Şimdi Ara

athlon 2000 i athlon 2600 olarak görüyor klavyede çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu başlığı görünce al çöpe at diyebilirsiniz ama böyle bir sorunumm var.Ne kadar Bios ayarını default yapmaya çalıştıysamda olmadı.pili çıkardım anakartın üstündeki jumper i söktüm gene fayda vermedi.Hala işlemciyi 2600 olarak görüyor.Anakartın markası msi k7n2 delta2.Usb klavye denedim yine fayda etmedi.Sorun sanırım biostan ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.Fikri olan varmı?

ABD;sömürge,ezilenhalklar,saldırganlık,devlet terörü demektir.ABD, savaş demektir. Atom bombası, nükleer silah, katliam demektir.ABD;Lozan'a atılmayan imza, Sevr'i unutmayan,unutturmayan sinsi hafıza demektir.ABD;"Yeşil Kuşak","Ilımlı İslam", BOP, BİP,BM, NATO,IMF demektir.ABD; Pentagon,CIA ve uzantıları,kirli sermaye,Ermeni diasporası,Yahudi lobisi,loca,Soros, iç karışıklık, satın alınma, psikolojik harp demektir.ABD;İsrail, MOSSAD demektir.ABD;Muavenet'e atılan füze,Paşa'nın uçağına uzanan eldir. ABD; pkk bürosu,pkk kampı,pkk mayını, pkk silahı demektir.ABD;Kandilli dağı demektir.ABD; Türkmen'e atılan bomba, Türkmen kızına yapılan tecavüz, silinen kırmızı çizgi,başa geçirilen çuval,kürt bölücüye uzanan dostça el,"Sayın Başkan(!)" diyen dildir
  • fsb 133 ten 166 ya çekilmiş zaten 2000 le 2600 ler aynı üretim bantından çıkma sadece stabilite farkına göre belirlenio

ben de zamaında k7n2 den çok çektim oc olmazdı bios en küçük bişiy safe mode ya da reset isterdi
    kondensatörler öterdi patladı garantiye gitti 2 ay dönmedi vb vb vb
    2 kere çip söküp bios yazdırmak zorunda kaldım sora abit nf serisine geçince dertler bitti

eeer win açabilirsen liveupdate üzerinden bi bios update yaptır belki çözer

Orjinalden alıntı: Confusion

fsb 133 ten 166 ya çekilmiş zaten 2000 le 2600 ler aynı üretim bantından çıkma sadece stabilite farkına göre belirlenio

ben de zamaında k7n2 den çok çektim oc olmazdı bios en küçük bişiy safe mode ya da reset isterdi
    kondensatörler öterdi patladı garantiye gitti 2 ay dönmedi vb vb vb
    2 kere çip söküp bios yazdırmak zorunda kaldım sora abit nf serisine geçince dertler bitti

eeer win açabilirsen liveupdate üzerinden bi bios update yaptır belki çözer

keşke yapabilsem hocam mause bile ışık gelmiyor.Sanırım tekrardan bios yazdıracağım.İnşallah başka yolu vardır
    ABD;sömürge,ezilenhalklar,saldırganlık,devlet terörü demektir.ABD, savaş demektir. Atom bombası, nükleer silah, katliam demektir.ABD;Lozan'a atılmayan imza, Sevr'i unutmayan,unutturmayan sinsi hafıza demektir.ABD;"Yeşil Kuşak","Ilımlı İslam", BOP, BİP,BM, NATO,IMF demektir.ABD; Pentagon,CIA ve uzantıları,kirli sermaye,Ermeni diasporası,Yahudi lobisi,loca,Soros, iç karışıklık, satın alınma, psikolojik harp demektir.ABD;İsrail, MOSSAD demektir.ABD;Muavenet'e atılan füze,Paşa'nın uçağına uzanan eldir. ABD; pkk bürosu,pkk kampı,pkk mayını, pkk silahı demektir.ABD;Kandilli dağı demektir.ABD; Türkmen'e atılan bomba, Türkmen kızına yapılan tecavüz, silinen kırmızı çizgi,başa geçirilen çuval,kürt bölücüye uzanan dostça el,"Sayın Başkan(!)" diyen dildir
  • Bios ayarlarına sorunsuz girebiliyorsan cpu'yla ilgili şeyler yazar cpu setting falan gibi bazılarında hiç bir alakası olmayana şeyler yazar cell menu gibi falan cpu ayarlarının yapıldığı yeri bul karıştırman lazım biraz oradan cpu fsb hızını sanırım 133 olması lazım 133 yap kaydet ve çık ama kaydetmeyi unutma sakın.Amd sistemlerde bu sorun çok oluyor bu yüzden chipseti ve rami zarar gören bile oluyor söylediğim şekilde halledebilirsin umarım ama klavyenin ps/2 olmasına dikkat et usb ile biosa giremessin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.