cevap mi vermedin , adama bos bos mu baktin naptin.

ya önceleri ağır restoranlarda çalışmıştım.Orayı yapamadıysan burayı hiç yapamazsın dedi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.