Bildirim
Dvdcilere Bir Kaç Soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım ben total video converter kullanıyorum.hem hızlı çeviriyor hem de sorunsuz. _____________________________ -
total video converter ve xilisoft video converter iyidir bu işte
_____________________________ The fastest unofficial Formula 1 speed ever recorded was by Juan Pablo Montoya,

who reached 372.2 km/h in his McLaren-Mercedes while testing for the 2005 Italian-Monza Grand Prix. -
Teşekkürler Arkadaşlar Peki Görüntü Kalitesi Olarak Önerebileceğiniz Bir Program war mı? _____________________________
-
Eğer kaliteli bir video converter/encoder ile çevirirseniz en az kalite kaybı ile çevirebilirsiniz. Ancak kalite çok düşmezse ve hemen hemen aynı kalitede kalırsa muhtemelen çok fazla dosya boyutu düşmez. _____________________________ -
format aynı olduğu sürece herhangi bir programda önemli bir fark yaratmaz.ben tüm codeclerle beraber media player 10 kullanıyorum.çok da memnunum.dvd için alternatif ise powerdvd olabilir. _____________________________ -
Codecler yüklü olduktan sonra WMP11'den daha iyi kalitede gösteren player yok.
_____________________________ -
Bilgileriniz İçin Teşekkürler.. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler