Şimdi Ara

Güneş Sigorta nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımın kaskosu bitmek üzere, yenilemek istiyorum ama fiyatlar inanılmaz değişken çıkıyor. Mevcut kaskom AXA ama 3500 falan çıkıyormuş sigortacının dediğine göre (%30 hasarsızlık var)

Anadolu 2900
    Eureko 2700
    Güneş 2100 lira çıkardı.

AXA'dan devam etmek istiyordum ama 1400 lira fark kabul edilebilir değil. Güneş sigorta hiç kullanmadım? Nasıl iyimidir? Yoksa sorun çıkartır mı bir kaza vs. durumunda.

Yönetim değişiklikleri ve benzeri ödeme problemleri nedeniyle son bir kaç aydır kendilerinden poliçe yapmamaktayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i7 6700K 4.6 GHZ // MSI Gaming X Trio GTX 1080Ti // MSI Z270 Gaming M5 // Adata Spectrix XPG D41 8X2 16 GB 3200Mhz Ram // NZXT X62 Kraken AIO Cpu Liquid Cooler // Crucial BX200 240Gb-480Gb SSD // Samsung 970 EVO 250 Gb // Phanteks P400S Grey // Corsair RM650x // Corsair K95 RGB Platinum MX Brown // Corsair M65 Pro RGB // Corsair HS50 // Corsair MM300 // Dell S2716DG 144Hz G-Sync 2K Monitor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klima için Sigorta
    13 yıl önce açıldı
    Yeşil sigorta nereden alınır?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.