RGB LED şerit ve kontrolcüsü var hocam. |
SFF / MINI ITX Severler Kulübü (99. sayfa)

-
-
konuyu biraz daha okuyup kafamda şekillendireyim. önümüzdeki aylarda minik bir kasaya geçebilirim. bilgiler için çok teşekkür ederim.
-
Nr200p beyaz atx bracket 3D çıktısı alabileceğimiz Türkiye’de bir yer varmı arkadaşlar, yada direk satın alabileceğimiz bir site. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum teşekkürler. -
Zamanla hava sirkülasyonu canınızı sıkabilir. Böyle konulara takılmıyorum, mevcut durum ile idare ederim derseniz sorun yok. Yutupta ITX sistemleri inceleyen bi kanal var; Optimum Tech. H210 için de detaylı incelemesi mevcut. Kasayı satın almadan önce mutlaka inceleme detaylarına göz atın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zamanla sirkülasyon neden canımı sıksın, toz birikmesi yüzünden mi?
kasa almadan önce baya bir bakınmam lazım . bir de anakart almak zorundayım. yaklaşık 2500 lira harcamam gerekecek gibi görünüyor.
-
Thermaltake Core V1 Mini ITX hakkında düşünceleriniz nedir?
-
Bende var. Biraz buyuk ama güzel :) 1660ti strix var. Kasaya sıgmadı bende taş makinasıyla kestim :). On kapak kapanmıyor :pquote:
Orijinalden alıntı: Sanal DilenciThermaltake Core V1 Mini ITX hakkında düşünceleriniz nedir?
-
Atx braketi nerden çıkardınız hocam , ihtiyacım var açıkcası duruyormu , teşekkürler. -
Hocam başka bir arkadaşa kargoladım braketi.
-
Anladım teşekkür ederim, Hocam çıktısını nasıl aldınız modeli gönderip çıktı alabileceğimiz bir site varmı -
3d printer var bende hocam onunla aldım, basan siteler de var ama pek bakmadım onlara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Valla ben trıvırı 2 tane taktım. Anakarta bagladım takılıyor kendi kafasına gore :)quote:
Orijinalden alıntı: Sanal Dilenci
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sanal DilenciHocam merhaba, be quietin 80mm fani vardı galiba. Bilisimport üzerinde görmüştüm. 4pin mı bilemiyorum, dikkat etmedim bir göz gezdirin. Be quietin ürünlerinden çok memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkürler hocam bakayım. tanıdıkta 80mm noctua vardı sıfır ses
ama biraz tuzlular. mecbur başka markalara yönelicem.
-
Be quiet fanlar da epey sessizdir hocam. Corsair sp120 denedim, kontrolcü ile bile sessiz değil, noctua ve be quiet, sessizlikte önderlerquote:
Orijinalden alıntı: Sanal Dilenciteşekkürler hocam bakayım. tanıdıkta 80mm noctua vardı sıfır ses
ama biraz tuzlular. mecbur başka markalara yönelicem.
-
ben arctic 80mm fanları kullandım. çok memnun kalmıştım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, elimde halihazırda olan donanımlar şu şekildedir
CPU: Ryzen 5900x
RAM: G.Skill TRIDENT Z F4-3600C15D-16GTZ (2x8GB)
SSD: Sabrent 1 TB Rocket NVMe
Samsung 8TB 870 QVO
GPU: Zotac GeForce RTX 3070 8 GB GAMING Twin Edge OC
PSU: Corsair SF 750 W 80+ Platinum
SFF ye geçme aşamasında alınması gerekenler için
**KASA: "ÖNERİLERE AÇIĞIM" Cooler Master MasterBox NR200P düşündüm
**CPU Soğutucu: "ÖNERİLERE AÇIĞIM" NZXT Kraken Z63 düşündüm
**ANAKART:
için değerli tavsiyeleriniz neler olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoper01 -- 4 Mart 2021; 14:52:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hoper01Merhaba arkadaşlar, elimde halihazırda olan donanımlar şu şekildedir
CPU: Ryzen 5900x
RAM: G.Skill TRIDENT Z F4-3600C15D-16GTZ (2x8GB)
SSD: Sabrent 1 TB Rocket NVMe
Samsung 8TB 870 QVO
GPU: Zotac GeForce RTX 3070 8 GB GAMING Twin Edge OC
PSU: Corsair SF 750 W 80+ Platinum
SFF ye geçme aşamasında alınması gerekenler için
**KASA: "ÖNERİLERE AÇIĞIM" Cooler Master MasterBox NR200P düşündüm
**CPU Soğutucu: "ÖNERİLERE AÇIĞIM" NZXT Kraken Z63 düşündüm
**ANAKART:
için değerli tavsiyeleriniz neler olur?
Parcalara bakarsanız butce sorununuz yok.Asus, Rog Crosshair Viii Impact
Alın derim.3390TL Amazon Fİyatı var.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X