Şimdi Ara

Yüksek bütçe bir Oyun Bilgisayarı toplamak istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba, ben yüksek bütçe bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum ve şansıma şu an arkadaşım Amerika'da. Biraz fiyat araştırması yapınca anakart, ssd, hdd de pek bir fiyat farkı yok iken işlemci, ekran kartı, klavye ve mouse ta çok yüksek bir fark olduğunu fark ettim. Bu 4 parçayı arkadaşım yurt dışından getirmek isterse havaalanı gümrükte sıkıntı çıkar mı? Deneyimi olan ve konu hakkında bilgisi olanlar, sizce yanında çantayla mı geçirsin yoksa bavulunda mı getirsin. Hangisi daha rahat ve sıkıntısız olur?

Not:Belki benim acemiliğimdendir ama buna benzer bir konu bulamadım. Eğer varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.
    Not2: Eğer sistemin herhangi bir parçası ile benzer bir performansta fakat daha uygun fiyata sahip olan başka bir parça varsa söylerseniz sevinirim

Sistem
    CPU: Intel Core i5-6600K 3.5GHz Quad-Core Processor
    CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler**
    Motherboard: Asus Z170-A ATX LGA1151 Motherboard
    Memory: Kingston HyperX Fury Black 16GB (2 x 8GB) DDR4-2133 Memory
    Storage: Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive + Samsung 850 EVO 250 GB SSD DİSK
    Video Card: MSI GeForce GTX 1070 8GB Video Card
    Case: Zalman R1 ATX Mid Tower Case*
    Power Supply: Apevia 700W ATX Power Supply
    Optical Drive: Asus DRW-24B1ST/BLK/B/AS DVD/CD Kriter
    Keyboard: Razer BlackWidow Ultimate 2016 Wired Standard Keyboard
    Mouse: Razer DeathAdder 2013 Wired Optical Mouse

*: Pc yi sanal ortamda dizerken bir uyarı verdi ve ekran kartı aslında istediğim Zalman Z11 Neo'ya sığmaz dedi. Ayrıca kasayı Türkiye'den alacağım için istediğim model olan Z11 Neo'nun built-in 700w güç kaynağı varmış zaten. O yüzden o güç kaynağı ve kasayı temsili olarak koydum. Her türlü uygun kasa önerinize açığım. Özellikle ışıklı, havalı bir şey olsun istiyorum.
    **: İçinde 5 fanı olan Z11 Neo tarzı bir kasa aldığımı varsayarsak sizce CPU Cooler almak ne kadar mantıklı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metoaga -- 14 Ağustos 2016; 13:50:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap göremiyorum ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem güzel gözüküyor
  • Metoaga kullanıcısına yanıt
    Cpu sogutucu almak %100 mantikli cunku kasa faninin dogrudan stok islemci sogutmaya etkisi yok kasa fanlari duzgun hava akimi saglamak icin var islemciden direk kontakla isinin alinip bu hava kanalina verilmesi icin islemci sogutu lazim ve 6600k nin icinden stok sogutucuda cikmiyor.

Sistem guzel bilesenler iyi secilmiş kasa olarak dark n10 burada popular bir kasa sogutma yuvasi bakimdan da baya iyi kartda sigar

Karti ana konuda yazdik zaten msi alma diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Ağustos 2016; 17:13:25 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Zaten bu konuyu açtığımdan beri bir kaç parçada değişime gittim, sen son halini siparişleri vermeden önce yazacağım ve sistemi kurduğumda da detaylı bir incelemeyi buraya yapacağım.
    MSI'ın nesi varmış onu anlamadım? Ben 2 yılda bir bilgisayar değiştiren biriyim hep MSI kullandım ve hiçbir kusurunu görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan_kahveci10 -- 14 Ağustos 2016; 17:39:29 >
  • Kaan_kahveci10 kullanıcısına yanıt
    https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/4wh8jc/msi_officially_announces_gtx_1070_quality/

micron ramli gtx1070 kartların artifact problemi var yazılmış çizilmiş.

Kartın sorunu için Çinde google olmadığı için seslerini duymak zor oluyor. -Ama çin ile sınırlı değil Bu batch Amerika'da da satılmış bizim ülkede de micron ramli kartlara rastlayabilirsin bana pm le geri dönüş yapanlar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Ağustos 2016; 17:57:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Şimdilik ekran kartını Asus Strix GTX1070-O8G-Gaming ile değiştirdim. Bana söylenen ve araştırdığıma göre hatasız olarak en iyisi o.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem iyi alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.