Bildirim
ŞÖYLE BİR BLOG AÇSAM TUTAR MI (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ülkedeki milyonlarca kişiyi ilgilendiren ve halen internette boşluğu doldurulmamış, doldurulmuşsa bile en azından ben fark etmedim, bir durum var: sınavlar ile ilgili bir site.
Hem üniversite sınavı hem de lise sınavı için her puan grubundan ve her sıralamadan kişilerle yapılmış röportajlar, onların vereceği stratejilerin yayımlanacağı bir site. Aynı zamanda çeşitli rehberlik videoları da yer almalı. Hem aileler hem de öğrencilerin kendisi koşa koşa gelecektir diye düşüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen Biri
Ülkedeki milyonlarca kişiyi ilgilendiren ve halen internette boşluğu doldurulmamış, doldurulmuşsa bile en azından ben fark etmedim, bir durum var: sınavlar ile ilgili bir site.
Hem üniversite sınavı hem de lise sınavı için her puan grubundan ve her sıralamadan kişilerle yapılmış röportajlar, onların vereceği stratejilerin yayımlanacağı bir site. Aynı zamanda çeşitli rehberlik videoları da yer almalı. Hem aileler hem de öğrencilerin kendisi koşa koşa gelecektir diye düşüyorum.
Bunu sinava hazirlandigim sene dusunmustum aslinda. Ama sonra uniyi kazandiktan sonra kim ugrasacak dedim unuttum.
Fikir guzel tutma ihtimali de var ama boyle bir blog bana bir sey katmaz ve ben hazirlarken pek keyif alamam sanirim. Yani direk ticari dusunecek olsam belki ama tutmama ihtimaliyle birlikte emekler cop olabilir.
Bir de benim icimde bir seyler yazma arzusu var. Fikirlerimi dusuncelerimi yazmak istiyorum aslinda ama insanlarin pek de umrunda olmayacagini dusundugun icin bundan da vazgecmistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
burayi kullanacak cakal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Blog yerine Facebook sayfası aç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X